Şimdi Ara

Razer Hammerhead Pro Kulaklık 72tl ( 3 tane )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Üründen sadece 1 tane kaldı, bugün satılırsa satılır satılmazsa bende kalsın.

edit: aşağıda yorumlar da olan konuşmalara istinaden fiyatı en dibe çektim ... 6 tane var 1 tanesini ben kullanıyorum 5 tanesi ihtiyaç fazlası satıyorum.
    edit2: üründen 4 tane sattım şu an 1 tane vardır.

http://www.sanalpazar.com/razer-hammerhead-pro-kulaklik/i-64125991

Fiyatı 72 tl dir. Ürünler sadece denenmiştir. Elimde 5 tane var Ürünler dubaiden geldi, ben sadece 1 tane denedim ve memnun kaldım çinden gelenlerle farkını bilemiyorum. İstanbul da olan arkadaşlar elden alış veriş yapabilirler. İsteyen olursa Sanalpazar da açabilirim.

Razer Hammerhead Pro Kulaklık 72tl ( 3 tane ) Razer Hammerhead Pro Kulaklık 72tl ( 3 tane ) Razer Hammerhead Pro Kulaklık 72tl ( 3 tane )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 29 Temmuz 2016; 10:23:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ürün orjinal mi diye ısrarla mesaj atan arkadaşlar, ürün bana orjinal diye geldi, faturası, cartu curtu yok, istanbul içi elden görür alırsınız. milleti kazıklamak için uçuk bi fiyatta yazmadım, isteyen çinden de alabilir, satın alacağınız satıcının altında ki yorumlara bakarsanız kutulu aldığınız da razerın sitesinden orjinal olduğu teyit edildiğini yazan arkadaşlar var, yani kutuda ki kod razerın sitesin de tutuyor diye aldığınız ürün garantide de değil, ben razerın türkiye satıcısı da değilim lütfen abuk subuk sorular sormayın. ürün bu fiyatını da sonuna kadar hak ediyor, the division da 10 dakika test ettim harikaydı, alacak arkadaşa hayırlı olsun.
  • Hocam bilgilendirmek için yazayım. Çin'den gelenlerin kutusunun altındaki seri numaraları tutuyor ama hepsi aynı. Kutusu varsa unboxing videolarından teyit edebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutusu yok zaten dostum, resimde ki gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün replika, 20 dolar civarına ebayden getirtilebiliyor. Razer sitesinde registration edilemeyen ürünlerin hepsi replikadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ürün replika, 20 dolar civarına ebayden getirtilebiliyor. Razer sitesinde registration edilemeyen ürünlerin hepsi replikadır.

Dostum replica mı değilmi bilmiyorun ama çin sitelerinden kutulu 30 dolara alan insanlarında razer sitesine registration yapabildiklerini yazıyorlar, istersen gir bak ta eksik bilgin olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 8 Nisan 2016; 11:48:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

quote:

Ürün replika, 20 dolar civarına ebayden getirtilebiliyor. Razer sitesinde registration edilemeyen ürünlerin hepsi replikadır.

Dostum replica mı değilmi bilmiyorun ama çin sitelerinden kutulu 30 dolara alan insanlarında razer sitesine registration yapabildiklerini yazıyorlar, istersen gir bak ta eksik bilgin olmasın.

Yapılamıyor hocam, bu kulaklık için zamanında geniş araştırma yaptım, ilan baltalamak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: experienced

quote:

Yapılamıyor hocam, bu kulaklık için zamanında geniş araştırma yaptım, ilan baltalamak gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın.

Yok durum oysa bende şu an tiksindim ama kalitr filan gayet iyi duruyor, yani alanda istanbulda elden alıp denesin diyerek veriyorum ama bilemiyorum şimdi tatil dönüşü tekrar ilgileceğim

• experienced kullanıcısına yanıt
    Zaten dış malzeme aynı, jak ve sürücü kalitesi düşük oluyor.
  • replika olmasa alırdım fakat denemelık 50 liraya alabilirm
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm arkadaşım, ürünü denemelik satmıyorum, imkanın varsa deneyerek fiyatını verip, kullanmak için alabiliyorsun.

edit: ben bu ürünün replica olduğunu yada olmadığı anlayamadım, yukarıda arkadaş o şekilde yorum yazdı bende saygı gösterdim, bilmediğim için de yalanlamanın yanlış olduğunu düşündüm, yoksa ürün replica yada değil bilemiyorum. şu zamana kadar kullandığım kulaklıklardan da çok daha iyi ses veriyor, en son creative ep 630 kullandım çok daha iyi diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 26 Nisan 2016; 18:01:32 >
  • experienced kullanıcısına yanıt
    hayır deneme derken o anlamda değil. daha hiç satılmadığından ilk ben alıp deneyim anlamında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

hayır deneme derken o anlamda değil. daha hiç satılmadığından ilk ben alıp deneyim anlamında :)

:)))) acelem yok dostum , ürünlerden sıkıldığım da mesaj atarım
  • biz amazondan bile aldıklarmız serial problemi yüzünden sahte diye iade istedikki şirket bile kabul etti sahteliği. muhtemelen bu ürünlerde replika.

iyi satışlar.
  • Tamam dostum dedikleriniz doğru olabilir ama ben kullanıyorum 2 tane sattım şikayete almadım, yani bilemiyorum ... İstediğiniz kanıya varabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.