Şimdi Ara

Rappelz hayvanlar ve summonda yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ikisini yapamıyorum pantera card mıdır nedir o var ama yapamıyorum..Yardım ederseniz çok sevinirim

• Az kaldı az sövecem birazdan
  • yeter konu açma artık asıl konuları oku işte hepsi yazıyorr...
  • rappelz de master olamadım konusu senin deilmi kişiliksiz insan
    ben orayada bu cevabı vermedimmi

quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

offf 50 kere cevapladım hala salakça konu açıp soruosunuz recall creature ile summon creature skillerini aç alt+y ye bas summon card i koy çıkar işte

hala bu saygısızlığın terbiyesizliğin sebebi nedir ki konu açıp duruyorsun...
  • Beyler özür dilerim ama..Madem biliyordunuz neden asıl konuya cevap yazmadınız..

Neyse cevaplar için(Hakaretler için mi deseydim acaba) teşekkürler..

NOT:Ne düzel bir paylaşım forumu değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtArdAmAr

Beyler özür dilerim ama..Madem biliyordunuz neden asıl konuya cevap yazmadınız..

delikanlı gibi asıl konuyu açtım okudum yoktu o yüzden sordum de ama delikanlı gibi deki bende asıl konunun içinden sadece benim cevapladığım bu soruya 5 cevap başkalarının cevapladıkları hariç aynen yapıştrim buraya ...

sen burdan daha güzel bir forum daha bulamazsın herkes haddini bildiği sürece senin gibi davranmadığı sürece her türlü sorunun için yardım bulacağın tek yer burası....

• quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Beyler özür dilerim ama..Madem biliyordunuz neden asıl konuya cevap yazmadınız..

delikanlı gibi asıl konuyu açtım okudum yoktu o yüzden sordum de ama delikanlı gibi deki bende asıl konunun içinden sadece benim cevapladığım bu soruya 5 cevap başkalarının cevapladıkları hariç aynen yapıştrim buraya ...

sen burdan daha güzel bir forum daha bulamazsın herkes haddini bildiği sürece senin gibi davranmadığı sürece her türlü sorunun için yardım bulacağın tek yer burası....

Neyse tamam büyütmeyek soruyu cevaplayalım yeter..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kardeşim Buraya Yazacagına Rehber Var Oradaki Tüm Topici Arastırdınmı ? Paylaşım Forumunu Yargılıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

quote:

Kardeşim Buraya Yazacagına Rehber Var Oradaki Tüm Topici Arastırdınmı ? Paylaşım Forumunu Yargılıyorsun

Öff yeter ama tamam abartmayın..Hem ben orda bana hakeret etmenize sitem ettim yoksa biliyorum bunun çok iyi bir paylaşım sitesi olduğunu..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.