Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
21
Favori
32.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda malesef deneyimim yok.

Sadece şunu söyleyebilirim. Mini pc de volumio kurup denemiştim, tekrar daha iyi olduğu için daphile a geri döndüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten bir pc ihtiyacım olduğu için bu seçeneği deneyebilirim, peki uyguluma uzaktan kontrol kısmı nasıl oluyor?

teşekkürler

• Cep telden ip daphile ip numarasını taracıya giriyorum. Daphile menüye ulaşıp istediğim seçimleri yapıyorum

• Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş için yeni bir pc ye ihtiyaç yok. Bulabilirseniz internetten 2.el celeron işlemcili mini pc alın asus vivomini un42 veya intel nuc. Bu pc lerde gürültü yapan fan yok. Bende sistem 24 saat açık. Sadece bu işte kullanılıyor. Ve pc ikinci el fiyatı, pi4 fiyatından epey ucuzdu. Şimdiki fiyatları bilmiyorum

• Mission Completed Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

@sadays

Akasa 'da şimdi geldi Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 21 Aralık 2022; 16:19:16 >

• falconucer33 F kullanıcısına yanıt

ben deneyimlemedim ancak bu kombinasyondan rpi4 pcpye geçen çin ve vietnam forumunda kullanıcı var

• helsloot kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun bakalım 2100mhze çıkabilecek mi bu kasa ile

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıgithub
    GitHub - sam0402/pcp-44.1KHz
    https://github.com/sam0402/pcp-44.1KHz

buradan dsd dinlemiyorsan ax dsd dinliyorsan x versiyonunu seç sorun yaşarsan doğrudan sadece q264 versiyonu dene 2100mhze çıkamazsan q176 deneyeceksin o 1960mhzde overclocklu

• sadays S kullanıcısına yanıt

Hocam ben moodeaudio kullanıyorum , terminalden komut ile o/c yapamam mı ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

hiç ayrıntılı denemedim oldukça sırada bir işletim sistemi var moode'nin mpd tabanlı denemeyince derinlemesine bilemem kerneli real time mı o bile belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 21 Aralık 2022; 17:32:47 >
  • Kernel real time tabi hocam , valla ben her seferinde picore'a şans verdim ama sesini bir türlü beğenemedim , rasp4'de bi denerim hafta sonu moode'un legacy sürümü ile 64bit olanı arasında ses farkı var ikisini de denemek lazım.

• Paralı parasız hepsini denedim hep en sonunda picore playere geri döndüm dastereo da picore player gibi ince ayar imkanı olsa idi onda kalırdım ama şu an için en tatlı ses pcpde diğerleri hep analitik çalıyor

biraz linux bilgimiz olsa da dastereoya müdahale edebilsek 10 numara olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rpi4'ü 2000mhz'e çıkardım voltaja dokunmadım kendi ayarlıyormuş rpi ... arayüzde bile bariz bir hızlanma oldu , şu komutu config.xt dosyasına ekledim ;

force_turbo=1

arm_freq=2000

• picoreda sıcaklığı izleyen monitör var moodeda da varsa biraz takip et ne olur ne olmaz sonra yakma rpi4ü

• Kod

Yığını:
    SoC temperature = 41.9°C Throttled bitmask = 0x0 Throttled text = No throttling has occurred

• boştaki sıcaklıktır o

şöyle 24 192 veya dsd çalarken bir bak bir de durdurma misal 1 saaat çalsın bakalım nasıl dalgalanacak önemli olan ısınması değil 55-60 dereceler çok normal önemli olan 70i geçip hızını düşürmesin

• o çalarken ki sıcaklıktı hocam zatenRaspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları  boşta 38.9 larda geziyor , gem pro iyimiş harbiden ben birde içinden çıkan termal macun yerine gümüş içerikli bir termal macun sürdüm . Ses kalitesi olarak farketti , detaylar daha çok arttı , sistem gayet güzel şuanda Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

• ziyan etme gümüş termal macunu gem pro alırsam isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Aralık 2022; 13:56:39 >
  • bir dener misin benim ayarlarımla linkini verdiğim pcpyi muhtemelen moodedan daha çok begeneceksin

• Deneyeceğim hocam aklımda zaten , shanti psu'yu aldıktan sonra hiç denemedim pcp'yi bir daha bakacaktım dsd'li olanlardan hangisi indireyim ?

Edit : şunu indirdim 2 parttan oluşuyor bu 2100mhz'e oc'li ve dsd destekli olan sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 25 Aralık 2022; 14:10:40 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.