Bu ikisini yapamıyorum pantera card mıdır nedir o var ama yapamıyorum..Yardım ederseniz çok sevinirim
Az kaldı az sövecem birazdan
yeter konu açma artık asıl konuları oku işte hepsi yazıyorr...
rappelz de master olamadım konusu senin deilmi kişiliksiz insan ben orayada bu cevabı vermedimmi
quote:
Orjinalden alıntı: agni_tr
offf 50 kere cevapladım hala salakça konu açıp soruosunuz recall creature ile summon creature skillerini aç alt+y ye bas summon card i koy çıkar işte
hala bu saygısızlığın terbiyesizliğin sebebi nedir ki konu açıp duruyorsun...
Beyler özür dilerim ama..Madem biliyordunuz neden asıl konuya cevap yazmadınız..
Neyse cevaplar için(Hakaretler için mi deseydim acaba) teşekkürler..
NOT:Ne düzel bir paylaşım forumu değil mi?
quote:
Orjinalden alıntı: AtArdAmAr
Beyler özür dilerim ama..Madem biliyordunuz neden asıl konuya cevap yazmadınız..
delikanlı gibi asıl konuyu açtım okudum yoktu o yüzden sordum de ama delikanlı gibi deki bende asıl konunun içinden sadece benim cevapladığım bu soruya 5 cevap başkalarının cevapladıkları hariç aynen yapıştrim buraya ...
sen burdan daha güzel bir forum daha bulamazsın herkes haddini bildiği sürece senin gibi davranmadığı sürece her türlü sorunun için yardım bulacağın tek yer burası....
quote:
Orjinalden alıntı: agni_tr
quote:
Orjinalden alıntı: AtArdAmAr
delikanlı gibi asıl konuyu açtım okudum yoktu o yüzden sordum de ama delikanlı gibi deki bende asıl konunun içinden sadece benim cevapladığım bu soruya 5 cevap başkalarının cevapladıkları hariç aynen yapıştrim buraya ...
sen burdan daha güzel bir forum daha bulamazsın herkes haddini bildiği sürece senin gibi davranmadığı sürece her türlü sorunun için yardım bulacağın tek yer burası....
Neyse tamam büyütmeyek soruyu cevaplayalım yeter..