Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
593.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya orası karışık işte tam bişi yazmamışlar ama happy hours saatlerinde kotaya işlemiyecekde olabilir. başlıkta super happy hours diyor.
  • acaba ne kadar sürecek bu super happy hours.. 1 - 2 haftaya kadar dedicate server kiralayacaktım şimdi mi kiralasam..
  • ikinci bi emre kadar kapandı diyo download limit.
  • dun geceki tık sayım 3800 oldu beyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

dun geceki tık sayım 3800 oldu beyler

Arkadaşım tamam 3800 puan 1 gün için gayet iyi. Ama her saat başı kaç puan kazandığını yazmak zorundamısın ? Son sayfanın yarısı senin "şu saatte şu kadar puan kazandım"mesajların.
  • Tık sayısı nedir ya?
  • yok sadece 1 gunde ne kazanacam diye gördüm o kadar. Bu arada yukarda dedigim gibi bu puan paraya cevirmedikleri sürece
    ABD'de TL ne kadar degersiz ise buda o kadar anlamsız. CA$H yapamadıkdan sonra 1 milyon puan olsa ne yazar.

ACND, download sayısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 3 Temmuz 2009; 10:37:05 >
  • Super Happy Hours für Premium User
    3. Juli 2009

Um einige neue Komponenten unserer Infrastruktur zu testen, haben wir alle Traffic-Limits unserer Premium-Benutzer abgeschaltet. Das heisst unbegrenzt Downloaden für alle unsere Premium-Kunden. Viel Spass! Bitte beachten Sie, dass wir dieses Feature ohne Vorankündigung jederzeit widerrufen können

Yeni kurdugumuz altyapi bilesenlerini test etmek icin.Bütün premium kullanicilar icin trafik limitini kaldirdik.Bunun anlami bütün premium kullanicilarmi icin sinirsiz download.Iyi eglenceler.Ama lütfen dikkat edin bu özelligi önceden bir sebep göstermeksizin tekrar kaldirabiliriz.

tam %100 olmasada elimden geldigince cevirdim olayi anlayamayan arkadaslarimiz icin.Rapid 3 aylara girdik diye bize kiyak mi yapiyor nedir.Hep böyle kalir umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 3 Temmuz 2009; 12:28:28 >
  • valla süper bir haber bende niye sabahtan beri kotadan yemiyor diyordum bu süper oldu dayandım downloadın gözüne gözüne
  • hediye olarak fujiflim yerine canon makine gelmiş
  • makine 350 TL civarında, ürünü alıp satmak istesem elimde kalır diye korkuyorum.. 250 liraya gider mi acaba? 200 TL'ye satsam bile karda olurum ama yine de bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 3 Temmuz 2009; 13:40:24 >
  • 250 tl ye aslında alabilirler. Ama önce sanırsam alcak birini bulman lazım.
  • 8 hafta süre olmasa alacak birini bulduktan sonra direk alacak kişinin adresini veririrm ama 8 hafta da kimse beklemez
  • satış amaçlı düşünmeyin onları
    işinize yarıcaksa alın yoksa almayın derim
  • Valla ben download yapmıyorum zaten yani download limitine kaldırdıklarına sevinmedim desem yalan olmaz.
  • 2mbit ile ben zaten bütün gün kassam 16-17 gb anca indiriyorum... Beni etkilemedi bu mesele

yalnız bu puan işi garip oldu, dün 2000 puan toplarken bugün 400 falan anca etti... bir acayiplik var bu işte ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

Evet normal sadece Rapid'de bu saatler aralığında bir duraksama oluyor mesela 4-5 sn. duruyor sonra yeniden indirmeye devam ediyor ama bu indirme birkaç sn. sürüyor sonra tekrar duraksıyor daha önce böyle bir sorunum yoktu gündüz saatlerinde ve gece 01:00 dan sonra tekrar normale dönüyor ve saat 18:00 civarına kadar 110-117 kb/sn arasında download etmeye devam ediyor.Ama maalesef 18:00-01:00 arasındaki bu duraksamalar neden oluyor bir türlü anlayabilmiş değilim.

5 mblık bi dosya çekiyodum şimdi aynısı bana oldu. 4 sn indirio duraksıyor devam edio 4 indir 2 dur öyle öyle indirdi. bi çözüm bulabildin mi sen

• Super Happy Hours for Premium users

July 3, 2009
    To test parts of our new infrastructure, we have just disabled any traffic limits for premium users. This means unlimited downloading for all our premium customers. Have fun! Please notice that we may revoke this feature at any time without prior notice.

google çeviri
    Premium kullanıcılar için Süper Mutlu Saatler

3. Temmuz 2009
    Yeni altyapı parçaları test etmek için, sadece Premium kullanıcılar için herhangi bir trafik limitleri devre dışı bıraktık. Bu tüm premium müşterilerine sınırsız dosya indirmek anlamına geliyor. İyi eğlenceler! Lütfen fark bu, önceden haber vermeksizin herhangi bir zamanda bu özelliği iptal edebiliriz

Rapid share Premium hesapları olanlar artık günlük 5GB kota uygulaması yok sınırsız dosya indirebilirsiniz ben şimdi deneme yaptım kotadan herhangi bir azalma olmuyor zaten dediklerine göre kota diye birşey yok artık, işte şimdi tam bir premium kullanıcı olduk diyebiliriz...
    Bakalım ne kadar zaman bu şekilde devam edecek?

• RapidPoints PU bölümü kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webkurdu47 -- 3 Temmuz 2009; 19:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.