Şimdi Ara

RAZER Lachesis 4000dpi Gaming Mouse Banshee v2 Blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    RAZER LACHESİS 4000 DPİ
    RAZER'İN ORTA-ÜST SEVİYE OYUNCU MOUSE'U PERFORMANS VE KULLANIMI AÇISINDAN ŞIK VE MÜKEMMEL TASARIMI
    NOT: ÜRÜN SIFIR OLUP,2 ADET MEVCUTTUR, GÜMRÜKTE SORUN OLUŞTURDUĞU İÇİN KUTUSU YOKTUR.KADIKÖY CİVARI ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR,ÜRÜN RESİMLERİ ORJİNALDİR.SOL ELLE KULANIMA %100 UYUMLUDUR

FİYATI 90 TL

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    RZ01-00170100-R3M1
    Yenilikçi 4000 DPI Razer Precision 3G Laser™ sensör ile donatılmış, the Razer Lachesis™ gaming mouse ile tüm düşmanlarınızı onlar daha hareket fırsatı bulamadan alt edeceksiniz. 32KB dahili Bellek ve 9 adet programlanabilir Hyperesponse™ tuşlar sayesinde, hem farklı profiller oluşturacak hemde oyunlarda kısa yollar sayesinde daha başarılı olacaksınız.
    4000dpi Razer Precision 3G Laser™ sensor
    Razer Lachesis ™ gerçek 4000 DPI 3G Lazer™ sensörü ile hükümdarlığını ilan etti. Standart bir 800 DPI optik sensöre sahip mouse'a göre 5 kat daha hızlı hareket kabiliyeti sunmaktadır. View the Razer 3G Laser white paper
    32KB Razer Synapse™ dahili bellek
    32KB dahili bellek sayesinde, 5 adet farklı oyun profili saklamanıza olanak tanımaktadır.
    9 adet birbirinden bağımsız programlanabilir Hyperesponse™ tuşlar
    The Razer Lachesis™ programlanabilir tuşları sayesinde artık vakit kaybetmek yok en çok kullandığınız özellikleri bu düğmelere atayarak artık oyunlarda daha hızlı olabilirsiniz.
    * 4000dpi LAZER MOUSE
    * 32KB YERLEŞİK HAFIZA( 5 OYUN PROFİLİ )
    * 9 BAĞIMSIZ PROGRAMLANABİLİR HYPERRESPONSE TUŞ
    4000dpi Razer Precision 3G Laser™ sensor
    32KB Razer Synapse™ onboard memory
    9 adet bağımsız programlanabilir Hyperesponse™ tuş
    1000Hz Ultrapolling / 1ms yanıt zamanı
    On-The-Fly Sensitivity™ ayarı
    Değişken gerçek dpi ayarı, 125dpi a artabilir
    Herzaman-Açık modu
    Ultra-Geniş kaymaz tuşlar
    16-bit ultra-geniş data yolu
    Saniyede 60-100 inch
    Her iki ele uygun dizayn
    24 kişisel klik pozisyonlu Scroll tekerleği
    0-akustik Ultraslick™ Teflon taban
    Altın kaplamalı USB konnektor
    Yaklaşık boyutu: 129mm (boy) x 71mm (genişlik) x 40mm (yükseklik)
    Windows® 2000 / XP / X64 / MCE 2005 / Vista / Vista64
    Boş USB port
    CD-ROM Drive (driverlar için)
    En az 35MB hard disk alanı (driverlar için)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçin1905 -- 27 Mart 2011; 13:27:42 >

• güzel fiyatlarhayırlı satışlar
  • teşekkürler
  • kulanıcısı olarak güzel mause olduğunu söyleyebilirim ama bu fiyata alici bulman zor bilader hayırlı satışlar...
  • teşekkür ederim.

pazarlık sünnettir derler :))
  • bir solak olarak sağ tuşları rahatça kullanabiliyormusunuz ,mesela ben razer copperheadde kullanamıyorum yan şeritler zorlaştırıyor
    birde fiyat birisi içinmi ikisi içinmi tam net olmamış sanki açıklama
    iyi satışlar dilerim.
  • aerodinamik yapısı gerçekten çok başarılı.Tuş takımlarına ulaşım eğer eliniz küçük değilse son derece rahat.Mousun ağırlı o kadar iyiki kontrolu gerçekten çok keyifli. fiyatı sedece 1 adet için geçerli olan fiyattır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Naga Chroma Gaming Mouse
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fare simetrik sagindaki tuslar solunda da var ve iki elde de ergonomik oluyor. Ayni fareden bende de var guzel bir fare
  • demek istediğim o değildi ,bende mesela Razer Copperhead kullanıyorum ondada aynı şekilde simetrik sağ ve solda 2 tuş var
    elimde büyüktür ,parmaklarımda uzun olmasına rağmen ;soldaki 2 tuşu kullanabiliyorum fakat sağdaki 2 tuşu kullanabilmek çok zor oluyor
    bunun copperhead deki çevreyi saran kalın şeritten oldugunu düşünüyorum ,ama bu modelde yok
    hon,dota ve wow oynayan biri olarak mouse ta tüm tuşları rahat kullanmak çok önemlidir.
    Satmakta olduğunuz mouse un ergonomisi daha iyi gözüküyor. iyi satışlar dilerim.
  • sağdaki tuşlarıda soldaki kadar kolay kullanabılıyorsunuz.Fiyat ve performansa bakıldığında şuanki en iyi 2 3 mousdan biri bence
  • bende kullanıyordum satana kadar bence kullanabilirsin sol ellede
  • güncel mi başlık?
  • malesef satıldı, şuan elimde yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.