Şimdi Ara

Rapid*sharedan Kurtulma Yolları [Güncellendi] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
14
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dextercrime

quote:

Orijinalden alıntı: ysff_srdr

quote:

rapid8.com dan İDM ile download yapamıyorum.Acep nedendir.

Hocam idm de indirdiğin şeyler yazıyo ya liste gibi onları sil listeden indirir. Arada banada oluyodu.

Yok usta daha yeni kurdum idm.Hiçbirşeyde indirmedim.Error hatası veriyor.Allah kahretsin.

Error hakkında bi şey diyemicem onu bilmiyorum. Ben gayet sorunsuz indiriyorum idm ile. Arada bazen dowloand da kesilmeler olsada idare ediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam idm de indirdiğin şeyler yazıyo ya liste gibi onları sil listeden indirir. Arada banada oluyodu.

Yok usta daha yeni kurdum idm.Hiçbirşeyde indirmedim.Error hatası veriyor.Allah kahretsin.

Error hakkında bi şey diyemicem onu bilmiyorum. Ben gayet sorunsuz indiriyorum idm ile. Arada bazen dowloand da kesilmeler olsada idare ediyoruz.

Ne yapalım sağlık olsun.İşimiz yine torrente kaldı.Zaten şu an avatarı indiriyorum.Hız 980lerde :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yapalım sağlık olsun.İşimiz yine torrente kaldı.Zaten şu an avatarı indiriyorum.Hız 980lerde :D

O malum siteye bende bi üye olabilsem bende torrent akıcamda

• premium üyelik alın 10 lira bişi yahu :S
  • Parayla değilde kontör karşılığı alabilsek iyi olurdu. Gerçi kontörümde yok ama Birde arkadaşlar ben gece yatarken cryptload ile tıklıyorum sabah kalktığımda 11-12 part inmiş oluyo(200mb lık). Premium ile tıklasam kaç part iner acaba ortalama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 23 Aralık 2009; 1:07:31 >
  • mesajımız bulunsun :)
  • bu rapid8 bir türlü indirmiyor deli oldum birde Torrentte türkçe full albümleri bulabiliyormuyuz
  • Usenet + Ftp + Torrent

mutluluğun kaynağı bu üçünde saklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: feedthenet

Usenet + Ftp + Torrent

mutluluğun kaynağı bu üçünde saklı

türkçe albümler için bir torrent sitesi please
  • Bir site buldum zamunda hesabı olmayanlar için yardım ediyorlar.Torrenttr.Ayrıca Türkçe.
    @ysff_srdr
    Hocam benim zamunda hesabım yok.Ben bu siteden indiriyorum.Şu zamunda üyelik alımları bir başlasın ibreyi 200'e vuracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agnus_Dei -- 24 Aralık 2009; 10:49:31 >
  • quote:

Bir site buldum zamunda hesabı olmayanlar için yardım ediyorlar.Torrenttr.Ayrıca Türkçe.
    @ysff_srdr
    Hocam benim zamunda hesabım yok.Ben bu siteden indiriyorum.Şu zamunda üyelik alımları bir başlasın ibreyi 200'e vuracam.

Ben türktorrent takıldım biraz çok yavaş iniyodu indirecem şeyler. 1-2 kb ile indiriyodu bende bıraktım. Yılbaşını bekliyom

• Mamunda olayı nedir peki ? Mesela bittorrentta yüklediğin kadar indiriyorsun , onun gibi bişey mi ?

Bide ratio nedir ?
  • zamundada ratio çokta önemli degil.şahsen 0.10 ratiom vardı fake upload yapmadan önce.O zaman bile banlamadılar fake upload yaptıktan sonrada banlamadılar
  • Güncelleyelim bakalım.
  • Rapi8 patladı resmen sürekli bitiyor slotlar premium yetiştiremiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.