Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
594.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özel işlerimden dolayı forumla vs ilgilenemedim.

Bugün öğleden sonra konuya gerekli düzenlemeyi yapıcam.

Gecikme için üzgünüm..
  • arkadaşlar, ben rapid premium üyesi değil..free indirme yapıyorum..son 3 gündür rapidden bişey indirmeye kalktığımda indirme başlıyor %10-20 indirdiğinde duruyor..nedendir...b.sayara format mı atsam yoksa modemi mi güncellesem?
  • en son rapid hesabım varken günlük limit 5gb idi,aç gözlü adi rapid 2,66 gb indirmiş.

burayı okusaydım asla almazdım yeni hesabı.
  • Rapid Puanları nasıl traffic share olarak kullanabiliyoruz ? yani kota olarak. ?

anasayfakine baktım ancak o şekilde olmadı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanaksin

Rapid Puanları nasıl traffic share olarak kullanabiliyoruz ? yani kota olarak. ?

anasayfakine baktım ancak o şekilde olmadı..

Bir kaç mesaj yukarda yazıyor...

Rapidin rewards kısmından ödül alan hiç kimse yokmu? Eğer varsa bu tecrübeyi bizimle paylaşmasını bekliyoruz.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Merhaba benim bir sorum olacaktı.

Rapid e aynı anda 20-30 tane dosya upload edebileceğim bir program varmıdır. Yalnız aynı anda uploaddan kastım dosyanın biri bitince diğerine geçmesi değil. Yani bütün dosyaların uploadı aynı anda başlayacak eş zamanlı olarak 20-30 dosyayı birden upload edecek.

Program yada yöntem önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

rapid uploader en hızlısıdır. internetin çok kasılır ama upload hızının tamamını kullanır. browser ve rapid share manager a göre daha iyidir. ben yaklaşık 2787 dosyamın 2000 ini rapid uploader kullanarak upload ettim. aynı zamanda uploadların bittiğinde bilgisayarını kapatma seçeneği de mevcut. genellikle gece yatarken açık bırakıyorum sabaha hepsi bitmiş oluyor. rapid share manager da rapid uploader ın kullandığı hızın %60 ını 75 ini kullanır. benim rapid uploader da gördüğüm hız 100 115 kb/sn arası rapid share manager da ise 60 80 kb/sn arasında. browser dan upload edicem diyorsan (firefox kullanıcısı olarak söylüyorum) ie7 nin upload hızı çok iyi ben ara sıra 100 kb/sn yi gördüm genelde 90 95 kb/sn lerde takılır. firefox ile çok hızlı upload etmiyor 50 60 larda kalıyor. tabiki bu rakamlar kullandığın bağlantı hızına göre değişir bu sadece kendimden örnekti. bu arada rapid uploader ı kullanırken programa login olmayı unutma yoksa free kullanıcı olarak upload edersin buda seni daha çok oyalar. tavsiyem rapiduploader.

aynı zamanda uploadların bittiğinde bilgisayarını kapatma seçeneği de mevcut. demişsinde ben bu ayarı bir türlü bulamadım

• rAPİD UPLOADER ile 100 mb lık dosyaları yapabılıyoruz ama artık cogu lınk 200 mb onu nasıl halledecegız?
  • rapidshare manager denediniz mi?
  • @ertanx;

RapidUploader'ı açıp yükliyeceklerini ekledikten sonra --> Abort --> Shutdown after Upload...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

@ertanx;

RapidUploader'ı açıp yükliyeceklerini ekledikten sonra --> Abort --> Shutdown after Upload...

Tamam teşekkür ederim, ben de settings lerde tik işareti arayıp durmuştum. 30 Kb/s geçmiyor, Upload işi bana göre değil. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 19 Ocak 2009; 13:28:35 >
  • Arkadaşlar sitede kotayı uzatmak ile ilgili ayarları yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu. Şimdi 80+100 Gb indirebilir miyim mi demek bu?

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vrexza

@ertanx;

Denedim ama çok sorunlu uploadlar arada kesılıyor falanç.Bır de nedense arada ınternetını kontrol et uyarısı verıp yapmıyor upload servera baglı bır net oldugu ıcın ayarda cekemıyorum.Hızım 20 mbıt ama kullanamıyorum:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

Arkadaşlar sitede kotayı uzatmak ile ilgili ayarları yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu. Şimdi 80+100 Gb indirebilir miyim mi demek bu?

80 GB aylık kota. B,rsonraki günün 01:00 saatinde +2.66 Gb daha eklenir.
    Günde 2.66 + 100 Gb den kullanabilirsin. Ayda 80 + 100 Gb eder.

Bu arada Kullanıcı adını nasık QuakeM yaptığını sorabilirmiyim. Rs ye mesaj falanmı atıyorsun ???

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

Arkadaşlar sitede kotayı uzatmak ile ilgili ayarları yaptım ve sonuç aşağıdaki gibi oldu. Şimdi 80+100 Gb indirebilir miyim mi demek bu?

Bu arada Kullanıcı adını nasık QuakeM yaptığını sorabilirmiyim. Rs ye mesaj falanmı atıyorsun ???

Settings bölümünde Login alias1: kutusuna yazabilirsin istediğini. Bu şekilde girişte yapabilirsin.

• kotayı artırmak için; "Use existing TrafficShare volume" sonrada "Convert RapidPoints" tıklıyorum fakat "Redeem" butonun üstünde kota ile ilgili bir şey çıkmıyor.
    eksik yaptığım nedir acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: tyll

kotayı artırmak için; "Use existing TrafficShare volume" sonrada "Convert RapidPoints" tıklıyorum fakat "Redeem" butonun üstünde kota ile ilgili bir şey çıkmıyor.

Use TrafficShare and afterwards RapidPoints

Setting kısmında bu kutuyu aktifle. İndirme limiti bittiği zaman otomotik olarak puanın varsa çevrielecektir..

• quote:

Orjinalden alıntı: DeRBeDeR©

quote:

Orjinalden alıntı: tyll

kotayı artırmak için; "Use existing TrafficShare volume" sonrada "Convert RapidPoints" tıklıyorum fakat "Redeem" butonun üstünde kota ile ilgili bir şey çıkmıyor.

Use TrafficShare and afterwards RapidPoints

Setting kısmında bu kutuyu aktifle. İndirme limiti bittiği zaman otomotik olarak puanın varsa çevrielecektir..

tamam teşekkürler ,şimdi indirebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 19 Ocak 2009; 20:14:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih86

quote:

80 GB aylık kota. B,rsonraki günün 01:00 saatinde +2.66 Gb daha eklenir.
    Günde 2.66 + 100 Gb den kullanabilirsin. Ayda 80 + 100 Gb eder.

Yani ben şimdi günlük 2,66 gb fazla indirince bu 100 gb den mi azalacak?

• Arkadaşlar rapid premium şifresini paylaşabilecek arkadaş arıyorum. İndirmem gereken 2 albüm var ya. Lütfen

Şifresini sonra güvenlik nedeniyle değiştirebilir sadece bu gecelik lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanx

quote:

Orjinalden alıntı: emre350z

quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

Merhaba benim bir sorum olacaktı.

Rapid e aynı anda 20-30 tane dosya upload edebileceğim bir program varmıdır. Yalnız aynı anda uploaddan kastım dosyanın biri bitince diğerine geçmesi değil. Yani bütün dosyaların uploadı aynı anda başlayacak eş zamanlı olarak 20-30 dosyayı birden upload edecek.

Program yada yöntem önerebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

rapid uploader en hızlısıdır. internetin çok kasılır ama upload hızının tamamını kullanır. browser ve rapid share manager a göre daha iyidir. ben yaklaşık 2787 dosyamın 2000 ini rapid uploader kullanarak upload ettim. aynı zamanda uploadların bittiğinde bilgisayarını kapatma seçeneği de mevcut. genellikle gece yatarken açık bırakıyorum sabaha hepsi bitmiş oluyor. rapid share manager da rapid uploader ın kullandığı hızın %60 ını 75 ini kullanır. benim rapid uploader da gördüğüm hız 100 115 kb/sn arası rapid share manager da ise 60 80 kb/sn arasında. browser dan upload edicem diyorsan (firefox kullanıcısı olarak söylüyorum) ie7 nin upload hızı çok iyi ben ara sıra 100 kb/sn yi gördüm genelde 90 95 kb/sn lerde takılır. firefox ile çok hızlı upload etmiyor 50 60 larda kalıyor. tabiki bu rakamlar kullandığın bağlantı hızına göre değişir bu sadece kendimden örnekti. bu arada rapid uploader ı kullanırken programa login olmayı unutma yoksa free kullanıcı olarak upload edersin buda seni daha çok oyalar. tavsiyem rapiduploader.

aynı zamanda uploadların bittiğinde bilgisayarını kapatma seçeneği de mevcut. demişsinde ben bu ayarı bir türlü bulamadım

tabiki hemen göstereyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre350z -- 20 Ocak 2009; 22:33:53 >

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.