Şimdi Ara

Rayban Tüm modelleri Piyasanın Yarı fiyatına satılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz modeli bana yazın özelden ben size Verebileceğim en düşük fiyatı söyleyeceğim.%100 Orjinal mağaza %40 personel indiriminden yararlanıp alıp satacağım ...

AntaLya içi elden satabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDasweTI -- 5 Ağustos 2008; 20:28:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• değerli kardeşim merabalar..ürünler gerçekten orjinal ise modelini vb bilmiyorum ama klasik yeşil camlı, sarı metal çerçeveli rayban satın almak istiyorum..biraz geniş yüze hangi model uygun hangisi olur onu da bilmiyorum..bana böyle bir modelin fiyatını,uygun fiyat söylerseniz sevinirim..PM atın lütfen..saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestnewyorker

değerli kardeşim merabalar..ürünler gerçekten orjinal ise modelini vb bilmiyorum ama klasik yeşil camlı, sarı metal çerçeveli rayban satın almak istiyorum..biraz geniş yüze hangi model uygun hangisi olur onu da bilmiyorum..bana böyle bir modelin fiyatını,uygun fiyat söylerseniz sevinirim..PM atın lütfen..saygılarımla

dostum gözlük denenmeden alınmaz kesinlikle git bir gözlükcuye istedigin modelin numarasını al arkadasa ver sonra pişman olursun demedi deme hayırlı işler .
  • @HercuL 'ün dediği cok doğru siz bana sadece model numarası verin ben size ona göre fiyat sunacağım hepsi orjinal gerçektende piyasanın yarı fiyatına kesinlikle.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.