Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün sonra 1 aylığına sınırsıza geçicem rapid hesabım yok moralim bozuk

Torrente saldırıcam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: İchimaru

2 gün sonra 1 aylığına sınırsıza geçicem rapid hesabım yok moralim bozuk

Torrente saldırıcam artık

Torrent 4ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci
    2-3 ay tüm rap-id kullanıcıları hesap almasın bakın nasıl nakit akışları keşilip yelkenleri suya indiriyorlar.

Yılbaşı atraksiyonundan sonra, 2-3 yıl kotada oynama beklemeyin. Millet 100 yıllık hesap aldı; bu zararı da diğer taraftan çıkarmak gerek. Gerçi bu durum yol - su - elektrik olarak rapide geri dönmektedir. Zira limite dayanamayan kişi, bu sefer de ekstra kota dalgasına yönelecektir. Taktiksel açılımlar...
  • Sanki şubatta kotaları düzenleyecekler gibi bir söylenti çıkmıştı yanlışmı hatırlıyorum acaba?
  • O söylentiler her zaman vardır da, bir türlü icraata dönüşmez. Ha bi güzellik yaparlar, kotayı yukarı çekerlerse fena olmaz tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Sanki şubatta kotaları düzenleyecekler gibi bir söylenti çıkmıştı yanlışmı hatırlıyorum acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: Macabre

O söylentiler her zaman vardır da, bir türlü icraata dönüşmez. Ha bi güzellik yaparlar, kotayı yukarı çekerlerse fena olmaz tabi.

Söylenti değildir.

RS > news.html 'den alıntı;

We are able to increase the collectable traffic amount up to 20% to 12GB.
    Toplam kota 12 Gb a çıkartıldı.

2. cümle ise;
    We are going to check in February if a permanent increase will be possible.
    Şubat ayında girişindeki kontroller halinde kalıcı bir artış mümküm olacak vs vs.

Bakalım hangi değerde kalıcı olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: gelgor11

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]

1 ocakda 0 dan başladım şuanda 7 ocak, sizce iyimi arkadaşlar? her türlü yöntem kullandım, linkleri dağıtırken fazla kasmadım.

ne yükledinde 1 haftada o kadar puan kazandın?

oda bişimi ben sırf sponge bob ve avatar dan ayda 30 40 bin puan kazanıyorum :) tiesto nun HD konser ve kliplerini saymıyorum bile :D

yılbaşı günü rapid hesabımda 160 bin vardı bir kaç kişiye hesap hediye ettim vede kendi hesabımı temmuz a kadar uzatınca 130 bin kaldı ve bi kaç gün download yapmak için rapid puanlarımı kullanmıştım. şimdi yine aynı puan a geri döndüm oda kaç aydır doğru düzgün upload etmiyorum :D

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

Orjinalden alıntı: Seleric

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Dikkat! : Premium hesapların başkalarıyla ortaklaşa kullanımı kullanım ihlaline sebep olur. Hesabın kapatılması sonucunu doğurabilir.

işte bu yalan

Hesabı bu şekilde kapatılan en az 10 kişi tanıyorum bu forumdan. Görmesinler "yalan" dediğini.

ben mail attım bir kez artık was shared deyip hesap şifremi bir daha gönderiyor :D yani ortak kullandırmıyor ama hesabını kapatmıyorda birisi hackledi deyip gönderiyor şifreyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 30 Ocak 2009; 23:56:44 >

• quote:

Arkadaşlar rap-idin boğazını sıkmazsak kotayı arttırmaz.

2-3 ay tüm rap-id kullanıcıları hesap almasın bakın nasıl nakit akışları keşilip yelkenleri suya indiriyorlar.

aynen rapid bu işi iyicene sıktı abicim nerden de sattılar bu rapid i yaa. bu isviçreliler rapid i alıp batırdı abi ya harbiden canım sıkkın günlük 10 gb çok az şunu en az 15 20 yapsalar da millet biraz download yapabilsin.
  • Orjinalden alıntı: ogameci

Orjinalden alıntı: borabd

şu indirme limiti niye hala 2.66 ya..okadar para kazanıyolar bide rapide

yetmiyor para

Daha fazla daha fazla...
    [/quote
    paragöz patronlardan nefret ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 31 Ocak 2009; 0:13:19 >

• @emre350z eskiden sadece free kullanıcılardan sınırsız puan kazanılıyodu. artık premiumlardanda kazanılıyo fakat günlük 255 puanla sınırladılar. yani 1000 kezde indirilse linklerin 255 puan alabilirsin. ayda yapar 7650 puan. 30-40 bin toplaman tek hesap için imkansız yani. tabi rapid sonradan değişiklik yaptımı bilmiyorum açıkçası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.sparrow

rapıd gunluk lımıt doldugunda nezaman ındırmeye baslayabılıyoruz saat 12 yı gectı ama bı deısıklık yok

Rapid'in saati 1 saat geri dostum..Saat 1'den sonra limitin güncellenir..
  • Collector's Zone a ne kadar dosya yükleyebiliyoruz ? Benim şu anda 14GB yüklü sorun çıkmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: luque_2535

Collector's Zone a ne kadar dosya yükleyebiliyoruz ? Benim şu anda 14GB yüklü sorun çıkmasın

500 gb garanti ama 500 üstünede izin vermesi lazım teorik olarak.
  • quote:

quote:

Collector's Zone a ne kadar dosya yükleyebiliyoruz ? Benim şu anda 14GB yüklü sorun çıkmasın

Dosya sayısı limiti de 3000. Eğer 3000 dosya upload ederseniz, toplam upload miktarı kaç GB olursa olsun 3001.'yi kabul etmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

quote:

Dosya sayısı limiti de 3000. Eğer 3000 dosya upload ederseniz, toplam upload miktarı kaç GB olursa olsun 3001.'yi kabul etmiyor.

3000 kötü olmuş yaw

peki premium hesapta bu limit var mı ? birde 500gb üstü upload edebiliyor muyuz pre'de ?

• quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: gelgor11

quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

1 ocakda 0 dan başladım şuanda 7 ocak, sizce iyimi arkadaşlar? her türlü yöntem kullandım, linkleri dağıtırken fazla kasmadım.

ne yükledinde 1 haftada o kadar puan kazandın?

oda bişimi ben sırf sponge bob ve avatar dan ayda 30 40 bin puan kazanıyorum :) tiesto nun HD konser ve kliplerini saymıyorum bile :D

yılbaşı günü rapid hesabımda 160 bin vardı bir kaç kişiye hesap hediye ettim vede kendi hesabımı temmuz a kadar uzatınca 130 bin kaldı ve bi kaç gün download yapmak için rapid puanlarımı kullanmıştım. şimdi yine aynı puan a geri döndüm oda kaç aydır doğru düzgün upload etmiyorum :D

sen yabancı ülkedesin galiba ?

buda benden 1 hafta oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelgor11 -- 31 Ocak 2009; 15:04:38 >

• arkadaşlar premium aldım fakat birkaç aydır rapid kullanmıyordum menu değişmiş kotama nerden bakabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: moffaka

arkadaşlar premium aldım fakat birkaç aydır rapid kullanmıyordum menu değişmiş kotama nerden bakabilirim?

umarım günlük kotanın 2.66 gb olduğunu benim mesajımdan öğrenmiyorsundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

bi kaç partlık bişey indirdiğim zaman.partların sonuna gelince hata veriyor extract ederken.indirirken bişey yok.sorun çıkartırken oluyor anlamadım gitti.bilgisi olan varmı?? flashget ile indiriyorum acaba sorun ondamı dedim tekrar yükledim aynı sorun... winrarda bi sorun olabilirmi şimdi aklıma geldi...

aynı sorun bendede war flashgetle ındırırken hıc bı sorun yok partları wınrarla acarken hata verıo bazen flashgetle tekrar ındırıorm yada ıe ıle duzelıo ama kac part bosa gıdıo bu yuzden
    yarım edebılcek bırı warmı?
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.