Şimdi Ara

Rapid.share İndirme Programı Bilen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Majorshare yüklüydü indiriyor ama bilgisayar inmiyor.Deli oldum başka sağlam bir program önerirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 13 Haziran 2009; 15:02:49 >

• Partları indiricek şekilde mi? eğer partları indiricek şekildeyse cryptload'ı öneririm ama flashget tarzı istiyorsan idm tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 13 Haziran 2009; 15:11:58 >
  • Şuna bi gözat derim belki işine yarar

http://yrdmfrm.com/index.php?topic=4094.0
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

Partları indiricek şekilde mi? eğer partları indiricek şekildeyse cryptload'ı öneririm ama flashget tarzı istiyorsan idm tavsiye ederim.

Idm rapid den download yapıyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z@NZ@R@

quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer

Partları indiricek şekilde mi? eğer partları indiricek şekildeyse cryptload'ı öneririm ama flashget tarzı istiyorsan idm tavsiye ederim.

Idm rapid den download yapıyo mu

Evet idm downloda yapıyor rapidden part olarak da indiriyormuş sanırım ama onu bilmiyorum.

• dlc dosyalarını indirmek için cryptload rapidshare linklerini indirmek için internet download manager

internet download manager bence en iyi download programı
  • idm yapıyor ama rezill bir şekilde hız 80ken 0 a kadar iniyor sonra tekrar 80e cıkıyor bu surekli tekrarlıyor yani indirmesi baya bir vakit alıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çoklu Link İndirme Programı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: allergyman

idm yapıyor ama rezill bir şekilde hız 80ken 0 a kadar iniyor sonra tekrar 80e cıkıyor bu surekli tekrarlıyor yani indirmesi baya bir vakit alıyor..

Opera kullanıyorum rapidden iyi indiriyo maşallah 90 filan görüyorum ama rapid den link açtığımda Idm devreye niye girmiyo yardım edebilir misiniz
  • Flashget. Kullanımı kolay netin 1mb ise ayarlardan eş zamanlı indirmeleri 1e çek. Linkleri bir yerde tarayıp ctrl+c yap gelen ekranda rs kullancını adı ve şifreni gir bırak o indirir herşeyi.
  • IDM tavsiye ederim sahsne ben kullanıyorum cok memnunum
  • JDownloader foreva...
  • quote:

Orjinalden alıntı: allergyman

idm yapıyor ama rezill bir şekilde hız 80ken 0 a kadar iniyor sonra tekrar 80e cıkıyor bu surekli tekrarlıyor yani indirmesi baya bir vakit alıyor..

Onu Cryptload'da yapıyor.Rapidle ilgili, gündüz free'lere o şekil indirme şansı veriyor...
  • Bana yardım edecek yok mu madem IDM rapid den download yapıyo neden linklere tıkladığımda Idm devreye girmiyo da opera dewreye giriyo download için yardım lütfen
  • majorshare çok güzel çalışıyo nesinde sorun varki? belkide indirdiği yeri seçmemişsindir sen. o zaman C nin içinde MS Rapid Downloads diye bi klasöre indiriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z@NZ@R@

Bana yardım edecek yok mu madem IDM rapid den download yapıyo neden linklere tıkladığımda Idm devreye girmiyo da opera dewreye giriyo download için yardım lütfen

Ana idm penceresinden indirilenlere oradan da seçeneklere basın. Genel sekmesinde gelişmiş tarayacı ilişkilendirmesini kullan cümlesinin yanındaki kutucuğu işaretleyin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

JDownloader foreva...

+1
  • IDM de indirilen linkleri otomatik silme çzelliği olsa güzel olurdu ama malesef yok. Onun için Flashget kullan derim. Tabi premium varsa.
  • JDownloader
    Sen Sadece Linkleri Yaz O Kendi İndiriyor ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty

IDM de indirilen linkleri otomatik silme çzelliği olsa güzel olurdu ama malesef yok. Onun için Flashget kullan derim. Tabi premium varsa.

bende bi premium hesabı vardı. Onunla flashget den indiriyordum rahat rahat. Sonra başka bi premium aldım. İlkinde yaptığım gibi bunu tanımladım flashget e ama olmadı. Linki indir diyorum hemen indiriyor 5 kb bi dosya. Neden olabilir acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.