Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netload 'da ödeme sorunsuz işliyor mu (paypal 'e yapiyorlar mi sorunsuz ve ne kadar sürede yapiyorlar ) ..Site satışlarınız nasıl onda yüzde kaç veriyor ..Bir de siteden sadece premium olanlar indirsin diye işaretleyebiliyor muyuz ? (oron ve extabit 'te bu özellikle var )
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

netload 'da ödeme sorunsuz işliyor mu (paypal 'e yapiyorlar mi sorunsuz ve ne kadar sürede yapiyorlar ) ..Site satışlarınız nasıl onda yüzde kaç veriyor ..Bir de siteden sadece premium olanlar indirsin diye işaretleyebiliyor muyuz ? (oron ve extabit 'te bu özellikle var )

ödemeler gelmeye başladı

paypal ile ödemelerde sorun yok rahatlıkla paranı alırsın

netloadda site sale olayı yok

Sadece premiumların indirmesi olayını hesabından ayarlayabiliyorsun 100mb-2000mb arası bir deger girip kaydettinmi (mesela 100mb olarak kaydettinmi) adam premium olmadan senin 105mb olan dosyanı indiremez netloadun en sevdigim özelligidir

Yalnız DMCA yine saglam çalışmaya başladı 22 oyun silindi kopyalarla birlikte

• bende netload denemeye karar werdım tabi önce orondan içerideki parayı kurtarmam lazım
  • renewal ve rebill muhabbeti nasıl oluyor netload da ?

renewalları almak için plan 3 demi durmamız lazım ?

bir de mesela satış oldu ama o planı seçmediğimizden dolayı parayı alamadık yine de satış olduğunu gösteriyor mu ?
  • netload da millet nasıl satış yapıyor cozemiyorum. Zaten herkesde netload var ayrıca adamlar ADULT da cok katılar
    dosya isimlerinizi ASLA adult yapmayın bi sabah tum dosyalarınız ucmuş olur. daima abidik gubidik isimler şeklinde yeniden
    isimlendirin. Film yukleyecem deseniz DMCA/MD4 koruması cok baba bi gecede 1.7 tb tum arsivimi kaybettim.
    Benim icin zaman kaybı netload. Ryushare denemenizi öneririm bende yakında onlara gececem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

netload da millet nasıl satış yapıyor cozemiyorum. Zaten herkesde netload var ayrıca adamlar ADULT da cok katılar
    dosya isimlerinizi ASLA adult yapmayın bi sabah tum dosyalarınız ucmuş olur. daima abidik gubidik isimler şeklinde yeniden
    isimlendirin. Film yukleyecem deseniz DMCA/MD4 koruması cok baba bi gecede 1.7 tb tum arsivimi kaybettim.
    Benim icin zaman kaybı netload. Ryushare denemenizi öneririm bende yakında onlara gececem.

netload kral ya kolay kolay bırakmam

herkeste netload var demişsin bence bu dogru degil netload okadar popular bir filehosting degil

çünkü netload da ftp sadece premiumlara açık ,blacklist var md5 check var ve ödemeler 30 günde yapılıyor.Bu yüzden uploaderlar tercih etmiyor.

Kısaca netload sabırlı uploaderların mekanı.Ryushare bende gördüm xfilesharing proya uploading.com teması giydirmişler wj de bir üye bana link göndermişti bunlarla ilgili

ama güvenemedim işte netload gibi saglam bir firma varken ne oldugu belli olmayan siteye terabytlar atamam

• bence de netload premium kullanan çok kişi var..herkes sunumlarda netload istiyo maksimum dosya boyutunu en düşük hale getirsem bile en çok netload indiriliyo....ama iş satışa gelince satış felan yok ortada....acaba plan 3 e mi geçsem ne olduğunu da anlamıyorum ki...plan3 sadece rebill için mi hiçbirşey anlamadım...

ilk satın alım plan 1 ve 2 ama ilk satın alıma renewallar dahil değil mi ? adamın diyelim netload üyeliği var benim linkime tıklayıp üyeliğini premium yaptı buradan kazancı almam için plan 3 ü mü seçmem gerekiyor bilgisi olan var mı ? eğer öyleyse boş yere plan 2 de durmaya devam etmeyeyim...
  • @boçi
    Plan 1 de fix 12$ kazanırsın her satıştan. yani 1 aylık da satsan, 2 günlük de satsan, 1 yıllık da satsan 12$.
    Plan 2 de her satışdan %90 kazanırsın.
    Plan 3 ü de şöyle örnek vereyim. Diyelim birisi senin linkinden 1 aylık premium aldı. bu satışdan para kazanamıyorsun. 1 aylık premium süresi dolduğunda kullanıcı hesabını uzatırsa uzattığı oranda %60 kazanırsın ve böyle devam eder. her uzatmada para kazanırsın.
    Plan 4 de ilk satışdan %30 ve her üyeliği uzatmada yine %30 oranında komisyon veriyor.
  • @boçi Plan3 ü şu şekilde işliyor diye biliyorum

adam senden önceden premium üyelik aldı diyelimki 1 aylık aldı.Üyelik süresi bitti ve hesabını direk netload üzerinden 1 ay daha uzattı.Ozaman sen %60 komisyon alıyorsun diyebiliyorum

ayrıca WJ da Fack0rli nickli arkadaş plan3 ü denedi ve deneyimleri çok kötü oldugu yönündeydi.Şöyleki plan1 de o arkadaş günlük 5-10 hatta daha fazla hesap satıyordu.Adam Plan3 e geçtigine pişman oldu plan1 e geçmenin günlerini sayıyordu

netloadun çok fazla premium sahibi kullanıcısı oldugu bence dogru degil

bir arkadaşım var herkesin bildigi birkaç forumda HD 720p 1080p filmler paylaşıyor.Son 1 haftada satışları ciddi oranda arttı.

Eger dosyaların free indirmeye açık halde paylaşıyorsan ve herkesin paylaştıgı şeyler herkesin bildigi forumlarda paylaşıyorsan satış beklemek dogru olmaz.

Premium sattırmanın 1 Numaralı kuralı alternatif link kullanmamak ve linklerin free olarak indirilememesi.Adam ya premium alcak indircek yada başka link arıcak.

Yukarıda bahsettigim HD Film paylaşan arkadaşım linkleri freelere açık halde paylaşıyordu.Ben uyarıp linkleri freelere kapattırdıktan sonra satışları ciddi oranda arttı, ve artacak

• Beyler bu netloadda paypal adresi alt limit olan 25 dolara ulasıncamı çıkıyor ? paypal maili girilecek bir yer bulamadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: qAddAr

Beyler bu netloadda paypal adresi alt limit olan 25 dolara ulasıncamı çıkıyor ? paypal maili girilecek bir yer bulamadım da

paypal adresini ödeme talep ederken yazacaksın yani filesonic gibi önceden kaydetme yok

ayrıca 25 dolarda sadece premium voucher code oluşturabilirsin ödeme almak için min 50$ gerek ödeme yaparken 2€ kesinti vardır

ödemeler paypala 30 günde yapılır 5 Mayısta ödeme talep et 5 Haziranda paypala gelir.Aylık maaş gibi düşün

• valla 1 tane satış oldu o kadar netloaddan bugüne kadar....bende 1 haftalığına kimsenin geçmediği plan 4 e geçtim az önce :D 1 hafta dursun bakalım hiç satış olacak mı zaten kaybedecek birşeyim yok....

hayır satış olmamasına bu kadar neden şaşırıyorum söyleyeyim verdiğim en dandik sitelerden bile satışlar oluyor yahu uploaded.to dan bile 60 euro birikti netloaddan hiç satış olmuyo anlamıyomki...
  • paralı üyelik için bence rapidden iyisi yok. internetim 8mb ama rapidden genelde 800-1.2 mb hızla indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neveziah -- 5 Mayıs 2012; 19:19:34 >
  • bence sizde bir sorun var

şuanda netload premium satmak çok kolay.Şu son 1 haftadır hiç yeni birşey eklemedim hergün 1-2-3 satış oluyor.

Yukarıda bahsettigim hd film paylaşan arkadaşım dün 3 premium hesap sattı.Benim bildigim en fazla 5-6 sitede paylaşım yapıyor oda.

quote:

Orijinalden alıntı: neveziah

paralı üyelik için bence rapidden iyisi yok. internetim 8mb ama rapidden genelde 800-1.2 mb hızla indiriyorum

rapitshare paylaşan mı kaldı dostum

sen netloadı dene bir rapide 10 basar hız konusundada kaynak konusundada

şimdi netload premium hesap alırsan adult haric herşeyi bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 5 Mayıs 2012; 19:22:30 >
  • Movies22 ben paylaşıyorum ve hemen hemen hergün satış oluyo mutlaka rapidden :)

ilk amacım zaten para kazanmak değil artık geride bıraktım o günleri bol bol alternatif veriyorum....ama rapidden turbobitten uploaded.to dan satış olurken netload ı hiç kimsenin almamasını anlayamıyorum...yine vermeye devam edecem para gelsin gelmesin ama gelse de fena olmaz yani....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 5 Mayıs 2012; 19:46:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Movies22 ben paylaşıyorum ve hemen hemen hergün satış oluyo mutlaka rapidden :)

dostum sen kendi ayagına sıkıyorsun ozaman

konuda rapid verince adam senden niye üyelik alsınki.Niye rapid veriyorsun onu merak etmedim degil hani.Kendi siten mi var?
  • editledim mesajı yukarıda :)

ben rapid vermediğim zamanlarda da netloaddan satış olmuyodu ama....
  • senin durum ozaman baya ilginçmiş :D

free download açıkken demekki satış çıkarmak zor oluyor.

netloaddan gayet memnunum herne kadar blacklist md5 taraması olsada netload güzel diyorum.Zaten bu filtreler olmasa belkide bugün netload diye birşey olmazdı.
  • plan4 e geçtim hemen satış olmuş ama sadece 3.75 dolar geldi...yalnız yanlış yaptım galiba haftaya da plan3 ü denerim zaten hiç rebillim yok satış olursa demek ki recurring başka birşey....
  • @boçi amaç para kazanmak değilse bana biraz rapids göndersene dostumciddiyim ihtiyacım var
    Plan4 en kötüsü hocam neden onu seçtiniz ki? şimdilik en iyisi fix12 bence. çok satış yapıyorum diyorsanız plan2 de denenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.