Şimdi Ara

razer ornota chroma mekanik klavye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • razer mamba ile destructor 2 aldım klavyemide değiştirmek istiyorum

    razer ornota chroma nasıldır ve razer shoptan alsam gümrükten geçermi 300 tl civarına geliyor Türkiye fiyatıyla yarı yarıya ve önerebileceğiniz başka klavye var mı? 300 600 civarı?



  • Gümrük sıkıntı oluyor ya. Üstelik Türkiye'de Razer servisi olmaması büyük eksi oluyor. Numpad olmasa da olur muhasebeci değilim zaten dersen Logitech G410'a bak derim. N11'de falan çantalı kampanyaları var. Hem tuşları ışıklı hem de akıllı telefonun varsa Arx Control diye bi olayı var, performans takibi için. Tuşları da renkli hem :D Bi özelliklerine bak aklında olsun.
    Klavye + klavye çantası 380 lira civarı bir şey
  • 30$ yurtdışı alışveriş limiti geldikten sonra bu konuda gümrük daha sıkı davranmaya başladı. Eskiden yüksek fiyatlı ürünleri faturaya düşük yazdırarak sık sık getirenler oluyordu ancak artık ürünü sorgusuz sualsiz geri gönderebiliyorlar. Özellikle razer gibi marka ve fiyat bilinirliği yüksek bir ürün denetime takılır, göze çarpar ise olduğu gibi geri gider ve zararın büyük olur.

    Bunun için yapılacak en mantıklı davranış eğer gerekiyorsa daha ekonomik bir klavye tercih etmek olacaktır.

    Türkiye' ye yeni gelen James Donkey ürünlerini deneyebilirsin. Ben 612 klavye ve 325RS mouselarını aldım birkaç inceleme izledikten sonra. Gerçekten çok etkilendim. Bu ürünler bilindik bir markayla gelse 600 tl bandına yakın olurlardı.
    https://www.incehesap.com/james-donkey_klavye-fiyatlari/sirala-ucuz/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attila_khan -- 23 Mart 2017; 13:4:1 >




  • vergisini verdikten sonra sıkıntı çıkmaz diye biliyorum ben zaten bunu amazon kendisi vergiyi ekliyor ürünün üzerine ayrıca klavyeyi alırsan deneyimlerini anlatır mısın ben de almak istiyorum da
  • O klavye mekanik değil diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.