Şimdi Ara

Rapid - Traffic Share Kota Aktarım Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar premium hesap ayarlar kısmında gerekli değişikliği yapıp save butonu ile onaylamama rağmen her download denememde limi aşımı hatası alıyorum. Sonrasında baktığımda ise sanki settings kısmında hiç değişiklik yapmamışım gibi yine eski standart ayarlarda olduğunu görüyorum...

Bu problemi nasıl çözebilirim ? 5 gb Traffic Share kotası elimin altında ama ben dokunamıyorum...

Peki minimum nekadar daha olması gerekiyor 5gb üstüne bilgisi olan varmı? Birde minimum nekadar rapid point'i kotaya çevirebiliyoruz ?
  • TrafficShare left: -0.01 GB TrafficShare left normalde kullanmaman için bir sebep yok.Yaptıgın işlemi aynen tekrar yap ama şifre kısmında şifreni 2 kere girmeyi unutma şifreni girmezsen ayarlarla hiç oynamamış gibi başa dönersin.

Rapid - Traffic Share Kota Aktarım Problemi
  • Bunu denemiştim, malesef buda sonuç vermiyor. Böyle yapınca şifre değişikliği yaptığımı söyleyip tekrar login olmamı istiyor. Tekrar giriş yaptığımda ayarın benim değiştirdiğim gibi olduğunu görüyorum ama iş bir dosya indirmeye geldiğinde aynı limit aşım hatası ile karşılaşıyorum ve aktarım yapılmıyor. Ve tabiki ayarlar kısmına girdiğimde yine ayarın eski haline gelmiş olduğunu görüyorum...

Sanıyorum Rapidhare'e durumu bildirmekten başka yapabilecek birşey yok.
    :(

Son olarak şunu sorayım. Ben alias kullanarak sisteme giriş yapıyorum. Acaba verdiği orjinal login account'u ile girmek birşey değiştirirmi ? Saçma bir soru oldu belki ama ne bileyim şaşırdım kaldım aklıma birşey gelmiyor... :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 6 Nisan 2009; 22:55:12 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.