Şimdi Ara

Razer Deathadder 2013 Skatez Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Razer deathadder 2013 faresine sahibim zamanla skatezler aşınmaya başlamış, yeni skatez temin etmem gerekiyor fakat baktığım birkaç sitede stoklarda bulunmadığını gördüm.

Nereden temin edebilirim, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Str0ke -- 27 Şubat 2015; 10:12:21 >

• razer da gerçekten skatez sorunu var çabuk yıpranıyor. Küçük olması nedeniyle olabilir belkide istersen dağıtıcı firmayla iletişime geç yardımcı olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    orjinal skatezleri değil sanırım bunlar.
  • Aral'ı arayıp sor onlarda olması lazım 20-30 tl'ye falan değişmeleri lazım...
  • Tiger Gaming Razer'ın orjinall skate'lerini üreten firmadır, Tiger Gaming Skate'lerini (genellikle ebay üzerinden) gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Coregaming Shop'taki skateler de gene üst kalite 100% PTE'dir(teflon), tercih edebilirsiniz.

Hyperglide'ınkiler de en üst kalitedirler.

Bunlar harici Hotline Games skate'leri kalite olarak bir iki tik daha aşağıda olduğu için tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 27 Şubat 2015; 19:37:06 >

• Brightmist B kullanıcısına yanıt
    hotline games aliexpress te 4 dolar tiger gaming 6 dolardı. hotlineden memnun kalmamış yorum görmedim ama genede dediğin gibi tiger gaming ebaydan 6 dolara aldım. zannedersem 2 tane galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet, bir paket 2 set içeriyor.

Ben de Tigergaming'leri kullanıyorum şu an memnunum. Hotline'ları daha test etme fırsatı olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str0ke

Öncelikle merhabalar,

Razer deathadder 2013 faresine sahibim zamanla skatezler aşınmaya başlamış, yeni skatez temin etmem gerekiyor fakat baktığım birkaç sitede stoklarda bulunmadığını gördüm.

Nereden temin edebilirim, yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

http://www.ebay.com/itm/1Pack-2-Sets-Tiger-Gaming-Razer-Deathadder-Mouse-Feet-Skates-Teflon-0-65mm-New-/281137199431?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4175153947

quote:

Orijinalden alıntı: Luzbel

razer da gerçekten skatez sorunu var çabuk yıpranıyor. Küçük olması nedeniyle olabilir belkide istersen dağıtıcı firmayla iletişime geç yardımcı olurlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Str0ke

orjinal skatezleri değil sanırım bunlar.

quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Aral'ı arayıp sor onlarda olması lazım 20-30 tl'ye falan değişmeleri lazım...

quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Tiger Gaming Razer'ın orjinall skate'lerini üreten firmadır, Tiger Gaming Skate'lerini (genellikle ebay üzerinden) gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Coregaming Shop'taki skateler de gene üst kalite 100% PTE'dir(teflon), tercih edebilirsiniz.

Hyperglide'ınkiler de en üst kalitedirler.

Bunlar harici Hotline Games skate'leri kalite olarak bir iki tik daha aşağıda olduğu için tavsiye etmiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: nitroslive

hotline games aliexpress te 4 dolar tiger gaming 6 dolardı. hotlineden memnun kalmamış yorum görmedim ama genede dediğin gibi tiger gaming ebaydan 6 dolara aldım. zannedersem 2 tane galiba.

quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

Evet, bir paket 2 set içeriyor.

Ben de Tigergaming'leri kullanıyorum şu an memnunum. Hotline'ları daha test etme fırsatı olmadı.

4 senedir razer 3.5 g mouse kullanıyorum.
    Şu ürünü bugün sipariş verdim.

http://www.ebay.com/itm/281137199431?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Bilgilere göre

- Tiger Gaming Product
    - Perfect Fit for your Razer Deathadder
    - Original OEM Manufactuer for Razer, same factory, same quality
    - 0.65/1mm Thickness

Razer'e üretim yapan orjinal fabrika ürünü, aynı fabrikai aynı kalite.

Ürün ne zaman gelir bilmiyorum.
    18 tl tuttu. Benimkiler tamamen erimiş durumda umarım iyi bir performans elde ederim.

Ürün geldiğinde bir video çekmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.