Şimdi Ara

rapid.share webhostinge başladı arkadaşlar hayırlı olsun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

If you wish to provide some of your files in such way that other users can download them immediately and without limitations, you can mark those files as direct downloads. The traffic caused by downloads of those files will be subtracted from your direct download credits. (Important: This is not the same as your own download traffic you use for downloading other users' files.) You can purchase additional direct download traffic at any time using the buttons on this page.

Details

RapidShare provides professional web hosting for your website or your company. Our strong infrastructure allows downloads at the highest level while offering attractive conditions.

With RapidShare you can offer your customers the possibility of downloading from 10 mirrors that are connected through five different carriers. No matter where your customers live, they will always experience fast downloads.

RapidShare offers the highest possible system stability through data redundancy. We can guarantee a mean annual availability of 99.7%. In case this is not enough for you, you are hereby allowed to upload your files twice. Chances are 99.5% that your files will then be saved on a different server, boosting availability to amazing 99.95%.

Especially for bigger companies, RapidShare offers a file sharing cluster solution. Your files will be saved on many servers at the same time and your users will be leaded to a random server automatically. This clustering makes it possible to handle a high amount of traffic concurrently, for example on events or important software updates, where a concurrent bandwidth usage of more than 500 MBits is required.

You have 10.00 GB of direct download traffic left. Each newly created premium account gets 10 GB of free traffic to check out this service for free.

How to start

In order to mark files as direct download files, you have to mark all files you have uploaded in your premium zone before by clicking on the checkbox, which you can find before every file link in the file list. After you have marked all files you want to convert to direct download files, click the button below the file list. Direct download files will be labeled in the file list so you know which files are direct download files and which are not. To unconvert the files to normal RapidShare-links, you just need to redo the procedure. In case your free direct download traffic is all used up, the direct download files will automatically being handled like normal RapidShare links.

If you want to use our file sharing cluster solution, thus needing a concurrent capacity of more than 500 MBit, please contact us.

anladığım kadarıyla rapidshare hesabı olan herkes artık dosyalarını belli bir sınır dahilinde bekleme derdi olmadan dağıtabilecek.bence güzel bir hizmet olacak.site sahibi olanlar için güzel bir seçenek bir sürü dosyalarını buraya aktarabilir
    bakalım daha rapid ne sektörlere el atacak.bekleyelim görelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul615 -- 27 Mayıs 2007; 1:28:54 >

• Google gibi olacak bu da, iyice büyüdü maşallah.
    Adamlara biz kazandırıyoruz ama bizde icraat yok.
  • anlamadım
  • el atmışken gamehostinge de başlasın bari
  • Ben de rapid gibi bir site (server center mı demeliydim yoksa...) açacak olursam, adını " Öz-Rapid-Share " koyardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

Ben de rapid gibi bir site (server center mı demeliydim yoksa...) açacak olursam, adını " Öz-Rapid-Share " koyardım.

Rapidgibi server olması imkansız adamalrın giriş çıkışları türkiyeye girip çıkan hat genişliğinin 3 katı nerdeyse :)

Rapidin host işine girmesi hem iyi hem kötü dosaya indirmeye nasıl etki edecek onu merak ediyorum ama host tercihlerimden biri olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: Türk

Google gibi olacak bu da, iyice büyüdü maşallah.
    Adamlara biz kazandırıyoruz ama bizde icraat yok.

Kesinlikle haklısın dostum. İlk oldukları için adamlar monopol durumdalar. Diğer upload sitelerinin hiç biri rapid kadar hit almıyor. Tıpkı diğer arama motorlarının google kadar alamadığı gibi.
    Rapidi ve google'yi kuranları tebrik ediyorum gerçekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakında Google RapidShare 'yi satın alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Yakında Google RapidShare 'yi satın alır.

Yapar mı yapar vallahi. Ama öyle youtube gibi ucuza alamaz. rapid para makinası adeta
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

rapid para makinası adeta

Kesinlikle.

Rapid Google'ı almasın sakın.
  • Küçük Google olma yolunda ilerliyorlar
  • youtube de en az rapid kadar para kazanıyordur. Rapid daha yeni yeni olgunlaşıyor, google ise senelerin firması. çoğu kişi tarayıcı ilk açıldığında google a ayarlıyor, ama rapidshare i bilmeyen daha çok kişi vardır, sonuçta herkes download yapmıyor. ondan dolayı youtube google kadar büyüyemez, belki google satın alabilir, hiç belli olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: i90tekmen

youtube de en az rapid kadar para kazanıyordur. Rapid daha yeni yeni olgunlaşıyor, google ise senelerin firması. çoğu kişi tarayıcı ilk açıldığında google a ayarlıyor, ama **** i bilmeyen daha çok kişi vardır, sonuçta herkes download yapmıyor. ondan dolayı youtube google kadar büyüyemez, belki google satın alabilir, hiç belli olmaz.

youtube doğru dürüs para kazanamıyor ki. youtube da hiç reklam görüyor musunuz? nerden para kazancak. ama bilinilikrlrkrirk(anladn sen ) te rapid youtubela yarışamaz.
  • rapid aştı aştı . ilerde dünyanın en yüksek sayıdaki server lerine sahip tek kuruluş olabilir . eğer internet teknolojilerinde devrim denilecek birşeyler bulunamazsa yakın gelecekte .
  • walla helal olsun dicem de yukarıdaki haberi tam anlayamadım,
    ne yani şimdi doğrudan link mi verilebilecek eğer host rapid olursa,
    eğer öyle olursa o linkler heryerde kullanılır bunun önüne nasıl geçecekler?
    yani kimse download için rapid hesabı satın almaz o zaman!
    belki de ben yanlış anladım.
  • Anlatayım:

Premium hesabınız varsa, panelinizden linkleri "direkt link" haline çevirebiliyorsunuz. Yani bildiğiniz rapid linkleri, herkes tarafından (freeler dahil) tıklandığında direkt olarak inmeya başlıyor, rapidin sayfası gelmeden. Size bir puan kazancı yok. Webhosting dediği de, büyük dosyaları böyle rapide yükleyip, web sayfanızdan direk link verebilirsiniz, sizin bandınız gitmez manasında. Keşke birkaç gün önce söyleseydi bunu, kendi siteme yüklediğim büyük dosyalar yüzünden 4GB trafiğim gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 28 Mayıs 2007; 23:05:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.