< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (25. sayfa)

-
-
zaten bir pc ihtiyacım olduğu için bu seçeneği deneyebilirim, peki uyguluma uzaktan kontrol kısmı nasıl oluyor?
teşekkürler
-
Cep telden ip daphile ip numarasını taracıya giriyorum. Daphile menüye ulaşıp istediğim seçimleri yapıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bu iş için yeni bir pc ye ihtiyaç yok. Bulabilirseniz internetten 2.el celeron işlemcili mini pc alın asus vivomini un42 veya intel nuc. Bu pc lerde gürültü yapan fan yok. Bende sistem 24 saat açık. Sadece bu işte kullanılıyor. Ve pc ikinci el fiyatı, pi4 fiyatından epey ucuzdu. Şimdiki fiyatları bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Aralık 2022; 16:19:16 >
-
ben deneyimlemedim ancak bu kombinasyondan rpi4 pcpye geçen çin ve vietnam forumunda kullanıcı var
-
hayırlı olsun bakalım 2100mhze çıkabilecek mi bu kasa ile
buradan dsd dinlemiyorsan ax dsd dinliyorsan x versiyonunu seç sorun yaşarsan doğrudan sadece q264 versiyonu dene 2100mhze çıkamazsan q176 deneyeceksin o 1960mhzde overclocklu
-
Hocam ben moodeaudio kullanıyorum , terminalden komut ile o/c yapamam mı ?
-
hiç ayrıntılı denemedim oldukça sırada bir işletim sistemi var moode'nin mpd tabanlı denemeyince derinlemesine bilemem kerneli real time mı o bile belli değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Aralık 2022; 17:32:47 > -
Kernel real time tabi hocam , valla ben her seferinde picore'a şans verdim ama sesini bir türlü beğenemedim , rasp4'de bi denerim hafta sonu moode'un legacy sürümü ile 64bit olanı arasında ses farkı var ikisini de denemek lazım.
-
Paralı parasız hepsini denedim hep en sonunda picore playere geri döndüm dastereo da picore player gibi ince ayar imkanı olsa idi onda kalırdım ama şu an için en tatlı ses pcpde diğerleri hep analitik çalıyor
biraz linux bilgimiz olsa da dastereoya müdahale edebilsek 10 numara olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
rpi4'ü 2000mhz'e çıkardım voltaja dokunmadım kendi ayarlıyormuş rpi ... arayüzde bile bariz bir hızlanma oldu , şu komutu config.xt dosyasına ekledim ;
force_turbo=1
arm_freq=2000
-
picoreda sıcaklığı izleyen monitör var moodeda da varsa biraz takip et ne olur ne olmaz sonra yakma rpi4ü
SoC temperature = 41.9°C Throttled bitmask = 0x0 Throttled text = No throttling has occurred
Kod
Yığını: -
boştaki sıcaklıktır o
şöyle 24 192 veya dsd çalarken bir bak bir de durdurma misal 1 saaat çalsın bakalım nasıl dalgalanacak önemli olan ısınması değil 55-60 dereceler çok normal önemli olan 70i geçip hızını düşürmesin
o çalarken ki sıcaklıktı hocam zaten
boşta 38.9 larda geziyor , gem pro iyimiş harbiden ben birde içinden çıkan termal macun yerine gümüş içerikli bir termal macun sürdüm . Ses kalitesi olarak farketti , detaylar daha çok arttı , sistem gayet güzel şuanda
-
ziyan etme gümüş termal macunu gem pro alırsam isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Aralık 2022; 13:56:39 >
bir dener misin benim ayarlarımla linkini verdiğim pcpyi muhtemelen moodedan daha çok begeneceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 25 Aralık 2022; 14:10:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X