Şimdi Ara

Rapidde arkasında kedi olan şeyleri girin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıga bakıp girmeden anlar artık millet en az 10konu açıldı okumadan başlıktan baksınlar bari

• bunu bile beceremiyorlarmi ki
  • kardes hepsinin arkasinda kedi var
  • Ben ilk defa görüyorum bu nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox-mete

bunu bile beceremiyorlarmi ki

8 den beri 16 konu açıldı
  • kedüdür o kedü
  • Hö?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerdeyse bi aydır radpidde bişey indireceginizde rakamların cıktıgı yerde o kediler cıkıyo daha mıllet yeni mi görmis bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

nerdeyse bi aydır radpidde bişey indireceginizde rakamların cıktıgı yerde o kediler cıkıyo daha mıllet yeni mi görmis bunu

tmm o kedi varda artık bugünden itibaren sana 9-10 sayı veriyo bilip bilmeden konuşma kimisi köpekli kimisi kedili kedilileri gircen
  • iyice kedi köpek işine çevirdiler. Yakınca hangisinin altında As var diye sorarlar bilemezsen yeniden say 2.2 dakika.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Orjinalden alıntı: blackpearl_86

nerdeyse bi aydır radpidde bişey indireceginizde rakamların cıktıgı yerde o kediler cıkıyo daha mıllet yeni mi görmis bunu

tmm o kedi varda artık bugünden itibaren sana 9-10 sayı veriyo bilip bilmeden konuşma kimisi köpekli kimisi kedili kedilileri gircen

İlginçmiş...... 10 gündür bişi indirmedim, ne zaman oldu bu_? Bari hayvanlar alemi yapsınlar nuhun gemisi kıvamında 10 farklı hayvan kediyi bulup altındaki rakamı görebilen açsın..... Bu ne ya...... Cılkını cıkamrıslar ne diyim

• Bende pre var sorun olmuyor kedi-köpek uğraşmıyorum :)
  • 1 aylık Rapid Premium 16 ytl , hemde Tr satışı paypal vs. uğraşmıyorsunuz. Kredi kartınız yoksa ve 18 yaşından küçükseniz benim gibi sadece banka hesabınız olması yetiyor onuda hemen açıyorlar zaten artık.

Rapid'den üyelik olmadan bir şey indirilmez artık, cıvıttılar. Yada torrent kasacaksınız ama oda adamı kanser verem eder.
  • 1 ay için 16 ytl çok para.
  • forumda 10-15 ytlye pre satan arkadaşlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.