Şimdi Ara

razer deatadder orjinal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebay.com/itm/New-Hot-Razer-DeathAdder-Infrared-Optical-Mouse-3500dpi3-5G-Hand-/321861997840

bu ürün amazonda 42 dolara satılıyor ebayda ise 17 dolar orjinal mi sizce alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyanaa -- 30 Kasım 2015; 16:11:28 >

• ebayda sahte mal sattıklarında ebay satıcısının dukkanını kapatıyor.yanı kımse sahte mal satmaz kesin orjinaldir.
  • saticiya mesaj atsan, urun orjinal razer uretimimi kopya clonmu? Geldiginde seri numarasi ile sorgulama yaptiktan sonra sahte ise paypaldan dispute acar parami alirim desen daha mantikli olmazmi? Amazon bile blackfridayde bu fiyata satmazken savas ucagini bile kopyalayan çinlilerin sence bu fiyata orjinal urun satma ihtimali nedir? Ozellikle geldim konuna ve uzun uzunda yaziyorum mobilde oldugum halde. Ilk deathadderimi 2009da aldim. Ikincisini almayida dusunmuyorum. Mouse Nokia 3310 gibi. Ne eskiyor ne bozuluyor ne tekliyor. 7 yaşına basacak bak hala csgo oynuyorum. Ne sol tuş problemi ne birşey. Bukadar saglam ürün yapılmaz kardeşim yap logitech gibi steelseries gibi 2 3 senede bir perte ciksin, tuslar basmasin millet yenisini alsin. Almisken orjinalini al. Cocuk falan varsa miras birakirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.