Şimdi Ara

Rapid-Share | Sıkça Sorular Sorular | - [ ANA KONU ] (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.515
Cevap
8
Favori
596.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EhrimeN

quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

Daha önceden kampanya yapacaklarını haber vermişlerdi gibi konuşuyorsunuz.

Haber verdikleri PC kampanyası idi.

İstemeyen beklemesin, sonra pişman olmayın ama.

2006'dan 2007'ye geçişte yılbaşı gecesi News bölümünde 1000 puan ile 1 ay hesap uzatma şeklinde yapacaklarını haber verdiklerini hatırlıyorum.

quote:

A Happy New Year

December 31, 2007
    The whole RapidShare team wishes our customers all the best for the year 2008. Especially for the observing reader of our news page, we have planned a special event for new years eve. Exactly at 00:00 CET it is possible for one hour to extend existing accounts or create new accounts with premium points for 3333 points instead of 10000 points.

Bu şekilde haberini vericekler elbette, zamanı gelince..

Alıntıları Göster
    İyice züğürtlediler herhalde, insan bi' Alienware verir be yalandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Alıntıları Göster
    geçen sene 3333 puanla hesap verirken gece 1 de haber verilmişti daha önce haber vermemişti iyi hatırlıyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu gece yapmazlarsa rapid itibar kaybeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

bu gece yapmazlarsa rapid itibar kaybeder

Alıntıları Göster
    ARada bakalım da ne olur ne olmaz.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

• quote:

Orijinalden alıntı: gD

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bişi sorcam hatırlayamıyorum..mesela atıyorum 9000 puan var eğer 3333 e verirlerse 2 aylık hediye alabilcem..o sırada hemen 1 aylık alıp puan 10.000 e yükselince 3 aylık alabilir miyim?yani o hediye saatlerinde hesap uzatılıyor mu uzatılıyorsa da puan geliyor mu hemen?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

arkadaşlar bişi sorcam hatırlayamıyorum..mesela atıyorum 9000 puan var eğer 3333 e verirlerse 2 aylık hediye alabilcem..o sırada hemen 1 aylık alıp puan 10.000 e yükselince 3 aylık alabilir miyim?yani o hediye saatlerinde hesap uzatılıyor mu uzatılıyorsa da puan geliyor mu hemen?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

İzleyip görücez.

• quote:

quote:

İzleyip görücez.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

İzleyip görücez.

hadi bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

quote:

quote:

İzleyip görücez.

hadi bakalım

Alıntıları Göster
    bnm bir sorun olacak arkadaşlar 1 aylık pre alınca 1000 puan veriyor diel mi? ama bunu puanla 1 ay uzatınca veriyor mu puanı?

• quote:

Orijinalden alıntı: memothegreat

bnm bir sorun olacak arkadaşlar 1 aylık pre alınca 1000 puan veriyor diel mi? ama bunu puanla 1 ay uzatınca veriyor mu puanı?

Alıntıları Göster
    Türkiye saati ile 01:00'da başlıyordu değil mi kampanya? Almanya saatine göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Türkiye saati ile 01:00'da başlıyordu değil mi kampanya? Almanya saatine göre?

Alıntıları Göster
    Evet TSİ 01:00'da. 2 senedir o saatlerde kafam iyi olduğundan kaçırıyorum, bu sene atraksiyonda yapmadık bu seferde yapmazlarsa artık Puanlar hazır, 5000-6666 arası bir rakam bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Evet TSİ 01:00'da. 2 senedir o saatlerde kafam iyi olduğundan kaçırıyorum, bu sene atraksiyonda yapmadık bu seferde yapmazlarsa artık Puanlar hazır, 5000-6666 arası bir rakam bekliyorum...

Alıntıları Göster
    01-02 Arası diye duydum bende
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: memothegreat

quote:

2007'deki gibi 1000 puana 1 aylık uzatma hakkı verip max. 6 ay yapsalar yine keşke.
    Madem kotalarla bu kadar tepki çektiler en azından böyle bir kampanya ile kullanıcıların gönlünü kazansınlar

süper olur dört gözle bekliyrm:)

1000 veya 3000 Puan yapmazlar.

Tahminim 5000 Puan olacak.

Onunlada herkes 1-2 ay uzatır herhalde.

Şubat ayındada kuralları tekrar gözden geçirecekler, rapidle devam edicez yine sanırsam.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: memothegreat

quote:

2007'deki gibi 1000 puana 1 aylık uzatma hakkı verip max. 6 ay yapsalar yine keşke.
    Madem kotalarla bu kadar tepki çektiler en azından böyle bir kampanya ile kullanıcıların gönlünü kazansınlar

süper olur dört gözle bekliyrm:)

1000 veya 3000 Puan yapmazlar.

Tahminim 5000 Puan olacak.

Onunlada herkes 1-2 ay uzatır herhalde.

Şubat ayındada kuralları tekrar gözden geçirecekler, rapidle devam edicez yine sanırsam.

4947 puan var topu topu 5000 olursa 1 ay bile alamıyorum. Acaba 5 mb'lık herhangi bir dosya yükleyip çeşitli forumlara forumun meşrebine göre başlıkla fake dosya mı atsam :)

http://rapidshare.com/files/139873228/_Game_-_Ports_of_call_XXL.exe

Ports Of Call (freeware) seven varsa indirebilir :) (Linkte nedense **** çıktı ne yaptıysam düzelmedi **** site ismi olacak.

Şaka maka collectors zonedaki dosyalarımız ne oluyor premium account alınca onları premiuma transfer edersek süre dolunca collectors zone hesabına dönüyor mu ya da premiuma göndermezsek collectors zone hesabı yine puan kazanmaya devam eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 31 Aralık 2008; 19:46:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Alıntıları Göster
    1 ocak perşembe TSİ 01.00 Kader anı arkadaşlar... 15450 puan hazır benimde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

1 ocak perşembe TSİ 01.00 Kader anı arkadaşlar... 15450 puan hazır benimde..

Alıntıları Göster
    Bendede 11.700 fln var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ottoman

Bendede 11.700 fln var

Alıntıları Göster
    Bu kadar hevesle bekledik ya kesin yapmayacak bu çakallar.
    Bir şeyi çok istersen olmazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Alıntıları Göster
    20,000 var bendede.

Büyük hayal kırıklığı olur yapmazlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamondmonster

Alıntıları Göster
    gecen sene ve ondan önceki sene sitede belirtilmisti bence bu sene kampanya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

gecen sene ve ondan önceki sene sitede belirtilmisti bence bu sene kampanya yok

Alıntıları Göster
    Bende de 37bin puan var, bekliyorum kampanyayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Bende de 37bin puan var, bekliyorum kampanyayı.

Alıntıları Göster
    Bu sene pek umutlu değilim.Önceki senelerde News kısmında çoktan belirtmişlerdi,bu sene ses seda yok..Bekleyelim bakalım.Ama rapid bizi ters köşe yatırıp kampanya yapmazsa artık kendi açımdan 2yıllık hesabımı yenilemeyeceğim.Çoğu kişide artık rapidden uzaklaşacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.