Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: boçi

paypal dan banka hesabına para geçerken yüzde kaç komisyon alınıo?

Min hesapta 20$ olmalı.

600 tl'ye kadar 6 tl kesinti uygulanıyor.

600 tl üstüne herhangi bir kesinti yok. Aynen banka hesabına geçiyor.
  • arkadaşlar bi yardım edin

netload hesabıma ulasamıyorum . user id password giriyorum ne hesabıma giriyor ne de password yanlıs diyor (ilk girişteki netload.in sayfasına dönüyor user password sekmesi bos sekilde ) . yeni şifre istedim 5-10 kez gönderdiler ama yeni şifrelerle de giremedim aynı şekilde . aynı zamanda 4000-5000 dosya upload etmiştim bi anda hepsi silindi dün

hesabımı bloke mi ettiler acaba bi bilgisi olan varsa yardım ( hesabı tek basıma kullanıyorum premium hesabnda 10 günü daha var )

lütfen mantıklı yardım önerilerinde bulunun cevap yazmak için yazmayın zor durumdayım
  • Dostum netload'a bi mesaj at bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: levent24

arkadaşlar bi yardım edin

netload hesabıma ulasamıyorum . user id password giriyorum ne hesabıma giriyor ne de password yanlıs diyor (ilk girişteki netload.in sayfasına dönüyor user password sekmesi bos sekilde ) . yeni şifre istedim 5-10 kez gönderdiler ama yeni şifrelerle de giremedim aynı şekilde . aynı zamanda 4000-5000 dosya upload etmiştim bi anda hepsi silindi dün

hesabımı bloke mi ettiler acaba bi bilgisi olan varsa yardım ( hesabı tek basıma kullanıyorum premium hesabnda 10 günü daha var )

lütfen mantıklı yardım önerilerinde bulunun cevap yazmak için yazmayın zor durumdayım

1 gün sonra düzeldi hersey eskisi gibi silinen linkler de geri geldi sinir krizi gecirttiler valla içinde hem birikmiş para hem de 1 tb ı gecen uploadum vardı neyseki düzeldi hepsi

yardımcı olmaya calısan ogameci arkadasıma tesekkür ederim

• arkadaşlar pm'den netload yaşam pınarı istiyorum
  • Ayın 7. de payout yaptık ama netloaddan hala tık yok Hiç bu kadar geciktirmemişlerdi...
  • Bende 16 sında yaptım. Hala ödeme yapılmadı. Şu aralar işler yavaş yürüyor galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuqurova

Ayın 7. de payout yaptık ama netloaddan hala tık yok Hiç bu kadar geciktirmemişlerdi...

27 nisan'da kesin gelir dostum, ödemeler parti parti yapıldığı için biraz bekliyorlar biriksin diye
  • Benimde netload hesabım var ve yeni farkettim böyle birşey olduğunu sayenizde.En çok download hangi dosyalardan oluyor,siz genelde hangi dosyaları upload ediyorsunuz?
  • Upload edilen seyler belli hocam oyun film dizi adult. ama bunları ev bağlantısı ile yapmak biraz zor en azından 1 ve 2mbit ile.
  • 4mb bağlantım var 100kb/s ile upload yapıyorum.Neyse artık okula giderken dizeriz sıraya o upload etsin kendi sırayla.
  • en güzeli ben yeni kesfettim mediafire arkadaslar.sinirsiz indirebiliyorsun sinirlama yok.linklerini sildiren insanlar yok. su an netload ve rapidshare'de linkler siliniyor ihbar ile.Herkesi mediafire kullanmaya davet ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paduwan

en güzeli ben yeni kesfettim mediafire arkadaslar.sinirsiz indirebiliyorsun sinirlama yok.linklerini sildiren insanlar yok. su an netload ve****'de linkler siliniyor ihbar ile.Herkesi mediafire kullanmaya davet ediyorum.

hocam mediafire sitesi uploaderlara hiç bir kazanç sunmadı için tercih edilmiyor ama mediafire güzel site

mediafire paylaşımı yapan bildigim herhangi bir forum ve site yok varmı sizin bildiginiz ?
  • netload da rapid gibi farklı farklı yeni hesaplar açtıramıyomuyuz? Payout a bastığımda şu ekran çıkıo ondan sonra ne yapacam farklı bir hesap açtırmak için?

http://i41.tinypic.com/2n6goyq.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 25 Nisan 2009; 17:20:03 >
  • quote:

netload da rapid gibi farklı farklı yeni hesaplar açtıramıyomuyuz? Payout a bastığımda şu ekran çıkıo ondan sonra ne yapacam farklı bir hesap açtırmak için?

http://i41.tinypic.com/2n6goyq.jpg

bu ekrana girdiğinde voucher kod alabilirsin.

aldığın voucher kodu.

logout olup free hesap açtığında o hesabı premium yapmak için kullanabilirsin.
  • Hesaplara dalgınlıkla aynı mailleri verme, yoksa süreyi öncekinin üzerine ekler.
  • teşekkürler yalnız şimdi netload sitesinden fiyatlara baktım orada aylık 8 euro diyo bende neden 6 euro gozukuo?

hatta 6 aylıklarda felan daha bi fark var....

ve amount dediği yere kaç tane hesap alacaksam onu yazıcam herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 25 Nisan 2009; 18:41:24 >
  • quote:

teşekkürler yalnız şimdi netload sitesinden fiyatlara baktım orada aylık 8 euro diyo bende neden 6 euro gozukuo?

hatta 6 aylıklarda felan daha bi fark var....

ve amount dediği yere kaç tane hesap alacaksam onu yazıcam herhalde...

senin hesaptan alacağın için indirimli oluyor bonus para eklemiyor ondan ucuz

kredi kartı ile alırsan bonus ekliyor.
    --

evet kaç tane alacaksan o miktarı gireceksin dostum.
  • hmmm anladım teşekkürler...
  • Netload sitesine girebilen varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.