< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RASYONEL TYT GENEL DENEME

-
-
-
3d 5li tyt çok sağlam olmuş bence bana msüde yaşadıklarımı yaşattı
-
Güzel bence aynı ösym gibi ama daha zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O da çok kasıntı be hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son 2 denemesi gerçekten öyle ama ilk 3 güzzel bence deneyebilirsin
-
Hocam inceleme videolarının yorumlarına baktım da türkçesi aşırı kasıntı diyorlar geometrisi zor, feni de baya kasmışlar, sosyal bilgi diyorlar sizce doğru mu bu denilenler
türkçesi kasıntı falan değil uzun sadece ösym anlam olarak çok daha zor sorular soruyor sosyal ve mat ayarında felsefe ve dinde saçma sapan bilgi soruları yok denecek kadar az coğrafya yarı bilgi yarı yorum tarihten de 1-2 tane bilgi olabiliyor arada. Fen kısmı hakkında konuşmamam daha iyi eacıyım diğer denemelerde 4-5 net yapardım bunda da öyle geliyor zorluğunu kolaylığını bilmiyorum fakat zor olduğu söyleniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam peki 345 çözdüyseniz 345le karşılaştırabilir misiniz yani 345 çözüyorum şuan ondan geçsem çok farkı var mı
Uzun olması kasıntı yapıyor zaten. Uzun ve yoğun metinleri var ösym’nin metinler de yoğun ama bu kadar gereksiz uzun değil. Böyle olunca da süre sorunu oluyor. Ayrıca feni de biraz kasıntı. Ama ösym’ye yakın bir deneme bence, 345’ten sonra en iyisi..
Sosyali matematiği ayarında ama fen ve türkçesi kasıntı. Ama kesinlikle geliştirici. Netlere takılmadan çözmek lazım.
Ben 345 2020 ardından buna gectım 345 ortalam 90 net di (85-96)
Rasyoneli fırumda gördüm ilk ikisini çözüdm 90-91,5 geldi. 345 denemesinden daha iyi bence neden kimseden duymadım bugune kadar bılmıyorum.Değerli deneme oldugu ıcın kalanları son saklamayı planlıyorum. En sonlar 345 2021 rasyonelın kalanları msuler tytler cozucem mütüş
-
Okuyan rasyonel yetkılılerı varsa derece yaparsam denemenızı her yerde ovucem 345 i satın alıcaksınız hadı eyv.😅(Cidden güzel deneme çözmeden girmeyin)
-
Hocam senle aynıyız ne önerirsin bana 345 4.deyim bilgisarmal kontrol çözdüm başka ne çözebilirim
Arı plus premier ,3d.
(Aydın tyt 3 lü alıcak olursan alma parana yazık)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa SARI. -- 27 Mayıs 2021; 16:14:40 > -
türkçesi kolay bence sos orta fen zor mat orta ilerledikçe artmış bence seviyesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X