Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal084

arkadaşlar netloadta hotfile gibi kazanılan poarayı istatistik olarak gösteren yer var mı ? ben yeni üye oldum, 7 partlık paylaşımım var ve tüm partlar indirilmiş ama hotfiledeki gibi tutar kısmını göremiyorum. acaba belli bir indirmeden sonramı kazanç gözüküyor ?

my account kısmına gir dostum
  • Arkadaşlar netload adresim çalınmıştı 3 hafta mail attım adamlara sonunda cevap geldi.. Size 1 aylık üyelik veriyoruz diye şaka gibi....yine vermedi hesabımı... verecekleri de yok... bu netload daki linkleri nereye remote yapabilirim... Günlük remote upload sınırı olmayan bir site söylermisiniz? Para kazandıran bir site olmasa da olur... Linkleri remote layıp netload linklerini ihbar edecem zaten...
  • @boçi netloadda aynı storage.to gibi desene hiç ilgilenme yok adamlarda
    rapid mükemmel diyorum yha her türlü sorunumuzla hemen ilgileniyorlar ve o kadar kullanıcısı olmasına rağmen çok kısa sürede cevap veriyorlar

netload daki dosyalarını rapide remotele remote sınırı yok tüm dosyalarını bir günde remoteleyebilirsin
    hotfile da günlük remote sınırı var 5GB
    storage.to sınır yok
    vs.vs.

netloadda rarlı dosyaların sonunda .htm kalmıyormuydu böyle bir sorun yokmuydu netloaddan rapide remotelenmiş rarlı bir dosyayı indirdiğimiz zaman rarlı dosya yerine html dosyası inmiyormuydu Ben netloaddan başka biryere remotelenmiş dosyalarda böyle bir sorun olduğunu biliyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: picasso2

@boçi netloadda aynı storage.to gibi desene hiç ilgilenme yok adamlarda
    rapid mükemmel diyorum yha her türlü sorunumuzla hemen ilgileniyorlar ve o kadar kullanıcısı olmasına rağmen çok kısa sürede cevap veriyorlar

netload daki dosyalarını rapide remotele remote sınırı yok tüm dosyalarını bir günde remoteleyebilirsin
    hotfile da günlük remote sınırı var 5GB
    storage.to sınır yok
    vs.vs.

netloadda rarlı dosyaların sonunda .htm kalmıyormuydu böyle bir sorun yokmuydu netloaddan rapide remotelenmiş rarlı bir dosyayı indirdiğimiz zaman rarlı dosya yerine html dosyası inmiyormuydu Ben netloaddan başka biryere remotelenmiş dosyalarda böyle bir sorun olduğunu biliyordum

evet o sorun var ama zaten rapide upload yapamam linkler 400 mblık... Rapid 200 mb üstüne izin vermiyor. Storage.to sitesini bi deneyeyim bakalım...

Bu arada dediğin gibi rapidshare şifrelerimde çalınmıştı 2 gün içinde yolladılar çalınan hesabımı.

Benim netload üyeliğim nereden çalınacak bilgisayardan çalınır çalınırsa onu çalan adam mail adresimin şifresini de çalar anlamıyolar ki...

• Arkadaşlar netload ın kazancı nasıldır?

Kaç dl ye kaç para verir?

Netload ı tavsiye ediyomusunz ?

Rapid ödeme yapmayı kesti, alternatif arıyorum
  • .AnasoN. hec önermem , email atıyorsun tık yok, catır catır dosya siliyorlar.. kısacası rapid i mumla ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

.AnasoN. hec önermem , email atıyorsun tık yok, catır catır dosya siliyorlar.. kısacası rapid i mumla ararsın

evet önceki sayfalara baktım baya bi dosya siliolarmış bir gecede 200-300 gb falan Bu kadarıda olmaz yani.

Ne yapacağımı şaşırdım valla.

Peki başka hangi siteler var. (hotfile den başka)

storage.to nasıl?
  • Ben hala netload kullanıyorum. Özellikle HD filmlerde aşırı etkili oluyor rapidin yanında. Yeni başlayanlar premium almanız gerekiyor FTP upload için.
  • 336 gunluk download a 0.42 dolar veriyor. 20000 download olsa 25 dolar ediyor. Hani sitesinde 20.000 download a 100 dolar veriyorlardı ?
  • Rapid iyice azıttı. En iyisi bana göre Hotfile+Netload
  • netload kullananlar soruma cevap verebilirmi ? bu 20.000 download a 100 $ olması mumkun degil . Bi şekilde bu degere her ay 1 yada 2 referrer da mı dahil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

netload kullananlar soruma cevap verebilirmi ? bu 20.000 download a 100 $ olması mumkun degil . Bi şekilde bu degere her ay 1 yada 2 referrer da mı dahil ?

current revenue $25* olarak başlatıyor herkezi yani hotfile gibi rank sistemi var ama neye göre belirleniyor bilmiyorum 20.000 100$ kazana bilirsiniz diyor ama rankın en yüksek olursa yani
  • sagol salto?fb biraz da netload a dosya yukleyelim bakalım. rapid den 5 kuruş alamamaktansa bunda ayda 50 dolar bile alsam para paradır.
  • evet 3 kademe var netload da ve bol referer alırsan 3. kademe oluyorsun her 1 download en kucuk kademede 0.00125 dolar ediyor
    en ust kur olan 3 de ise 0.005 dolar ediyor her 1 download herhalde 2 ci kurda 0.0025 felan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi worldwidewild -- 6 Şubat 2010; 15:50:10 >
  • netload gene gitti
  • netload gene cok sacmalıyor bi acıyor bi acmıyor hicmi kullanan yok
  • netload guzelligi

This file is currently unavailable.

This file was damaged by a hard-disc crash. We are trying to recover the file and it should be available within the next few days if we are successful.Therefore we recommend you to try the download several times within the next days. We apologise for the inconvenience

Thank you for using Netload.in
  • Netloada gönderdiğim çoğu dosya daha siteye yüklenir yüklenmez MD% ile kontrol ediliyor sanırım direk "sorry, file is blacklisted" hatası alıyorum ve dosya yüklenmesine izin vermiyor.
    Bundan kurtulmakiçin bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Netloada gönderdiğim çoğu dosya daha siteye yüklenir yüklenmez MD% ile kontrol ediliyor sanırım direk "sorry, file is blacklisted" hatası alıyorum ve dosya yüklenmesine izin vermiyor.
    Bundan kurtulmakiçin bildiğiniz bir yöntem var mı acaba?

dosyaları yeniden rarlamaktan başka bildiğim bir yol yok.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.