Şimdi Ara

rarlı film dosyalarını birleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadalar geçen bir film indirdim internetten
    filmi rapidden 8 dosya olarak çektim ancak parçaları birleştiremiyorum
    parçların 6 tanesi 95,078 kb. biri 6.485 kb bir taneside 45,443 kb boyutlarında
    sanırım 45,443 kb olan ilk olarak açılacak olanı çünkü diğerlerini tek olarak denediğimde
    tanımlanamayan arşiv sonu içerikli bir uyarı ile karşılaşıyorum ama bu dosyada bu uyarı çıkmıyor
    yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

• Arkadaşım partlı dosyaları teker teker açmanın bir faydası yok. Tek bir dosyanın üzerine gel sağ tıkla ve buraya çıkart de teie de o görür hepsini birlikte çıkarır olmazsa buraya yazarsın.
  • valla dediğinizi denedim zaten ama bir sonuç almadım
    buna benzer bir sorunla moha oyunun açılımında sorun yaşamıştım
    bir arkadaşım yardımcı oldu orda ki sorun başlangıç dosyası 28 nolu parçaydı
    onları bir şekilde düzenleyerek sorunu hallatmiştik ama nasıl yaptığımızı şu anda hatırlayamıyorum
  • 45,443 kb Olan parça hatalı inmiş.Rar'lı filmlerde 7parça aynı boyutta ve 8.parça ise küçük boyutlu olur.O partı tekrar indirin ve part 1'den dosyaları çıkartmaya başlayın sorununuz çözülecektir.
  • Bir de ek bir tavsiye yeniden indireceğin o hatalı dosyayı başka bir klasöre indirdikten sonra diğerlerinin yanına taşı. Aynı klasöre indirmeye çalışınca bazen yine hatalı indirebiliyor. Ben de birkaçkere oldu.
  • öneriler için teşekkürler arkadaşlar hemen deniyorum

rapidden baktım arkadaşlar dosyanın büyüklüğü 45 mb büyüklüğünde
    bunda başka bi numara var gibi geliyor ama
    eğer ilgilenen arkadaş varsa p.m ile filmin linklerini yollayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musta35 -- 27 Haziran 2007; 0:17:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.