arkadaşlar şimdi ben bu yeni sistemi anlamadım. birazcık açar mısınız?
100 referarımız var diyelim. 100.000 rapid puanımızda var. yeni üyelikler açmak istersek birde euro'yu almak için neler yapmamız gerek?
o kadar sayfa konuşuyoruz ama tam anlayamadım ben.
quote:
Orjinalden alıntı: Emre A.
arkadaşlar şimdi ben bu yeni sistemi anlamadım. birazcık açar mısınız?
100 referarımız var diyelim. 100.000 rapid puanımızda var. yeni üyelikler açmak istersek birde euro'yu almak için neler yapmamız gerek?
o kadar sayfa konuşuyoruz ama tam anlayamadım ben.
Ref pointi 2 şekilde kazanabiliyoruz. Birincisi herhangi bir user senin linklerinden birine tıklayarak download yapmak istedi diyelim ve bu esnada açılan sayfadan premium almaya karar verdi. 1 aylık alırsa 1 puan, 3 aylık alırsa 3 puan, 6 aylık alırsa 5 puan, 1 yıllık alırsa 10 puan senin hesabına yazılıyor. İkinci yöntem ise şu; senin rapid hesabının refererstring kodu var onuhttp://rapidshare.com/premium.html?ref=xxxxxxxx (xxx yazan yere sana ait kodu yazacaksın) şeklinde yazarak bu linki sunumlarının altına eklersen ve userlar bu linkle tıklayarak direk premium satın alma sayfasına gidp hesap satın alırlarsa yine yukarıdaki yazdığım puanları kazanıyorsun. Bu iki şekilde referans puanların birikecek. 1 referer point 2 euro ya eşit oluyor.
Ödeme alabilmenin 2 şart var. Birincisi minumum 30 refererpoint biriktirmelisin İkincisi 30.000 rapid puanı biriktirmelisin (Para talep ettiğinde 1 ref point için 1000 rapid point hesabından siliniyor. Bunu hileyi önlemek için yapmışlar)
Senin verdiğin örneğe göre 100 referans ve 100.000 rapid puanın varsa Payoff butununa basarak paypal bilgilerini giriyorsun ve 2x100=200 euro, 6 yada 8 hafta içinde hesabına yatıyor.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
anladım. eski sistemden daha iyi değil mi o zaman?
yeni 100.00 yeni üyelikle 10 tane 1 aylık açıyoruz. 100 tl. ama bunda 200euro yani daha iyi o zaman?
hani bazı up-file, hot file gibi sistemler var. 1000 downloada 5,10$ felan veriyorlar. rapide mi dönsem ben yine acaba?
Rapide girebilen varmı?
ben giriyorum.
Benim referanslar 0 a 0 elde var 0. Millet sömürüyor hep. Hiç şu linke tıklayıpta hesap alayım diyen yok
quote:
Orjinalden alıntı: fatih86
Benim referanslar 0 a 0 elde var 0. Millet sömürüyor hep. Hiç şu linke tıklayıpta hesap alayım diyen yok
işde bende yukarda onu yazdım Türkiyede kimse almıyor avrupada alıyorlar ama banada 14 euro geldi bir günde sonrada bidaha hiç gelmed ne ayakdır bu anlamadım bence bu işde sistem hataları oluo gibime gelio
33 ref= 66 euro var ama bu parayı alcaz derkende 33000 puanda gidecek bu arada 66 euronunda hepsinin gelememe ihtimali var malum iptal durumunda geri ödeme oldugundan bu puanların bi kısmı kesilebilir diye. Kısacası 3 ayda bi kontrol edecem.
euro işi sizi bozar arkadaşlar euro yokmuş gibi upload yapın
quote:
Orjinalden alıntı: KingDwa®F
33 ref= 66 euro var ama bu parayı alcaz derkende 33000 puanda gidecek bu arada 66 euronunda hepsinin gelememe ihtimali var malum iptal durumunda geri ödeme oldugundan bu puanların bi kısmı kesilebilir diye. Kısacası 3 ayda bi kontrol edecem.
Kardeş bi ödeme istende sonuçlarını screen olarak buraya koyuversen milletinde merakı gitse nasıl olur ?
Hem nasıl olsa imzanda yazılandanda anlaşılacağı üzere zaten 30 bin puanı 30 YTL ye satmaktasın. O yüzden 66 euroya karşılık 33 000 puan için nazlanmana gerekte yok.
Rapid hesabı nasıl iptal ediliyor? ve parayı geri alma şartları nelerdir bilen varmı acaba ?
halen günlük 5 gb kotanızın yetmediğini düşünüyorsanız megashares işinizi görür derim 6 aylık hesap 25$ ve günlük 100 GB limit bu limiti türkiye sınırları içerisinde doldurmanız için 16 mbit almanız şart ben 8 mbit ile günde anca 50 gb indiriyorum oda hdd doldu bir şey indiremiyorum :D
Kişisel tartışma içine girenlerin mesajları silinmiştir.
Arkadaşlar rapidpuanlar sizdede bi düşüş varmı? yaz diyemi acaba insanlar daha az indirme yapıyor sanırım
henry bende bi azalma yok genel olarak gunluk 1300-1400 puan alıyorum rapidde bazen 2000 e de cıkıyor.
bende aynı senin gibi alıorum 1000 i zor bulmaya başladı ama
açıkcası aldıgım puanlara haz vermiyo ,,ööööööööööööööle mal gibi birikti (250.000 i gecti), satsan satamazsın (ilan verdim alacan cıkmadı) atsan atamassın, paraya ceviremezsin. Bakalım ne kadar gitcek bu puanlar... zaten release code da yollamıyor salak rapid sorun bizim email server da mı yoksa rapid de mi çözemedim, email atayım diyorum yollayamıyor diyor.
quote:
Orjinalden alıntı: KingDwa®F
açıkcası aldıgım puanlara haz vermiyo ,,ööööööööööööööle mal gibi birikti (250.000 i gecti), satsan satamazsın (ilan verdim alacan cıkmadı) atsan atamassın, paraya ceviremezsin. Bakalım ne kadar gitcek bu puanlar... zaten release code da yollamıyor salak rapid sorun bizim email server da mı yoksa rapid de mi çözemedim, email atayım diyorum yollayamıyor diyor.
Yılbaşında kullanabilirsiniz puanları. Bir ara 5-10 film upload etmiştim. Şu an hala meyvelerini yiyorum. 1 Ocaktan bu yana rapide para vermedim.
aynen rapid den soğumaya başladım ne zaman para kazandırma işine geçerler (salakça yok parayı alamazsın, yok puan çekeriz) o zaman devam ederim upload'a.
arkadaşlar rapid hesabı artık en az 1 aylık mı var??