Şimdi Ara

.Rar halindeki oyunlar ve Daemon Tools.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar öncelikle , konunun yeri burası olmadığını biliyorum ama esas olması gereken yerde bilen kişi yok o yüzden burda bilen biri olduğunu düşünerek buraya açtım konuyu , Moto GP3 oyununu 6 part halinde indirdim indirdiğim yerde birleştirin , daemon tools falan filan birşeyler yazıyor ama pek oyun oynamadığımdan bilmiyorum ne yapacağımı . Yardımınız lazım , yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

• birisi anca pc baglanacak amca öyle yardim edebilir anlatarak zor bence
  • daemon tools u bilgisayarına indir ilk önce ve kur..daha sonra indirdiğin rar partlarının 1. olanına sağ tıkla buraya çıkart de ..tek klasörde toplayacaktır hepsini...içinde bir tane iso dosyası olacak klasörün.klasörden çık..daha önce sen daemon toolsu indirdin pc ne kurdun sağ alt köşede simgesi olacak saatin yanında..o simgeye sağ tıkla sanal cd/dvd aygıtı nı tıkla..daha sonra kalıp dosyası yerleştiri tıkla...şimdi çıkarttığın gp3 klasörünü bul ordan ve iso dosyası olanı seç gerisi oyun yüklenecek halledersin zaten..takılmazsın basit bişey
  • 6 partın 1.sine çıkart de..
    klasöre koy hepsini ama..
    1.yi çıkardınmı sırayla 6sı çıkacak..
    .iso uzantılı dosya çıkacak..
    sonra daemon tools u kuracan..saatin oraya simgesi gelecek..
    mount image falan bulup,o isoyu göstercen..
    isoyu okuyacak daemon.. arından oyunun kurulma ekranı gelecek..
    ordan kur falan..crack isterse oyun eğer,bu sefer daemon bilgisayarımda kendine bir yer açıyor..
    mesela c: d: e: oda f: açabiliyor..
    o f: motogpyi okduğu iso işte..eğer kurulum ekranı gelmezse oraya girip (aç diyerek sağ tıkla) install exe yi çalıştırarakda kurabilirsin..
    otomatik gelirse kurarın,crack de onun içindedir yine..
  • son surumunu indir 4.30 du sanırsam...turkce dilide var..orda sanal disk olarak ekle yi tıkla mds uzantılı dosyayı seç tamam de sonra oyunu cracklemene gerek kalmıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.