Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RAZER ABYSSUS+GOLIATHUS PAD 100 TL Satın Al 24 Kasım 2015 20:15 1 1 RAZER ABYSSUS+GOLIATHUS PAD 100 TL Merhaba arkadaşlar,Amazondan aldığım bu seti başka bir ürüne çevirmek istediğim için satıyorum.Mouse pad small boydur,mouse 1800DPI'dır.2-3 ay oldu sanıyorum kullanmaya başlayalı,çok kullanacak vaktim olmadı zaten temiz bir üründür.Kargo alıcı öder,önce para sonra kargo tabii ki.Sen kargola parayı yatırırım diyen kişiler mesaj atmasın hiç.Enpara ve İşbank hesabım vardır. FİYAT:100 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2017 MACBOOK AIR 13 INC 8 GB RAM 128 GB HDD 4750 TL XBOX ONE FAT KASA 500 GB 950 TL SATILIK SIFIR XBOX ONE S ALL DIGITAL EDITION satıldı