Şimdi Ara

Razer Mamba Nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar razer mamba hakkında görüşleriniz nedir?? mouse gerçekten üst düzey midir?? daha üst düzey mouselar var mıdır?? almaya değer mi?? görüşlerinizle yardımcı olursanız sevinirim..

• bende merak ediyorum ergonomikliğini kullanan bilen arkadaşlar yazarsa
  • Ben kullanıyorum, çok memnunum. Razer Vespula ile birlikte kullanıyorum. Ergonomisi muhteşem. Daha ucuz bir alternatif olan Deathadder'da Mamba'ya benziyor ele oturuş açısından. Kablosuz performansı çok iyi kabloludan hiç bir farkı yok. İki modda da 1ms gecikme süresi ve 5600dpi çalışabiliyor. Tek sıkıntısı işte pili biraz çabuk bitebiliyor yoğun kullanırsanız ki bu tüm elektronik aletler için geçerli. Ama kabloyu takıp oyuna devam ettiğinizde hem kullanıma devam ediyorsunuz hem şarj ediyor Bu açığını kapatıyor kesinlikle.

Sonuna kadar tavsiye ederim
  • Ben deathadder kullanıyorum param yetmedi diye bunu aldım yoksa bende mamba alacaktım muhteşem bir mouse parasının değerini sonuna kadar hakediyor. Ele oturuşu ve kullanımı çok güzel deneme fırsatı olmuştu çok güzel bir mouse kutusuda mücevher kutusu gibi
  • Muhteşem bir mouse,Ergenomisi ve boyutu deathadder ile tam olarak aynı mı?
  • hayir degil bir kere mambayi ele alirsan deathadderdan cok fena sogursun soyliyim. Bende hem deathadder var hem de deathadder 3500 dpi var sahsen bir mouse a mambanin ucreti kadar para vermem
  • Bende veremediğim için aldım Deathadder'da bir arkadaşımda mambayı denedim kullandığım en iyi tepki süresine sahip kablosuz mouse'du valla elimden bırakmak istemedim. Kablosuz modda kablolu gibi tepki veriyor mouse ya ah paranın gözü kör olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende son günlerde araştırdım çok bu mouse u. Çoğu kişinin yorumu ergonomi olarak DA a çok benzesede daha iyiymiş. Kablosuz rahatlığı da cabası tabi. Malzeme de daha kaliteli göründü bana. Bende para durumundan dolayı DA siparişi verdim. G19 ile birlikle onu da alsam bilgisayar fiyatına geliyordu içim elvermedi
  • Condor ben de alcam bu mambayi ins. Vespulayla ama bir sorum hocam bu makro driverinden fpslerde kullanilan quickscope yani siniper makrosunu yapabiliyormusun bir de hangi makrolar atanabiliyor?kafamı,cok karistirdi eger yapiliyorsa hemen amerika dan getirtcem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.