Razer mamba almayı düşünüyordum.bu ürün hakkında yorumlarınız neler.Birde akılmda kalan bir soru var kablosuzlardan şüphe duyuyorum gecikmesiyle vs ilgili kablosunu takıcda şarj ediyor ve kullanabiliyoruz biliyorum ama tam kablolu olucak mı yoksa sadece şarjmı ediyor olucak yani şarj etme kablosunu takınca normal kablolu mouse gibi kullanıcam değil mi ? mesela kablosuzken gecikme sorunu olucak o kabloyu takınca o sorun ortadan kalkıcak değil mi ? sorunu anlatamadım biliyorum kusura bakmayın teşekkürler
hacı mambayı kuzenim kullanıyor herhangi bir tepkime süresinde gecikme yapmıyor bende kaçırmadan almalısın :)
quote:
Orijinalden alıntı: leogregory
hacı mambayı kuzenim kullanıyor herhangi bir tepkime süresinde gecikme yapmıyor bende kaçırmadan almalısın :)
oyun oynadınız mı hiç onla. okadar paraya iyidirde genede performansı nasıl oyunlarda ?
Lol oynuyorum hacı , bence alacak güçteysen al
Bende mamba aldım 1 ay önce ama sorunlar peşimi bir türlü bırakmadı. İlk fareyi batarya probleminden servise gönderdim değişim yapıldı yenisi gönderildi ama bunda da dock problemli.. Bunu da göndereceğim. Ama genel olarak kaliteli bir fare.