Şimdi Ara

Razer Goliathus Speed mi Control mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın 1-2 siparişimin yanına mouse mac de ekleyeceğim alacağım model belli: Razer Goliathus Medium Size ama Speed modeli mi yoksa Control modelini mi alacağım kararsız kaldım. Bi kaç yazı okudum ama hala karar verebilmiş değilim. FPS veya TPS olarak bir sınırlamam yok. Aşağı yukarı her türlü oyunu oynarım ama bazen FPS biraz ağır basıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

• QcK+ alabilirsin.
  • Her zaman speed öneririm oyun için
    eüer grafiker veya teknik çizim yapıyorsanız control öneririm
  • http://www.gameekstra.com/Ozone-Giants-Special-Editon-XLarge-Mousepad,PR-4263.html

bu ürüne bakmanı tavsiye ederim, hem speed, hemde dikişli.
  • burakdewil99 B kullanıcısına yanıt
    Dikkat edin dolandırılmayın:

• Cevaplarınız için teşekkür ederim benim de aklımdan Speed geçiyor sanırım öyle yapıcam. Bir de eklemeyi unuttum kusura bakmayın, TeknoSA'dan bi ürün almıştım onu geri iade edip onun parasıyla yine TeknoSA'dan alıcam mousepad'i. :)

Edit: Bir de SteelSeries QcK'ler tip olarak fazla hoşuma gitmiyor, sanırım ben biraz daha cafcaflı şeyleri seviyorum. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdewil99 -- 9 Aralık 2015; 21:16:52 >
  • Dostum dediklerinin hepsini kullandım. Hiç maceraya girme bunu al; şu an kullanıyorum gayette memnunum. İnce, kumaş, masada kaymıyor, yüzeyi kaymak gibi - üstelik çok ucuz- - yorumlarına bakabilirsin

http://www.sanalmarketim.com/sanalmarketim-qckpro-gaming-mousepad-/p_29675/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 9 Aralık 2015; 21:21:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cybernoid kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi sadece TeknoSA :)
  • Ben control tercih ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Neden peki bro. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakdewil99

Neden peki bro. ?

Ben genelde kontrollü atış yapan bir insanım. Awp olsun diger silahlar olsun. Dpi düşükte kalır. Daha kontrollü atış için control tercih ederim ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: burakdewil99

Neden peki bro. ?

Ben genelde kontrollü atış yapan bir insanım. Awp olsun diger silahlar olsun. Dpi düşükte kalır. Daha kontrollü atış için control tercih ederim ben

Anladım, o zaman oyun tarzıma göre sanırım Speed almak en mantıklısı benim açımdan biraz sonra gidip alıyorum. :)
  • İkisini de kullandım. Control kullanıyorum. Yalnız şunu unutmadan söyleyeyim. Speed padde yüzey çok kaygan.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için sağ olun. Bugün Speed aldım bi kaç saattir kullanıyorum çok da memnunum, bana hitap eden buymuş açıkçası.
  • Keşke almadan yetişebilseydim. Razer Golaitus Control Ext. 2 yıl kullandım. Normal olarak eskimişti. SS QCK+ FNATIC edition aldım. Sadece Razere küfrettim bana 2 yıldır işkence çektiriyormuş.
  • Şahsen ben speed yüzeyleri pek begenmiyorum control kullaniyorum .tamamen kişisel bir tercih ikisi arasinda seçim yapmak için denemen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.