nerdeyse bi aydır radpidde bişey indireceginizde rakamların cıktıgı yerde o kediler cıkıyo daha mıllet yeni mi görmis bunu
quote:
Orjinalden alıntı: blackpearl_86
nerdeyse bi aydır radpidde bişey indireceginizde rakamların cıktıgı yerde o kediler cıkıyo daha mıllet yeni mi görmis bunu
tmm o kedi varda artık bugünden itibaren sana 9-10 sayı veriyo bilip bilmeden konuşma kimisi köpekli kimisi kedili kedilileri gircen
iyice kedi köpek işine çevirdiler. Yakınca hangisinin altında As var diye sorarlar bilemezsen yeniden say 2.2 dakika.
quote:
Orjinalden alıntı: egomanyak.
quote:
Orjinalden alıntı: blackpearl_86
tmm o kedi varda artık bugünden itibaren sana 9-10 sayı veriyo bilip bilmeden konuşma kimisi köpekli kimisi kedili kedilileri gircen
İlginçmiş...... 10 gündür bişi indirmedim, ne zaman oldu bu_? Bari hayvanlar alemi yapsınlar nuhun gemisi kıvamında 10 farklı hayvan kediyi bulup altındaki rakamı görebilen açsın..... Bu ne ya...... Cılkını cıkamrıslar ne diyim
Bende pre var sorun olmuyor kedi-köpek uğraşmıyorum :)
1 aylık Rapid Premium 16 ytl , hemde Tr satışı paypal vs. uğraşmıyorsunuz. Kredi kartınız yoksa ve 18 yaşından küçükseniz benim gibi sadece banka hesabınız olması yetiyor onuda hemen açıyorlar zaten artık.
Rapid'den üyelik olmadan bir şey indirilmez artık, cıvıttılar. Yada torrent kasacaksınız ama oda adamı kanser verem eder.
1 ay için 16 ytl çok para.
forumda 10-15 ytlye pre satan arkadaşlar var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme