Şimdi Ara

Raunt Sistemi İşe Yarıyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba kardeşim 10.sınıf anadolu lisesi öğrencisi matematik geometri ve fiziği çok zayıf okulda hiçbirşey öğrenemeden geri dönüyor hocalar birşey anlatmıyor diyor.bu sene mf ve em si var bu yüzden cevaplara ihtiyacım var.
    bu uğur raunt sistemi var 1200tl falan bu sistem nedir?nasıl çalışır?sadece kitaplardanmı oluşuyor?cd mi gönderiliyor yoksa internet üzerindenmi bilgiler veriliyor?alan arkadaşlar,duyan arkadaşlar varsa sevinirim.nedir ne değildir değermi değmezmi bilmiyoruz sistemi.



  • Sakin alma aldirttma . Paranı çöpe at daha iyi. Bahcesehirde okuyordum. 11. Sınıfta raunt kullanmak zorunda kaldık. Soru bankaların cevaplari uygulamada ve her an telefon yaninda olmasi lazım cevaba bakmak için.

    Konu anlatımli kitabi rezil,video konu anlatımı orta ama YouTube da birsuru var. Uygulamadan kullanıyorsun CD değil. Onun yerine piyasada çözümlü soru bankaları bulup al. Çap yayınları olur, birey gelişim serisi olur, vb.

    Video konu anlatımı için YouTube dan izle . Daha da bişey yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ve kardeşin sayisalsa , paket içinde sözel kitaplarla beraber geliyor. Yani sen felsefe, edebiyat istemesen bile ayri satılmıyor. Uygulama için googleplay Store'a a raunt yazıp bakarsan, puanın çok dusuk olduğunu görürsün. (2.3) . Geçen sene 1.7 görmüştüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.