Bildirim
Razer Blade Laptop nereden bulabilirim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Razer, TR' de satılmıyor. Ebay, amazon vs. gibi uluslararası satış yapan sitelerden alınabilir ama ürünün uluslararası garantisi var mı, TR' de geçerli olur mu, bilmiyorum. Yani pek sağlıklı olmaz gibi. -
Bizim gibi 3. Sınıf ülkelere getirmiyorlar. Tr'de bulamazssın...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: azsussan
Bizim gibi 3. Sınıf ülkelere getirmiyorlar. Tr'de bulamazssın...
Eksik kalsın çok eksikliğini hissediyorduk bizde onun zaten sanki dünyanın en iyi laptopu, 3. Dünya ülkesi diye gelmiyormuş, bundan daha iyi bir sürü laptop geliyor Türkiye'ye
İkisi arasında MSI GT70 al bence dostum Razer'ın gereksiz fahiş bir fiyatı var saçma bi küçük dokunmatik birkaç özellikli touchpadi var diye, fiyatına göre ekran kartıda düşük ayrıca..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 28 Aralık 2012; 23:36:26 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
MSI GT70 fazla abartı pahalılıgı var ayrıca cok kalın Asus N56VZ-S4225D de karar kıldım üstüne 4 gb ram ekletip Logitech G510 gaming keyboard ile Logitech G705 Gaming Mouse alıcam yeter bunlar bana
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X