Şimdi Ara

Razer BlackWidow V3 TKL vs HyperX Alloy FPS Pro TKL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,



    Başlıkta belirttiğim gibi Razer Blackwidow V3 TKL veya HyperX Alloy FPS pro tkl almayı düşünüyorum. Yerim çok olmadığı için TKL'den başka bir ürün düşünmüyorum. Mevcut kullandığım ürün 15. senesini dolduran microsoftun en basit klavyesi. Bu sebeple hangi ürüne geçersem geçeyim muhtemelen çok memnun kalacağım fakat almışken hangisi daha iyiyse onu alma taraftarıyım.



    Blackwidow V3 TKL 750 tl civarı, razer green switch'e sahip ve RGB aydınlatması var. Alloy FPS pro ise 1000tl, cherry mx red switch'e sahip ve sadece kırmızı renk aydınlatması var.




    Oynadığım tek oyun türü fps oyunları. En önemli kriterim fps oyunlarındaki performans fakat fiyat olarak %35 daha pahalı bir ürünü performans olarak mesela %5 daha iyi diye de alma yanlısı değilim. Hem de RGB olmayan dolayısıyla görünüm olarak daha az şık olan ürün için performans olarak ciddi bir fark beklerim. Tabiki fiyatı %35 pahalı diye %35 daha performanslı olmayacaktır ama belirttiğim gibi sadece %5-10luk bir farka değmeyeceğini düşünüyorum. Tabi performans ve aydınlatma dışında tuş sesi de diğer bir kriter olarak değerlendirmeye girebilir.




    Bu şartlar altında sizin tavsiyeniz hangi ürünü almak yönünde olur.




    Teşekkürler








  • Blackwidow V3 TKL sizi memnun edecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.