sanalmarketim'in üstteki linkine tıklanarak 2 Temmuz 2009 günü alınmıştır... kutusu, tum kutu içeriği ve faturasıyla birlikte yollancaktır. Mouse'un sıfırıyla arasındaki tek fark fiyattır çünkü deneme amaçlı çok kısa bir süre kullanılmıştır.
istediğim fiyat 110 liradır, sıfır almış gibi hissedeceğinize garanti veririm, o yüzden fiyatı uygun yazdığımı düşünüyorum, takas yapılmayacaktır.
istanbul avrupa yakası elden teslim edilebilir, diğer yerlere karşı ödemeli kargo yapılacaktır.
-----------------------
Razer eXactMat tarzında çift yüzeyli, bir tarafı hız için extra pürüzsüz ve kaygan, diğer tarafı da kontrol için pütürlü, lachesis sert mousepadlerde daha iyi performans verdiği için bunu da lachesis'den hemen sonra mediamarkt'dan 35 liraya almıştım, 25 liraya satıyorum, özellikle pürüzsüz yüzeyi + lachesis çok iyi bir ikili oluyorlar. ikisini birlikte almak isteyene ufak bir indirim yapabilirim. bu ürün de şeffaf kutusu, tüm dökümanları ve faturasıyla birlikte yollanacaktır. saatlerle ifade edebilceğim kadar kısa süre test amaçlı kullanılmıştır, aynı şekilde ürünü sıfır almış gibi hissedeceğinize garanti veririm.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.