Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RAZER DEATHADDER CHROMA Satın Al 1 Haziran 2021 04:48 1 1 RAZER DEATHADDER CHROMA 3 senedir kullandığım chroma deathadder'ı satıyorum. Orta mouse tuşu (MMB) basmıyor. Sol taraftakı thumb grip, yanı baş parmak koyma yerinin plastiği yok. Aldığım zaman düştü ben de söktüm, pek sıkıntı yaratmıyor. Altındaki skatezleri de söktüm, razer'ın kendi skatezleri çöp gibiydi. Mouse hala yağ gibi kayıyor orası ayrı. Kusurları bunlar, fiyat 200TL. Alıcısına hayırlı olsun. Kutu, garanti yok. Yeni mouse alacağım için satıyorum ancak hala aktif bir şekilde FPS oyunlarını bu mouse ile rahat oynayabiliyorum, daha hafif bir mouse'a geçeceğim için satıyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox 9. nesil Robot White Conroller Logitech F710 [SATILDI] MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC
Fiyat revize: 150TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox 9. nesil Robot White Conroller Logitech F710 [SATILDI] MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC
Fiyat revize: 100TL ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox 9. nesil Robot White Conroller Logitech F710 [SATILDI] MSI GTX 1660 Super Ventus XS OC