Bildirim
Rapids hare.comda sorunmu var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bende gayet normal çalışıyor _____________________________ biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar -
Sorun benim makinadaysa ne olabilir ki? ilk kez karşılaşıyorum bu durumla _____________________________
"Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur." -
adresi yyanlış yazmıyorsun dimi resmini bi yollarmısın _____________________________ biliyorsan konus ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar -
başka bi dosya indirmeye calış rapid'den ? _____________________________ -
Koydum resimi.

sorun yok bende de açılıyor.hatta şuan bişiler indiriyorum. _____________________________ -
Bir öğretmenevinin wireless modeminden bağlanıyorum nete. Neyse başka bir yerde daha denemeye çalışırım artık ve sorunu daha net anlamaya çalışırız. _____________________________
test
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 23:8:7 >_____________________________ Zaman herseyin ilacıdır -
Sizlerde çalışıyorsa modemden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. _____________________________
Arkadaş'ın kullandığı "wireless bağlantı " MEB in. MEB ile telekom arasındaki anlaşma gereği birçok site yasaklı..
O nedenle rapid'e giremiyorsunuz.
_____________________________ -
Sağolasın arkadaşım sorun anlaşıldı şimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Arkadaş'ın kullandığı "wireless bağlantı " MEB in. MEB ile telekom arasındaki anlaşma gereği birçok site yasaklı..
O nedenle rapid'e giremiyorsunuz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler