Bildirim
razer da macro yapma ve 3. dereceden yazılım mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkmowen
evet arkadaslar razer deathadder aldım macro yapamadım yani çift tıklamak zorunda kalıyorum tek basmamla ward atıp kayması olmuyor
ve razer synapse 3. dereceden yazılım mı oluyor ?
3.parti yazılım olurmu olmazmı bilmemde millet çatır çatır scriptlerle oyun oynuyor senin ufak macronda 3.parti olsa bile ban yemezsin ki macroların 3. parti birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta oyuna inject falan olan birşey yok -
quote:
Orijinalden alıntı: bildircan
quote:
evet arkadaslar razer deathadder aldım macro yapamadım yani çift tıklamak zorunda kalıyorum tek basmamla ward atıp kayması olmuyor
3.parti yazılım olurmu olmazmı bilmemde millet çatır çatır scriptlerle oyun oynuyor senin ufak macronda 3.parti olsa bile ban yemezsin ki macroların 3. parti birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta oyuna inject falan olan birşey yok
ya aslında lolün yanında açılan dosyaları teker teker loglara kaydetseler bulamazlarmı script açanları bulurlar bana göre . bide turnuvada mausu götürüp makroyu kullanma imkanınız varmı
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrCaner
quote:
Orijinalden alıntı: bildircan
quote:
3.parti yazılım olurmu olmazmı bilmemde millet çatır çatır scriptlerle oyun oynuyor senin ufak macronda 3.parti olsa bile ban yemezsin ki macroların 3. parti birşey olduğunu düşünmüyorum sonuçta oyuna inject falan olan birşey yok
ya aslında lolün yanında açılan dosyaları teker teker loglara kaydetseler bulamazlarmı script açanları bulurlar bana göre . bide turnuvada mausu götürüp makroyu kullanma imkanınız varmı
milyonlarca kişi oynuyo bu oyunu çok zor o dediğin
-
ya bi ayar yaptım bastıgımda ward atıyor bida bastıgımda kayıyor lakin ben ikisini de tek basmaya yapmasını istiyorum onu nasıl yapcam kulanan varsa söylesin lütfen -
totem atıp w basmak çok mu zor geliyor anlamıyorum ki macro kullananlara hiçbir zaman iyi oyuncu gözüyle bakmam -
en iyisi bir tane scrip indir bir tuşa bas herkesi kessin :D şaka gibisiniz cidden
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X