Şimdi Ara

Raunt kullanan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezun senemdeyim raunt uygulamasını almayı düşünüyorum kullanan varmı yorumlarınız nedir
    Bu ara çok reklamı çıktı balon mu yoksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Balon bence ebadaki hocalar anlatıyor işte

• kitapları iyi galiba ama videolarını bilemem

• Raunt alın diyemem ama sistemleri bence güzel. EBA Akademik Destek kullandım sözel kısımda çok işime yaradı. Biyolojisini de çok beğenmiştim. PDF notların olması çok güzel ama keşke videonun direkt aynısı olmasa o notlar

• 1-2 yıl önce okulumuz bize bedavaya vermişti 1 yıllık üyelik gibi bir şey. Adam akıllı ders çalışmadım şimdi yalan söylemiyim ama gayet açık, yararlı bir şekilde anlatıyordu. Sorular falanda iyi tavsiye ederim.

• Eba akademik destek

• Raunt kullanıyorum hocam gayet de memnunum. Mezun olduğunuz için almanızı öneririm yoksa eba akademik desteğin aynısı devletteki bir lise öğrencisinin almasına gerek yok.

• Pandemi sürecinde fizik konularımı eba akademide tekrar etmiştim. Açıkçası dinlediğim en iyi fizik dersleriydi yks adına.

• 2021-2022 YKS sınav döneminde Raunt ile geçirdiğim ilk ayımı öncelikle kapitalizm yani anamalcı düzen olarak tanımlıyorum. Öğrenci odaklı olmaktan ziyade aktivitesi kar odaklıdır.

Problemim:

YKS 2022 paketlerini Eylül 2021'de satın alan kişilere hızlı okuma paketi hediye ediyordur.

Fakat aynı paketi Ağustos 2021'de satın alanlar bu paketten yararlanamıyordur.

Yetkili kişi ile görüşüldüğünde ise dönem dönem farklı kampanyalar yaptıklarını iddia etmişlerdir. Öyledir de.

Çünkü bu sistemde pazarlama olmadan bir platformun ayakta kalması zordur. Fakat pazarlama yaparken bir ay önceki müşterini düşünmeden o pazarlamayı yaparsan o müşterinin senden midesi bulanır. Çünkü satın alınan ürün aynıdır, sınav dönemi aynı dönem (2021-2022), sınav paketi aynı pakettir (YKS 2022).

*Bu yorumum YKS 2023 ve bir süre daha sonrasında tüm Raunt Paketlerini satın almak isteyen kişiler için bir deneyim paylaşımı, özellikle de sektörde varolanlardan hangisini satın alsam diye düşündüğünüzde Raunt hakkında ek bir bilgi olabilir.

Bu dönem yani YKS 2022 satın almak isteyenler için paket hakkındaki düşüncelerim ise:

Genel anlamda disiplinlerarası iyi bir planlama ile inşa edilmiş. Sitedeki yönergeleri takip ederseniz, öğrenebilirsiniz ve iyileşebilirsiniz.

Özel anlamda ise başlangıçta size üniversiteler ve bölümler hakkında bir liste sunar ve tercih yaptırır, motivasyonu kesinlikle yükselten bir aktivitedir. Daha sonrasında bazı dersler ve konu anlatımları konuyu bilmeyen bir kişi için yetersiz kalabilir (Mesela genelden özele veya özelden genele yaklaşımı). Bazı videolu soru çözümleri ise soruyu cevap anahtarı üzerinden sadece evet, hayır, doğru, yanlış vb... Yorumlar yapılarak neden-sonuç ilişkilendirmesine girmeden anlatılmıştır.

Benim için yanlış yaptığım soru en kritik yerdir. Bana daha iyi olmam gereken noktayı gösterir.

Konu anlatımı ve planlamaya gösterilen özen videolu soru çözümlerinde yoktur.

**Bu yorumlarım ise sadece YKS 2022 Sayısal Paketi için geçerlidir.

Sevgiler

Zeynep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.