Şimdi Ara

Razer Synapse 2.0 faremi görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
9.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İngiltere'den Razer Naga Hex isimli fareden aldım. CD falan vermediler. Verilecekmi onuda bilmiyorum gerçi. Şimdi asıl konuya gelirsek. Kullanım Klavuzuunda Razer Synapse 2.0 adlı bir programdan bahsediyordu. Razerzone.com adresine girdim. Buradan Windows 7 64 bit olanı indirdim ( kendi bilgisayarımın özelliğikleri). Daha sonra programı çalıştırdım. Üyelik istedi. Bende bu linkten:http://www.razerzone.com/registration faremin altındaki Serial Number ve Product Number ile üye oldum. Şimdi Synapse programına girdim şifre istiyordu benden fakat linkteki kayıt sitesinde şifre koymam gerekmiyordu. Synapse programında ''Create Account'' butonunu gördüm ve oradan kayıt oldum. İlk önce bi Update yaptı daha sonra ''Razer Naga Hex Detected'' diye bir şey yazdı altta tıkladığımda ise şöyle bir ekran karşıma geldi:http://b1303.hizliresim.com/17/1/kmu06.png ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Naga Hex Synapse 2.0 uyumlu bir fare. Evimde iki tane bilgisayar var ve ikisindede aynı problem var sorun faredemi? Çözümü bilen varmı? Farklı bir driver mesela. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCooN

Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda İngiltere'den Razer Naga Hex isimli fareden aldım. CD falan vermediler. Verilecekmi onuda bilmiyorum gerçi. Şimdi asıl konuya gelirsek. Kullanım Klavuzuunda Razer Synapse 2.0 adlı bir programdan bahsediyordu. Razerzone.com adresine girdim. Buradan Windows 7 64 bit olanı indirdim ( kendi bilgisayarımın özelliğikleri). Daha sonra programı çalıştırdım. Üyelik istedi. Bende bu linkten:http://www.razerzone.com/registration faremin altındaki Serial Number ve Product Number ile üye oldum. Şimdi Synapse programına girdim şifre istiyordu benden fakat linkteki kayıt sitesinde şifre koymam gerekmiyordu. Synapse programında ''Create Account'' butonunu gördüm ve oradan kayıt oldum. İlk önce bi Update yaptı daha sonra ''Razer Naga Hex Detected'' diye bir şey yazdı altta tıkladığımda ise şöyle bir ekran karşıma geldi:http://b1303.hizliresim.com/17/1/kmu06.png ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum Naga Hex Synapse 2.0 uyumlu bir fare. Evimde iki tane bilgisayar var ve ikisindede aynı problem var sorun faredemi? Çözümü bilen varmı? Farklı bir driver mesela. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Slimdriversla driver bulmayı deneyin;http://www.tamindir.com/slimdrivers/

• Öncelikle merhabalar.Özel mesajdaki teşekkürlerinizle beni şımartıyorsunuz.Teşekkürlük bir durum yok ortada bana kalırsa.

Ekşide şu giride bayağı işe yaramaz denmiş razerin programına;
    Vallaha sizin mauseda bir şeyler olmasın?Yani üretim hatası ,kargoda mauseın hasar görmesi gibi şeyler.
    Olayın garantilik kısmına gelmeden önce siz bir bu mesajıma eklediğim resetdma dosyasını indirin.
    İndirin ,indirdiğiniz dosyaya çift tıklayın.Resetdma.vbs dosyasına tıklayın ve çıkan mesajı evetleyin.Sonra bilgisayarı açın kapatın.
    Bir de öyle bakın mause çalışıyor mu çalışmıyor mu.
    Bir de hala devam ediyor mauseın çalışmaması sorunu ,bilgisayarıma sağ tıklayın.Aygıt yöneticisi ,sonrada aygıt yöneticilerinin alt klasörü donanımlardan mause sürücüleri devre dışı mı değil mi bakın derim.
    Sonra sorun devam ederse, alın bir 5-10 milyonluk mause.Test edin ,onda de sorun verirse, sizin bilgisayarda sorun vardır.Ama sorun vermezse,İngiltereye garanti için gönderecek misiniz,ne yapacaksınız ,o işi yapın.Kısacası satıcıyla irtibata geçin.Kargo onlara ait olacak ,çünkü ayıplı mal.
    İplenmezseniz,şikayetvara yazın.Şu şu adam ingilterede dolandırıcılık yapıyor ,şu firma hiç oralı değil falan diye.

Düzenleme;Mesajı gönderdiğimde, hata verdi.Ekteki dosyada hata oluştu galiba.Her neyse ziddu linki veriyorum.Skydrive dışındakilerin hepsinin canı cehenneme de neyse.Sütten ağzım yandı,dosya yedekledim durduk yere sildiler.Zidduda,hotfilede,4shared,2shared gibi ücretsiz sitelerinde canı cehennemede neyse.
    http://www.ziddu.com/download/13522605/ResetDMA.rar.html/eng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetuyar42 -- 9 Mart 2013; 21:43:29 >

• Cevabınız için teşekkür ederim siz cevabınızı yazmadan önce bir bilgisayarcıya göründüm oda Razer faremi normal bir fare olarak gördüğünü söyledi. yani Bilgisayar>Yönet>Aygıt yönetisi> fare ve diğer işaret aygıtları Burada Razer Naga Hex yacağına HID uyumlu fare yazıyor. Ne yapmam gerekli?

Orijinalden alıntı: TheCooN

Cevabınız için teşekkür ederim siz cevabınızı yazmadan önce bir bilgisayarcıya göründüm oda Razer faremi normal bir fare olarak gördüğünü söyledi. yani Bilgisayar>Yönet>Aygıt yönetisi> fare ve diğer işaret aygıtları Burada Razer Naga Hex yacağına HID uyumlu fare yazıyor. Ne yapmam gerekli?

Bence sorun yok.İlla razer naga hex mi yazacak yani?Fare çalışıyor mu?Çalışmıyor mu?
    Eğer yukarıdaki resetdmayıda yaptınız ve hala sorununuz devam ediyorsa mouseda sorun var demektir.Ya da sizin bilgisayara uyumlu değildir mouse.Veya bilgisayarınız format istiyordur.(Virüs ihtimalini de unutmayalım.)
    Şimdi siz ,mouse çalışmıyor mu diyorsunuz?(Şu an için)
    Ben yukarıda yapabileceklerinizi yazdım.

Bilgisayarınızda virüs olduğunu düşünüyorsanız

http://forum.donanimhaber.com/m_71531456/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71558207 (ilk yorumum size yardımcı olacaktır)

http://www.inndir.com/Kaspersky-Rescue-Disk-46343p.html#.UUWB7zf6Ey4 <<Kaspersky rescue disk indirme linki

<< Kaspersky rescue diski flaş belleğe yazdırmak için kasperskyın kendi programı

• Sorunumu kendim çözdüm ve sizin verdiğiniz programlar ile bir alakası yoktu fakat uğraşlarınız için yinede teşekkürler
    Daha Fazla Göster
  • Çözümü yazıyorum. razer snyapse 2.0 çalismamasindan dolayi magdur olan arkadaslar yazinin sonunda snyapse çalistiracaksiniz dikkatle okuyun...
    Son 1 senedir yayginlasmaya baslayan hemen hemen tüm anakartlarin destek verdigi bir sistem vardi
    adi Lucid's Virtu MVP bilenler bilir normalde 60fps ile oynayabileceginiz bir oyunu sanal tarama hizi ekleyerek 100fps hatta
    150 fps oynamanizi sagliyordu, sagliyordu diyorum çünkü Türkçe hiç bir makinada çalismiyordu bu sistem.. Çalistiranlarda Windows
    dilini konumunu klavye ayarlarini vs degistirerek kullanabiliyorlardi yani Türkçe isletim sistemine uyumlu degil...
    Ayni sey SNYAPSE içinde geçerli mahalesef... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin.
    Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin,
    açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da
    konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde
    ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin...
    Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin..
    Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor...

Bu işlemleri yaptıktan sonra sorununuz kalmayacak. Lütfen başka yerlerede paylaşın.

• umarım yardımcı olmuştur.

Her şeyi yaptım yönetimsel sekmeyi anlamadım yardımcı olurmusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.