Şimdi Ara

raporun tarihini değiştirme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
11.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün rapor aldım. Ayın 16 bugün. normalde ayın 15 i için lazım. ben şimdi bu tarihi 15 yapsam bişey olur mu ? P.tesi müdür yardımcısına vericem. Ayrıca bu raporlar alındıktan sonra ne oluyor. Araştırma filan yapılıyor mu şu tarihte gitmiş veya gitmemiş diye ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rapor Tarihi Değiştirme

Sağlık veya istihrahat raporlarının tarihini çeşitli nedenlerle değiştirmek gerekebilir. Raporun tarihi yanlış girilmiş olabilir, yeni bilgiler ortaya çıkmış olabilir veya dosyalama amacıyla tarih değişikliği yapılması gerekebilir.

Sağlık Raporu Tarihi Değiştirme

Sağlık raporlarının tarihi yalnızca yetkili bir sağlık uzmanı tarafından değiştirilebilir. Raporun tarihi değiştirilirse, değişikliğin nedeni açıkça belirtilmelidir. Eksiksiz bir tıbbi kayıt sağlamak için değişiklik geçmişi de saklanmalıdır.

İstirahat Raporu Tarihi Değiştirme

İstirahat raporlarının tarihi de yalnızca geçerli bir nedenle değiştirilebilir. İşveren, raporun tarihini değiştirmeden önce çalışanıyla görüşmelidir. Değişiklik, işverenin ve çalışanın adları, imzaları ve değişikliğin nedeninin açıkça belirtildiği bir belgeyle belgelendirilmelidir.

Yazılan Rapor Değiştirilebilir mi?

Evet, yazılı raporlar genellikle tarih de dahil olmak üzere güncellenebilir. Ancak, raporun değiştirilmesi tüm taraflar tarafından anlaşılmalıdır ve değişiklik nedeni açıkça kaydedilmelidir.

Sonuç

Rapor tarihlerini değiştirmek hassas bir konudur ve yalnızca geçerli bir neden ve uygun süreçle yapılmalıdır. Değişiklikler uygun şekilde belgelenmeli ve ilgili tüm tarafların bilgisine sunulmalıdır. Böylece, raporların doğruluğu ve bütünlüğü korunurken, gerektiğinde gerekli güncellemeler yapılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up
  • şahsen bir çok arkadaşım 1 günlük raporu 7 gün yaparak kullanıyor.Gözümün önünde müdür yardımcısı da kabul etti raporu.Zaten doktor yazısı fazla belli olmuyor.
  • ya gün değiştirmek sorun olmuyor evet ama tarih de bi sıkıntı çıkar mı acaba ?
  • Rapor aldığınız sağlık kuruluşunda kayıtlıdır, eğer araştırılırsa ne yaptığınız hemen ortaya çıkar. Anlaşılırsa okuldan ceza alırsınız, ayrıca resmi evrak üzerinde oynama yapmak da zaten suçtur.
  • anlaşılırsa siciline işlenir resmi evrağı değiştirmek
  • doktor eğer yazıda yanlışlık yaptıysa bir kaşe daha vuruyor sanırsam.Mesela 1 günlük raporu 2 gün yapmak için muhakkak kaşe vurması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevk tarihi Ve Katılma Tarihi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ben raporu verince aldığım sağlık ocağını filan araştırıyorlar mı ? Sınava girmem gerekiyo. Raporlu olduğuma dair müdürden imza alıp fizikçiye göstermem gerekiyormuş. Off ne yapcam ben ya.
  • kurumlar arası bağlantı yoktu sanki maldı müdür yardımcısı işlemiyecekti eokula sanki

eokulda raporlu yada sevkli diye görünüyorsa bilki meb ile s.bakanlığı arasında bi alışveriş olmuştur

ayrıca yukarda dendiği gibi suç

siciline işler ayrıcada
  • Resmi evrak oynamanın cezası büyük valla... Zor yırtarsın. Ben 1 hafta önce bi çocuğu dövdüğüm için burnumdan getirdiler. Milli eğitim müdürünü bile takmadı adamlar ve 3 gün uzaklaştırma alıcam galiba.. Gerisini sen düşün
  • Ya sadece kağıdı alıp bakmıyo mu bu adam ? Kağıtta 1 gün rapor raporlu yazıyo. tamam hadi giriyim eokula demiyo mu ?
  • Olm alican sen raporu doğru versende ben feyyaz hocaya değiştirdi dicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

Olm alican sen raporu doğru versende ben feyyaz hocaya değiştirdi dicem

aferim genç
  • Ben değistirmiştim geçen yılın raporunu yakalandım Disipline vericem demisti vermedi allahtan kurtardık paçayı. Yoksa babam .......
  • gün sayısını degiştirmek sorun olmaz çünkü protokol numarası aynı oldugu için mesala bügün sahte rapor yapacaktım onunla ilgi araştırma yaptım 8 aydan 5 yıla kadar hapis e girebilirsiniz diyordu bende vazgeçtim dün rapor almıştım 1 günlük bugünde gitemedim doktora uzattırdım baktım ki protokol nosu aynı yani sorun yok 1 günlük raporum 2 gün oldu..
  • boşa tribe girmeyin okuldaki hoca raporu alıyor bakıyor tarihe sonra e okula giriyor okadar yapıtıgı baska bıseyyok sahte rapor bile iyi iseki ben yaptıgımla sorun yasamdım yasmıyorum gayet rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.