Şimdi Ara

Rapid.share İndirme Programı Bilen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jdownloader ı an itibariyle kullanmaya başladım. Rapid premiumun süresi doldu, yenileyemedim o yüzden free takılıyorum.

Jdownloaderın özelliği, free kullanıcısı da olsan, kendisi rapid gibi bir çok upload sitesinin free indirme aralığını bekleyip indirme yeteneğine sahip. Yani free deyken modemi aç kapa olayına gerek yok. J downloadera atıyosun linkleri o bekliyo indiriyo, linki kontrol ediyor, her bişi yapıyor.

Ayrıca yutupdan da mp4 formatında video indirebiliyor
  • Rapid**Share Plus 4.0

kullanıyorum (yıldızlarsız yazılıyorr)

gayet güzel
  • İDM artık rapid için hiçbi işe yaramıyor haberiniz olsun rapid yöneticileri iptal etmiş artık idm ile dosya inmiyo..
    Cryptload ı öneriyorum
  • ben de jdownloader'la anlaşamadım, cryptload'a geri döndüm. kendi sitesinden indirinhttp://www.cryptload.info/download/
  • US downloader'dan şaşmam.
  • kardeş sana söylicem program rapidshare ile en uyumlu olanı inan bana kanıtlandı

flashget'e aldanma rapid kotanı haksız yere bitiriyo

tavsiyem:free download manager

rapid ile mükemmel uyumlu

ben de rapid hesabım bitmeye yakın bu forumdan murat adlı bi arkadaştan öğrenmiştim bunu

çok kazıklandım f.d.m kullanıncaya kadar
  • Bende flashget vardı ama açıkçası dosya indikten sonra pc yi kapama fonksiyonu hariç hiçbir faydası yoktu.Jdownloader gerçektende indireceğimiz dosyaları sıraya dizip 15 dakka süreyide bekleyip indiriyormuEğer öyle birşey varsa tüm yaz pc yi kapamam bu program sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

İDM artık rapid için hiçbi işe yaramıyor haberiniz olsun rapid yöneticileri iptal etmiş artık idm ile dosya inmiyo..
    Cryptload ı öneriyorum

ne zaman olmuş bu olay ? 1 yıldır hiç rastlamadım da

Rapid.share İndirme Programı  Bilen ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yigit`

Bende flashget vardı ama açıkçası dosya indikten sonra pc yi kapama fonksiyonu hariç hiçbir faydası yoktu.Jdownloader gerçektende indireceğimiz dosyaları sıraya dizip 15 dakka süreyide bekleyip indiriyormuEğer öyle birşey varsa tüm yaz pc yi kapamam bu program sayesinde
  • quote:

quote:

Bende flashget vardı ama açıkçası dosya indikten sonra pc yi kapama fonksiyonu hariç hiçbir faydası yoktu.Jdownloader gerçektende indireceğimiz dosyaları sıraya dizip 15 dakka süreyide bekleyip indiriyormuEğer öyle birşey varsa tüm yaz pc yi kapamam bu program sayesinde

Bi arkadaş öyle demiş doğrumu yazan yok!Neyse idiriyorum benden günah gitti.

• Rapid*share Auto Downloader.Bunu bir dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 17 Haziran 2009; 11:08:05 >
  • şu an için bence en iyisi jDownloader
  • idm 2mb/Sn hızda indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berce -- 19 Haziran 2009; 15:07:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.