Şimdi Ara

.rar ve explorer.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evde yokken yegenim rar dosyasini birlikte ac diyip explorer.exeyi secmis simdi direk acinca explorer.exe aciliyor surekli pc donmuyor.Oturm kapatinca duzeliyor.Sag tiklayip birlikte ac diyerek aciyorum rar dosyalini surekli winrarla ac da diyemiyorum bu rar dosyalirini yeniden nasil surekli winrarla acilir hale getirrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altda bi seçenek var bu tür programları açmak için her zaman seçili programı kullan diye ona tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanYucan -- 25 Ağustos 2013; 1:31:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konging

Altda bi seçenek var bu tür programları açmak için her zaman seçili programı kullan diye ona tıkla

ona tiklanmiyor sonuk bir sekilde yaziyor

• başlata varsayılan programlar yaz tıkla acılan menüde dosya turunu ve protokolunu bir dosya ile ilişkilendir orda rar uzantısını bul winrar exe ile ilişkilendir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

başlata varsayılan programlar yaz tıkla acılan menüde dosya turunu ve protokolunu bir dosya ile ilişkilendir orda rar uzantısını bul winrar exe ile ilişkilendir...

Çözüm bu daha olmadı sistem geri yüklemeyi deneyerekte halledebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc01

quote:

başlata varsayılan programlar yaz tıkla acılan menüde dosya turunu ve protokolunu bir dosya ile ilişkilendir orda rar uzantısını bul winrar exe ile ilişkilendir...

Çözüm bu daha olmadı sistem geri yüklemeyi deneyerekte halledebilirsin

denedim olmadı
  • quote:

.rar yok hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWF yi EXE YAPMAK ??????
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce winrar ı tamamen sil tekrar başka bir sürümünü veya winzip kur dene. Olmadı denetim masası klasör seçeneklerinde genel - görünüm - ara hepsini varsayılanı yükle uygula de. Olmadı denetim masası kullanıcı hepapları yeni bir hesap oluştur o hesaba gir sorun aynı devam ediyormu. Sorunun explorer.exe olması sıkıntılı bir durum başka bir programla ile açsaydı silebilirdiniz o programı sorun hallolrdu. Son olarak Önerim bilgisayarında bulunan işletim sisteminin kurulum cd si ile onarmayı dene olmadı format atmalısın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc01 -- 25 Ağustos 2013; 17:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc01

Önce winrar ı tamamen sil tekrar başka bir sürümünü veya winzip kur dene. Olmadı denetim masası klasör seçeneklerinde genel - görünüm - ara hepsini varsayılanı yükle uygula de. Olmadı denetim masası kullanıcı hepapları yeni bir hesap oluştur o hesaba gir sorun aynı devam ediyormu. Sorunun explorer.exe olması sıkıntılı bir durum başka bir programla ile açsaydı silebilirdiniz o programı sorun hallolrdu. Son olarak Önerim bilgisayarında bulunan işletim sisteminin kurulum cd si ile onarmayı dene olmadı format atmalısın bence

hocam winrari kaldirdim tekrar kurdum yok 7z mi ole biseyk kurdum yok kgb archiver mi ne kurdum yok yeni hesap acrtim yok varsiyalanlari yukledim yok cd si maalesef bende yok

• sudo -i komutundan sonra dosyanın adını yazarak açmayı deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.