Elimde 7,80 gblik bir rar dosyası var ve bunu dvdye yazabilmek için ikiye bölmek istiyorum. Nasol olur da olur?
Hjsplit isimli program yapar.Winrarın kendiside yapar.
ben de merak ediyordum bunu
dostum rar haline getirecegin dosyaya sag klik yapıp arsive ekle de.sonra acılan pencerede isaretledigim yere rakam yazman lazım.mesela 800 mb olan dosyayı 400 400 parcalıycaksan oraya aynen: "400 M" yazman lazım eger gb ise "2 G" yada "2048 M" yaz 2şer gb parcaya ayırsın
Eyvallah üstteki arkadaşın dediğini denicem. Bi de iso dosyaları nasıl ikiye bölünür onu bileniniz var mı? 8gblik bir iso dosyası var ve onu iki parça halinde dvdye çekmem lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: penkala
dostum rar haline getirecegin dosyaya sag klik yapıp arsive ekle de.sonra acılan pencerede isaretledigim yere rakam yazman lazım.mesela 800 mb olan dosyayı 400 400 parcalıycaksan oraya aynen: "400 M" yazman lazım eger gb ise "2 G" yada "2048 M" yaz 2şer gb parcaya ayırsın
Teşekkür ederim, faydalı oldu.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Paylaşım için teşekkürler ben de merak ediyordum :) Çok iyi oldu gerçekten
çok güzel hocam ya teşekkürler ...
sende winrar ile sıkıştıracan arkadaşın gösterdiği yer e 2 yazacan
quote:
Orjinalden alıntı: kaLpazan
Eyvallah üstteki arkadaşın dediğini denicem. Bi de iso dosyaları nasıl ikiye bölünür onu bileniniz var mı? 8gblik bir iso dosyası var ve onu iki parça halinde dvdye çekmem lazım.
penkala
kullanıcısına yanıt
YARDIMCI OLUN DEDĞİN YERE NE KADAR YAZIYIM .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme