Şimdi Ara

RAW olan Harici Harddiski Kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugün aynı anda 3 diski bağlamamdan ötürü yanlışlıkla önemli verilerin olduğu 2 TB harici disk, sebebini bilmiyorum RAW hale geldi. Bunun üstüne maalesef panikle 1 TB lık kısmını NTFS biçimlendirdim, hemen ardından birimi büyüt diyerek tüm diski tek partition hale getirdim. Halbuki yapmam gereken partition recovery programlarıyla diski %100 kurtarmaktı fakat olan oldu. Normalde Disk Drill ile silinen dosyaların büyük kısmını kurtarabiliyorum fakat isim&tarih bilgileri kayboluyor ve düzenlenmesi imkansız hale geliyor. Şu durumda dosya klasör yapısıyla birlikte kurtarma şansım var mıdır ? Disk içindeki klasör yapısının korunması çok önemli olduğundan profesyonel firmalara dahi başvurabilirim fakat boyut itibariyle yüksek meblağlar istenir diye çekinmekteyim. öncesinde neler yapabilirim onu bilmek istiyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 11 Temmuz 2020; 22:42:18 >

• Hocam şöyle bir tecrübemi paylaşayım.Sizde çalışır mı bilmiyorum.Windows kurulumu esnasında depo olarak kullandığım 1 tb hdd'yi de sildim.Açtığımda içi bomboştu. Bende Easeus partition master programının partition recovery özelliğini kullandım.Hiç kayıpsız her şey geri geldi.Fakat sildikten sonra ben sizin gibi başka bir işlem yapmadan direk olarak o programı kullandım.İsterseniz bir deneyin.Eğer kurtarırsa ne ala.

RAW olan Harici Harddiski Kurtarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muski -- 12 Temmuz 2020; 1:31:41 >

• muski kullanıcısına yanıt
    Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. Mesajınız üzerine bir umutla programı indirip tarama yaptırdım yaklaşık 25 saat sürdü fakat sonuç alamadım. Bir çok 500 MB civarında ext formatında kısımlar buldu fakat disk ilk günden beri 3 partition şeklindeydi. RAW'a dönüştükten sonra biçimlendirmem herseyi mahvetti daha çözüm bulamadım. Halbuki 1 mb dahi veri yazılmadı fakat olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.