Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
593.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Flashget ile indirmeyi denermisiniz birde IDM ile bazı sorunlar yaşanabiliyor.

Kardes sagol hallettim.
    problem modemden mis modeme güncelleme yaptım sonra yeniden kurdum harika oldu.IDM'de baglıyorum 6'sını birden gel keyfim gel

birde IDM'de mesala 3 part indikten sonra diger partları otamatik nasıl baslatıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Arkadaşlar öneriler için çok teşekkürler...

Peki bu usenet nasıl oluyor diye sorsam size? biraz pahalı galiba?

Aylığı 19 YTL'ye geliyor, (Hitnews + Newzbin).
    Yani 1.5 rapid hesabı demek yaklaşık olarak ama ayda 2Mbit bağlantıyla 400 - 450 GB download yapabiliyorum.
    Hem son zamanlarda görülen bağlantı sorunları yok, hem Par2 dosyaları sayesinde bozuk inek dosyaları tamir etme imkanı var.

Forumda açılan konularda ayrıntılı olarak anlattım mevzuyu,
    örnek

http://resim.donanimhaber.com/m_22162674/mpage_1/key_//tm.htm#22166409
    http://resim.donanimhaber.com/m_22162674/mpage_1/key_//tm.htm#22240080

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Nisan 2008; 12:23:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

bugunlerde r apidshare den dosya indirirken aktarım 1anda duruyor, bu sirada r apidshare.com sayfasida açılmıyor , benzer bir sorun yaşayan varmı? aktarım durunca web sayfasınında açılmaması dns yada rapidden kaynaklı bir sorun gibi görünüyor

not:işin ilginç yanı 1dk kadar bir süre sonra tekrar devam ediyor.seçtigim serverlarıda değiştirdim, sonuc aynı zaten web sitesinin açılmaması en garip nokta.1dk sonra oda açılıyor ve bu sadece rapid e özel bir durum.

Bende de 2 gündür upload'da aynı şey oluyor.
    40MB bir dosya atayım diyorum 1 saat uğraştırıyor, normalde aynı sürede 4 - 4.5 katını atmam lazım halbuki.
    Ömür törpüsü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Nisan 2008; 12:23:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

Arkadaşlar öneriler için çok teşekkürler...

Peki bu usenet nasıl oluyor diye sorsam size? biraz pahalı galiba?

Aylığı 19 YTL'ye geliyor, (Hitnews + Newzbin).
    Yani 1.5 rapid hesabı demek yaklaşık olarak ama ayda 2Mbit bağlantıyla 400 - 450 GB download yapabiliyorum.
    Hem son zamanlarda görülen bağlantı sorunları yok, hem Par2 dosyaları sayesinde bozuk inek dosyaları tamir etme imkanı var.

Forumda açılan konularda ayrıntılı olarak anlattım mevzuyu,
    örnek

http://resim.donanimhaber.com/m_22162674/mpage_1/key_//tm.htm#22166409
    http://resim.donanimhaber.com/m_22162674/mpage_1/key_//tm.htm#22240080

Usenet çok daha iyi gibi gözüküyor. Elimde temmuza kadar rapid olmasa idi kesin şu usenetin tadına bakardım. Artık başka bahara..

• quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Rapid-Share'de arada böle sorunlar olabiliyor bende çok yaşadım.

Bazen çoklu indiremiyordum bazen download duruyordu ama net vardı vs gibi sorunlar.

Bazıları sizden bazıları Rs'den kaynaklananan sorunlar.

Ama yaşadığınız sorun rsden gibi geliyor bir süre bekleyip sonra tekrar denerseniz karınıza olur.

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX
    Bende de 2 gündür upload'da aynı şey oluyor.
    40MB bir dosya atayım diyorum 1 saat uğraştırıyor, normalde aynı sürede 4 - 4.5 katını atmam lazım halbuki.
    Ömür törpüsü oldu.

yanıtlar için teşekkür ediyorum.dediğiniz gibi büyük ihtimalle rapid kaynaklı bir durum, biraz daha dikkat edelim bakalım.

• Arkadaşlar dünden beri rapid den en fazla 12kb ile indirebiliyorum. Sizde de öyle mi acaba?
  • yha ben flashget le rapid-share den dosya indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_haldun -- 5 Nisan 2008; 16:28:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdalonline

Arkadaşlar dünden beri rapid den en fazla 12kb ile indirebiliyorum. Sizde de öyle mi acaba?

hız normal bende , ancak yukarda sözünü ettigim gibi arada duraksamalar oluor, sanırım farklı serverlarda denemişsinizdir.bu aralar kücük caplı problemler var anlaşılan.
  • quote:

Arkadaşlar dünden beri rapid den en fazla 12kb ile indirebiliyorum. Sizde de öyle mi acaba?

Arada sırada böyle olabiliyor. Gerçekten çon sinir bozucu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Arada sırada böyle olabiliyor. Gerçekten çon sinir bozucu.

Farklı serverlardan denedim en fazla 20kb ye çıkabildim. Çok iğrenç ya. Üstelik torrent ile de denedim onda da en fazla 30kb lere çıkabildim.

edit: sorun bende mi acaba? Ne gibi bir sorun olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 5 Nisan 2008; 17:39:15 >
  • Peki bu usenetin mantığı nedir ? Usenet download linklerini nasıl bulucaz ?
  • TRQX,
    Dostum, dolu dolu çok güzel bilgiler veriyorsun. Teşekkürler...
  • rapid share'e dosya upload etmeye çalışıyorum. "upload" a basınca "sayfa bulunamadı" hatası veriyor. neden böyle neden neden??!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bullet

rapid share'e dosya upload etmeye çalışıyorum. "upload" a basınca "sayfa bulunamadı" hatası veriyor. neden böyle neden neden??!

Arada bendede oluyor bu tür hatalar geçiyor bir süre sonra.

Bu arada 2 Gündür adam akıllı download yapamıyorum hızlar hep düşük hep düşük rapid bozdu işi bu aralar varmı benden başka bu tür sorun yaşayan ?
  • sık sık server değiştir.2 gün önce level 3 lerde sorun vardı Teleglobe a geçtim eski hızlara döndüm sonra o da düştü teliasonera ya geçtim o da 1 gün sonunda yavaşladı şu anda level 3ler 100 kb/s indiriyor.

ayrıca en sağlıklı yöntemlerden birisi de serverları Random seçip 4-5 dosyayı aynı anda indirmek.Bu sayede hızları en üst seviyede tutarken kotada da ekstra artış gözükmüyor(en azından bana öyle oldu)ama 4-5 dosya indirirken de bazen ufak takılmalar olabiliyor.o yüzden şu anda 3 dosyayı ayna anda indiriyorum.
  • ben rapidden ilk 100le cekiyorum sonra 10kb oluyor baplantıya ters tıklayıp onar diyorum hız 120yi görüyor 5 dkka sonra gene 10a düşüyor ...Bi düşüyor bi çıkıyor bende mi sorun ya ...rapidde böle ...torrentte cıvvıttı 2 gün önce 100le geliodu şimdi 10-20 arası :S
  • Rapidde bir sorun mu var? Download hızım bir türlü 100 kb yu bulmuyor, değişiyor sürekli? Premium bir de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Rapidde bir sorun mu var? Download hızım bir türlü 100 kb yu bulmuyor, değişiyor sürekli? Premium bir de.

3-4 Gün önce bendede sorun vardı ama şu anda çok normal çok rahat 100'ü görüyorum.

Rapid Sunucularından Level 3#4 ve 3#2'yi seçtikten sonra birde modeme reset atın.

Sonra birdaha deneyin indirmeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Rapidde bir sorun mu var? Download hızım bir türlü 100 kb yu bulmuyor, değişiyor sürekli? Premium bir de.

3-4 Gün önce bendede sorun vardı ama şu anda çok normal çok rahat 100'ü görüyorum.

Rapid Sunucularından Level 3#4 ve 3#2'yi seçtikten sonra birde modeme reset atın.

Sonra birdaha deneyin indirmeyi

Dediklerinizi yaptım ama pek bir değişme olmadı... Umarım düzelir.

• İlk mesaja şu kedi köpek meselesinin eklenmesi fena olmaz.
    Mümkünse resimli olsun. Bilmeyen kişiler için rehber tadında.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.