Şimdi Ara

Rapid*sharedan Kurtulma Yolları [Güncellendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
14
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cane®

Torrent

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

quote:

Orijinalden alıntı: kdr07

quote:

7.Rapid8 Kullanmak
    Dosyanın linkini yapıştırır ve download'a tıklarız.Sadece Rapid-Share değil bir çok upload sitesini destekliyor.
    www.rapid8.com

hızı nasıl ve modeme otomatik restart atıyormu?

Dostum modemle alakası yok.Site sahipleri premium üyelik alıp kullanıma açıyorlar
    Sınır yok

nasıl kullanılacak anlamadım biraz anlatsanız arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

quote:

7.Rapid8 Kullanmak
    Dosyanın linkini yapıştırır ve download'a tıklarız.Sadece Rapid-Share değil bir çok upload sitesini destekliyor.
    www.rapid8.com

hızı nasıl ve modeme otomatik restart atıyormu?

Dostum modemle alakası yok.Site sahipleri premium üyelik alıp kullanıma açıyorlar
    Sınır yok

nasıl kullanılacak anlamadım biraz anlatsanız arkadaşım

Alıntıları Göster
    Rapid den kurtulmanın tek yolu var

Torrentleech

• quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Mesajim Bulunsun.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

quote:

Mesajim Bulunsun.

aynen

Alıntıları Göster
    Torrent,Megaupload

• quote:

Orijinalden alıntı: Seca2

quote:

quote:

Mesajim Bulunsun.

aynen

Alıntıları Göster
    Alın Premium Dertler bitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: A+

Alın Premium Dertler bitsin

Alıntıları Göster
    rs premium
    tl vip

• quote:

Orijinalden alıntı: br251

Hotfile güzel çözüm bence insanlar yavaş yavaş rapidden vazgeçecek.Rapid perimium üyelik satın almayı teşvik etmek için gıcıklık yapıyor..Am şunu unutuyor.İnternet kullanıcılarının çoğu "Para isteme benden buz gibi soğurum senden" modunda.............

• quote:

Orijinalden alıntı: DnZkYcN

8.Rapid*share'a karşı propaganda düzenlemek
    Yaptığınız upload'lar ile başka upload sitelerine yönlendirebilirsiniz. Milleti bu tekele karşı örgütleyerek, farklı yerlerde tartışma veya bilgilendirme konuları açabilirsiniz.

aslında yöntem çok

Tamamen katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: br251

Hotfile güzel çözüm bence insanlar yavaş yavaş rapidden vazgeçecek.Rapid perimium üyelik satın almayı teşvik etmek için gıcıklık yapıyor..Am şunu unutuyor.İnternet kullanıcılarının çoğu "Para isteme benden buz gibi soğurum senden" modunda.............

bu sadece biz türkler için genelde yabancılar senelik 100$ verip kurtulma yolunu seçiyorlar rapidin geçmişten tek gelmesi ve birikimi sayesinde hala tekel konumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

Rapid den kurtulmanın tek yolu var

Torrentleech

TL yi hicbir siteye degismem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye

6. JDownloader kullanmak
    JDownloader programını resmi sitesinden indirip kurulumu tamamlarız, modem marka ve modelimize uygun Tekrar bağlan betiğini programımıza yapıştırırız. Bundan sonra rapid linklerini patır patır indirmeye başlarız. Her part bitiminden sonra modem kendine reset atarak sizi büyük bir külfetten kurtarır.

geçti o devir premium olmadan işine yaramıyor ne yazıkki
  • quote:

7.Rapid8 Kullanmak
    www.rapid8.com

Bir kere denedim. Download butonuna basmam ile beraber ESET Nod32'nin uyarı vermesi bir oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

quote:

6. JDownloader kullanmak
    JDownloader programını resmi sitesinden indirip kurulumu tamamlarız, modem marka ve modelimize uygun Tekrar bağlan betiğini programımıza yapıştırırız. Bundan sonra rapid linklerini patır patır indirmeye başlarız. Her part bitiminden sonra modem kendine reset atarak sizi büyük bir külfetten kurtarır.

yoo kullanıyorum reset atıyor ama free lerde dalgalı indirme çıktı 15 dakikalık part 1 saatde iniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

7.Rapid8 Kullanmak
    www.rapid8.com

Bir kere denedim. Download butonuna basmam ile beraber ESET Nod32'nin uyarı vermesi bir oldu.

ESET önüne gelene uyarı verir zaten, en dandik antivirüslerden...

Rapid8'e girdim ama beceremedim biraz anlatsanız? Acil dosya indirmem lazımdı ya

• quote:

quote:

6. JDownloader kullanmak

hemde oyle bir yarıyorki
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

quote:

6. JDownloader kullanmak

hemde oyle bir yarıyorki

Alıntıları Göster
    hem dalgalanma yapıyor hemde boş slot bulmak zor (dosyadan dosyaya değişir) öyle işime yarayacağına hiç yaramasın bi bakıyorsun 50 kb ile indiriyor bi bakıyorsun 10

• quote:

hem dalgalanma yapıyor hemde boş slot bulmak zor (dosyadan dosyaya değişir) öyle işime yarayacağına hiç yaramasın bi bakıyorsun 50 kb ile indiriyor bi bakıyorsun 10

Alıntıları Göster
    Torrentimle mutluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

quote:

quote:

6. JDownloader kullanmak

hemde oyle bir yarıyorki

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar konu güncel kalmış. Bence hotfile güzel bir çözüm gibi görünüyor ama diyelim millet hotfile'a geçmeye başladı o kadar kullanıcıyı görünce hotfile da azıtır. Unutmayın 5 sene önce rapid-share da şimdiki hotfile gibiydi. Bir de ben megauploaddan dosya indiremiyorum güvenlik kodunu göremiyorum(host dosyasıyla denedim, dns ile denemedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 20 Aralık 2009; 19:05:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Sağolun arkadaşlar konu güncel kalmış. Bence hotfile güzel bir çözüm gibi görünüyor ama diyelim millet hotfile'a geçmeye başladı o kadar kullanıcıyı görünce hotfile da azıtır. Unutmayın 5 sene önce rapid-share da şimdiki hotfile gibiydi. Bir de ben megauploaddan dosya indiremiyorum güvenlik kodunu göremiyorum(host dosyasıyla denedim, dns ile denemedim)

PREMIUM ULAN
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.