Şimdi Ara

Rapidshare nedir nasıl kullanılır ve sınırsız download yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle bir forumda arama yaptım ancak göremedim bende sizinle paylaşayım dedim bu ip ucunu.
    bildiğiniz gibi rapidshare 30 mb a kadar olan dosyalarınızı ücretsiz upload edip linkide eşe dosta dağıtabileceğiniz bir site ve burdaki dosyalar 1 ay inaktif kalmadığı sürece muhafaza ediliyor. bu siteden faydalanmak için önce elinizdeki indirmek istediğiniz linke tıklayın ve sayfayı aşağı kaydırıp free düğmesine tıklayın ve yine bu sayfanın en altına kayın orada ortalama olarak 60 tan geriye doğru sayan bir sayaç bulacaksınız bu sayaç 5 er 5er düşer ve 0 a ulaştığında dosya linki ortaya çıkar ve indirme işlemine başlayabilirsiniz. şimdi internet explorerda bu indirme bekleme süresinden kurtulmak istiyorsanız şu dosyayı alın ve bu dosyayı C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Sık Kullanılanlar klasörüne kopyalayın arşivden çıkardıktan sonra. artık bu dosyayı rapidsharede geri sayım işlemi sırasında sık kullanılanlar menüsü altından çağırırsanız sayaç yok olur ve link hem aktifleşir ancak bu diğer browserlarda işe yaramıyor bunuda belirteyim.
    Şimdi bir diğer konuda eğer 7 mblık bir dosyayı tek seferde indirdiniz ve yeni bir dosya indirmek için girdiğinizde geri sayım yoksa ve size you have already.... falan gibi birşeyler söylüyorsa windowsun aramasını başlatın ve c: sürücünüzde rapid dosyasını aratın ve bulunan cookie dosyasını temizleyin şimdi yeniden downloadlara başlayabilirsiniz. Eğer 1 saatte 30 mb sınırını aştığınız takdirde ise size daha fazla download yapamayacağınızı belirten bir yazı çıkartır bu durumun çözümü ise bağlantınızı kopartıp yeniden kurmanız yani ip nizi değiştirmektir bir ipucuda burda vereyim adsl modemlerinizde ipnizi modemi fişten çekip geri takarak yapmayın (yazık dimi para verdik onlara) modeminzin kontrol paneli sayfasında yönetici kısmında (her modemde değişik olur) reboot seçeneği olur burdan yapabilirsiniz. şöyle acemice kendi çapımda bişeyler yazdım artık burdan yola çıkıp insanların sorularını cevaplarız çünkü baktım forumda pek çok kişi rapidshare i bilmiyor bilselerde nasıl kullanılacağını bilmiyorlar bu bir nebze rahatlatır belki durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bachree -- 30 Nisan 2005, 19:42:02 >

• Tşekkürler...Yararlı bi konu...
  • Teşekkürler...
    (Alıntı yapmamın nedeni, yazınızı reklamın gölgesinden kurtarmak)
    quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

http://www.rapidshare.de
    şöyle bir forumda arama yaptım ancak göremedim bende sizinle paylaşayım dedim bu ip ucunu.
    bildiğiniz gibi rapidshare 30 mb a kadar olan dosyalarınızı ücretsiz upload edip linkide eşe dosta dağıtabileceğiniz bir site ve burdaki dosyalar 1 ay inaktif kalmadığı sürece muhafaza ediliyor. bu siteden faydalanmak için önce elinizdeki indirmek istediğiniz linke tıklayın ve sayfayı aşağı kaydırıp free düğmesine tıklayın ve yine bu sayfanın en altına kayın orada ortalama olarak 60 tan geriye doğru sayan bir sayaç bulacaksınız bu sayaç 5 er 5er düşer ve 0 a ulaştığında dosya linki ortaya çıkar ve indirme işlemine başlayabilirsiniz. şimdi internet explorerda bu indirme bekleme süresinden kurtulmak istiyorsanız şu dosyayı alın ve bu dosyayı C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Sık Kullanılanlar klasörüne kopyalayın arşivden çıkardıktan sonra. artık bu dosyayı rapidsharede geri sayım işlemi sırasında sık kullanılanlar menüsü altından çağırırsanız sayaç yok olur ve link hem aktifleşir ancak bu diğer browserlarda işe yaramıyor bunuda belirteyim.
    Şimdi bir diğer konuda eğer 7 mblık bir dosyayı tek seferde indirdiniz ve yeni bir dosya indirmek için girdiğinizde geri sayım yoksa ve size you have already.... falan gibi birşeyler söylüyorsa windowsun aramasını başlatın ve c: sürücünüzde rapid dosyasını aratın ve bulunan cookie dosyasını temizleyin şimdi yeniden downloadlara başlayabilirsiniz. Eğer 1 saatte 30 mb sınırını aştığınız takdirde ise size daha fazla download yapamayacağınızı belirten bir yazı çıkartır bu durumun çözümü ise bağlantınızı kopartıp yeniden kurmanız yani ip nizi değiştirmektir bir ipucuda burda vereyim adsl modemlerinizde ipnizi modemi fişten çekip geri takarak yapmayın (yazık dimi para verdik onlara) modeminzin kontrol paneli sayfasında yönetici kısmında (her modemde değişik olur) reboot seçeneği olur burdan yapabilirsiniz. şöyle acemice kendi çapımda bişeyler yazdım artık burdan yola çıkıp insanların sorularını cevaplarız çünkü baktım forumda pek çok kişi rapidshare i bilmiyor bilselerde nasıl kullanılacağını bilmiyorlar bu bir nebze rahatlatır belki durumu.

• tesekkurler hocam hadı gerı saymasını önemsemıyordumda 1 saat beklemek koyuyodu adama be cok saolasın
  • Statik ip lerde bu durum malesef olmuyor dostum sadece adsl ler için gecerli bi durum bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Statik ip lerde bu durum malesef olmuyor dostum sadece adsl ler için gecerli bi durum bu

statik ip durumunda ise gül gibi proxylerimiz var...
  • ben modemi kapatıp açtığımda IP değişmiyor ? ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

ben modemi kapatıp açtığımda IP değişmiyor ? ?

tamamen kapattığına eminmisin modemin önündeki ışıkların hepsi sönecek.
  • Kablocular ne yapacak? Statik statik dolaşalım biz..

Bu arada güzel hızlı çalışan anonym proxy'si olup da bu forumda bizlerle paylaşmayanların anakartları yansın, ekran kartları patlasın..
  • Hocam ellerine sağlık,faydalı bir yazı olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

Statik ip lerde bu durum malesef olmuyor dostum sadece adsl ler için gecerli bi durum bu

statik ip durumunda ise gül gibi proxylerimiz var...

Onlar statik ip ler için olmuyor malesef

• hımmm teşekkürler ama modemin önündeki üç ışık anca fişi çektiğimde sönüyor başka türlü söndüremedim.......
  • peki nasil dosya eklenir?

mesela,ben bilgisayarimi formatlamak istiyorum

mp3 leri bir kac dosyayi filan,buraya attiyim diyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIRLAK

peki nasil dosya eklenir?

mesela,ben bilgisayarimi formatlamak istiyorum

mp3 leri bir kac dosyayi filan,buraya attiyim diyorum...

dosyalarını 30 mb aşmıycak şekilde ziple ana sayfada gözat yada browse a tıkla dosyanı seç upload de sonra upload işlemin bitince açılan sayfada altlara doğru Your Download-Link : yazan yeri kaydet bu senin download adresin
  • saol arkadaş rapidshare konusunda hiç bilgim yoktu allah razı olsun
  • Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Arkadaşlar bende bugün Rapidshare'de free'ye tıklıyorum ve sayaç gelmiyor.Direk link gözüküyor.Sizce nedendir?Hiç bir porgramda kullanmadım.
  • cok saol
  • bilgileri patlaştığın için sağol
  • sağolassın forumuma aldım hemen bende anlatmıştım ama senin kadar güzel değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Arkadaşlar bende bugün Rapidshare'de free'ye tıklıyorum ve sayaç gelmiyor.Direk link gözüküyor.Sizce nedendir?Hiç bir porgramda kullanmadım.

bunun sebebi o sayaç sisteminin dosyanın kullanım yoğunluğuna göre işlemesi yani bir dosyayı ilk defa indiren kişiysen sayaç çıkmaz ama 1000 kere indirilen dosya geri sayım yapar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.