Bildirim
Rappelz de Blue Pixie Skill Dağıtımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben Rappelz TR'de oynuyorum, o yüzden skillerin ingilizce isimlerini bilmiyorum. Ama şöyle söyleyebilirim; blue pixie için en önemli skiller; heal skilleri, mp kapasitesi skilleri ve birlik skilleri (ilk skill i 45 levelde açılıyor; süresiz bir buff skill i, mp restorasyonunu arttırıyor) -
bu pet atak yapmiyo ya atak için düzgün bir skilli yokmu yoksa yanimizda hep bir mini clericlik mi yapacak. -
Birkaç tane atak skill i olması lazım ama zaten blue pixie kullanmanın amacı heal yapmaktır :) atak yapmak istiyorsan skeleteon veya orc ile takas etmeni öneririm -
iskelet(skleton) iş yapmaz...
pet alırken birliğine bak,birliği sana uyan peti al...gerisini takmana gerek yok
bence o periyi sat...bi ork al..üstüne de para kalır...
veya selemender ile takas et...selemender çok işe yarar bi pet..ancak şu an sunucuda 2-3 tane var...
adamlar satarmı,satarsa ne kadar ister onu bilemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X