Şimdi Ara

Razer Ferox 2013 İhtiyaç Fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle elimde ihtiyaç fazlası olan Razer Ferox 2013 model masa üstü speaker larımı elden çıkartmayı planlıyorum evimde 5+1 olmasına Marshall kulaklık kullanmama ragmen taşınabilirliğini göz onunde bulundurdugum maymun iştahlılıkla aldıgım benı her açıdan tatmin eden Aral garantili 2 ay once aldıgım halen garantisi süren taş gibi sapa saglam cihazımı gözden çıkarttım neden satıyorsun peki derseniz oyun almayı planlıyorum Garden Warfare ile de takas edebilirim aynı hesap zaten :P piyasa fiyatı 200 tl den aşagıda degil zaten aldıgım fıyat da 200 tl ben 100 e bırakıyorum oyle kenarda yatıcagına makbule gecer belki Ölü Fiyatdır kutusu garanti belgesi faturası tasıma kılıfı usb ve kulaklık giris aynı kablo beraberindedir tüm parçaları eksiksizdir alan memnun kalmazsa gelip bizzat suratıma çarpa bilir şimdiden ha
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resim
     Razer Ferox 2013 İhtiyaç Fazlası

• PM bakar misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saglık sorunları nedenıyle takıp edemedım çok uzgunum....steam de "The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited" 89 tl fiyatı gift oyunla takas edeblirim garantisi kutusu cantası kabloları hepsı ıcerısınde kenarda yatıyor ....

• geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.