yanlız arkadaşlar diğer topiclerden örendiğim kadarıyla, idm olsun diğer download programları sizin indirmek istediğiniz şeyi, 7-8 parçaya bölüm indirdiği için rapid in kotasını daha fazla dolduruyomuş... bu yüzden böyle programlarda tek tek indirin o zaman rapid kotasını boşu boşuna doldurma çok aza iniyormuş
yok oytle birsey ancak cekim esnasında durdur baslat yaparsan ve dosyaların buyuk ise olur. Mantıksal olarak sacma
Cunku ha tek bi 700 mb olarak kotanın alınması var veya 100 x 7 olarak kotanın alınması. Ama rapidshare'in dosyanın indirilmesine bakmadna sadece basladıgın an kotadan dustugunu cok iyi biliyorum. Buda uzun dosyaları durdur baslat yaptıgınızda kotanızın çıtır çıtır gitcegi anlamına gelir.
Bağlantım 1 Mgbit idi. Şimdi 4 Mgbit Bizim buralarda hiç adls de düşüklük felan yaşanmıyor istanbul gibi felan değil full hızla indirme yapıyorum zaten türk telekom binasının arkadasında bizim lojman var
quote:
Orjinalden alıntı: the_cooler_king
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
Arkadaşım hiç o kadar uğraşmana gerek yok.Sana çözümü söyliyeyim.
Şimdi **** linklerini bir .txt dosyasında düzenli bir şekilde alt alta topluyorsun.Ardından bu dosyayı kaydediyorsun. Daha sonra internet download manager ı açıyorsun görevler al .txt dosyasından diyorsun ve ardından indirtiyorsun.Bundan önce de rapid hesabını programa tanıtman gerekir.Bunu da şöyle yapacaksın idm i açıyorsun indirilenler seçenekler site bağlantıları yeni adresehttp://****.com kullanıcı adı ve şifreni yazarak yapıyorsun.Kolay gelsin
Süper faydalı bir özellikmiş hemmen indirdim İdman ı, peçledim de bi güzel sonra deneme amaçlı 7 tane rapit linkini attım bi text dosyasına, indiriver dedim gayrı resmen sömürüyor be 115 le indiriyor 1 gbs bağlantıyla. Sırayınan indirivermesi de hoş bir seda tabii baki kalan bu kubbede, velevki,
Teşekkürler müdür tüyo için.
Rica ederim
@DuMaNYaKeDi dikkatli uygula
quote:
quote:
quote:
Şimdi **** linklerini bir .txt dosyasında düzenli bir şekilde alt alta topluyorsun.Ardından bu dosyayı kaydediyorsun. Daha sonra internet download manager ı açıyorsun görevler al .txt dosyasından diyorsun ve ardından indirtiyorsun.Bundan önce de rapid hesabını programa tanıtman gerekir.Bunu da şöyle yapacaksın idm i açıyorsun indirilenler seçenekler site bağlantıları yeni adresehttp://****.com kullanıcı adı ve şifreni yazarak yapıyorsun.Kolay gelsin
Süper faydalı bir özellikmiş hemmen indirdim İdman ı, peçledim de bi güzel sonra deneme amaçlı 7 tane rapit linkini attım bi text dosyasına, indiriver dedim gayrı resmen sömürüyor be 115 le indiriyor 1 gbs bağlantıyla. Sırayınan indirivermesi de hoş bir seda tabii baki kalan bu kubbede, velevki,
Rica ederim
Bende öyle birşey denedim ama internet sayfalarını yükledi.Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz??
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
quote:
quote:
quote:
Rica ederim
Bende öyle birşey denedim ama internet sayfalarını yükledi.Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz??
yanlız değilmişim :) bende sayfayı indirmiştim
Bende İDM den çok memnunum. İki senedir başka download programına bakmadım bile. Neredeyse kusursuzdur İDM. En beğendiğim özellikleri: -Sırayla download yapabilmesi. -Download bittiğinde PC'yi kapatabilmesi, ayrıca belirttiğiniz saatte de kapatabiliyor. -Rapit'teki kullanıcı adınızı ve şifrenizi tanımlarsanız otomatik girmesi -Herhangi bir sayfadaki rapit linklerini seçerek sağ tuşta "Download with İDM" ile listesine otomatik eklemesi (en beğendiğim özelliklerden) - Ve daha bir sürü keşfedilmemiş özelliği O yüzden iki senedir bu program benim vazgeçilmez download managerim.
...bu arada HTML olarak indirdiğiniz dosyalar, Rapit' sunucularında artık bulunmadığından HTML olarak inmekte (ilgilelere duyurulur.)
quote:
Orjinalden alıntı: Mengs
...bu arada HTML olarak indirdiğiniz dosyalar, Rapit' sunucularında artık bulunmadığından HTML olarak inmekte (ilgilelere duyurulur.)
hyr nomralde var olanları yaptı
premium hesabın yoksa İDM işe yaramaz. Rapget gibi değildir. Ben 1 seneye yakın premium hesap kullanıyorum, dosyaların çoğu sağlıklı iniyor, HTML olarak inenler ise serverde artık bulunmayanlar.
acc var ve sayfa iniyo ve dosya hala var
Idm ile 1 gb lık downloadda rapit hanesine 1,1 hatta 1,2 gb olarak yansıyor. Dosyaları parçalara ayırarak indirdiği için fuzuli download da yapıyor. Günlük 5 gb kotanın nereden baksan yüzde 10u belki daha fazlası boşa gidiyor. Tabiri caizse heder oluyor. Gelgelelim bu işe bir çare var mıdır İdman kullanıcıları?
quote:
Orjinalden alıntı: DuMaNYaKeDi
Imd kullanıyorsan seçeneklerden-sitebağlantılarından kullanıcı adı ve şifre girmen lazım
quote:
Orjinalden alıntı: bjk-oktay
quote:
Imd kullanıyorsan seçeneklerden-sitebağlantılarından kullanıcı adı ve şifre girmen lazım
onları girmiştim zaten...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bjk-oktay
quote:
onları girmiştim zaten...
Bende senin yaşadığın sorundan vardı ama böyle sorunu halletmiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme