Şimdi Ara

rapid/share acc olanlara sırayla indirmeye yarayan program?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, belki konunun başlığından anlamışsınızdır ama ben şöyle bi özetleyeyim...

şimdi ben çalışan biriyim, sabah çıkıyorum evden taa 6 dan sonra geliyorum,hal böyleyken pek net başında olamıyorum :)

şimdi ben diyorum ki bi program olsun, o programa linkleri koyım sıraysıyla otomatik olarak indirsin...
    nası olsa rapid acc var sorun yok :) pc başında olamadığım için durmadan linkleri koyamıyorum...

geçen gece yatmadan önce 40 tane link açtım aynı anda:D hepsini indirmeye başladım % bilmem ne kaçta takılmış kalmış sanırım nette bağlantı gidip gelmiş...

arkadaşlar öneribileceğiniz bi yol ya da program mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuMaNYaKeDi -- 21 Ağustos 2007; 21:31:05 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_15395697/mpage_1/key_//tm.htm#15597506
    bu konuda internet download manager ile sırayla indirmenin nasıl olduğunu resimli olarak açıkladım. işine yarar umarım
  • teşekkürler
  • arkadaşım tam aradığım şeymiş ;)
    bence programlar bölümüne bi konu açıp programı tanıtmalısın rapidcilerin arayacağı bir şey;)
  • Flashget acikken, download yapacaginiz URL'lerinizin tamamini secip (mouse sag tus) kopyala derseniz, butun linkler flashget listesine dahil olmak icin gorunur ve ok'i verirsiniz. Listeden herhangi bir rapid linkine tiklayip ozellikler dersiniz. Oradan rapid acc. yazarsiniz ve her link icin varsayilan yaparsiniz. i$te bukadar. Bo$una ekstra programlara falan gerek yok.
  • Bence RapidGet in Ustune Yok Bu Konuda Ve Sadece R-api-dsh-are degil Bunun gibi Bir Cok serveri Destekliyor
  • Güncel tüm download yöneticileri (flasget, IDM, RapGet, DAP, GetRight, vs.) senin istediğin şeyi yapar. Linkleri atarsın o teker teker yada senin istediğin sayıda kadar olanı indirir, tüm linkler bitincede bilgisayarını kapatır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım hiç o kadar uğraşmana gerek yok.Sana çözümü söyliyeyim.

Şimdi rapidshare linklerini bir .txt dosyasında düzenli bir şekilde alt alta topluyorsun.Ardından bu dosyayı kaydediyorsun.
    Daha sonra internet download manager ı açıyorsun görevler al .txt dosyasından diyorsun ve ardından indirtiyorsun.Bundan önce de rapid hesabını programa tanıtman gerekir.Bunu da şöyle yapacaksın idm i açıyorsun indirilenler seçenekler site bağlantıları yeni adresehttp://rapidshare.com kullanıcı adı ve şifreni yazarak yapıyorsun.Kolay gelsin

• flashget çok iyi bu konuda.

bir ara rapid kendi programını yapıyordu ne oldu ona ?
  • download manager programlarına şifrenizi kaydetmenize gerek yok, rap-i-d anasayfasında üyelik bilgilerinizin olduğu sayfaya gelip options'dan direct download kutusunu işaretlerseniz şifre girmeye gerek kalmadan flashget ya da bu tarz programlarla indirebilirsiniz...
  • bence rapid premium için flashget de kullandım. fakat en iyi sonucu internet download manager'la aldım. 240 civarı indiriyo her zaman. ayrıca açık halde verilen linklerin hepsini seçip ctrl+f2 yaparsan tek tek uğraşmadan bütün linkleri kuyruğa atmış olursun. bu çok hoş bir özellik . 40 50 tane linke tıklamaktan kurtarıyo insanı. IDM i gerçekten şiddetle tavsiye ederim herkese.
  • benim merak ettiğim ise bu download managerlere sürekli cogent serverından indirmesini nasıl bildireceğiz?
  • Flash Get
  • iş yerindeyim eve gidiyim, ayrıntılı olarak okuyup cevap yazıcam :)
    şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Arkadaşım hiç o kadar uğraşmana gerek yok.Sana çözümü söyliyeyim.

Şimdi **** linklerini bir .txt dosyasında düzenli bir şekilde alt alta topluyorsun.Ardından bu dosyayı kaydediyorsun.
    Daha sonra internet download manager ı açıyorsun görevler al .txt dosyasından diyorsun ve ardından indirtiyorsun.Bundan önce de rapid hesabını programa tanıtman gerekir.Bunu da şöyle yapacaksın idm i açıyorsun indirilenler seçenekler site bağlantıları yeni adresehttp://****.com kullanıcı adı ve şifreni yazarak yapıyorsun.Kolay gelsin

arkadaşım böyle yapınca rapidin o sayfayı indiriyo .rar ı indirmiyoki

• quote:

Orjinalden alıntı: ekt

bence rapid premium için flashget de kullandım. fakat en iyi sonucu internet download manager'la aldım. 240 civarı indiriyo her zaman. ayrıca açık halde verilen linklerin hepsini seçip ctrl+f2 yaparsan tek tek uğraşmadan bütün linkleri kuyruğa atmış olursun. bu çok hoş bir özellik . 40 50 tane linke tıklamaktan kurtarıyo insanı. IDM i gerçekten şiddetle tavsiye ederim herkese.

bunu deneyecem
    yanlız sormak istediğim bir şey var, idmi biz nasıl kayıtlı hale getirecez sanırım ücretli

• quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Arkadaşım hiç o kadar uğraşmana gerek yok.Sana çözümü söyliyeyim.

Şimdi **** linklerini bir .txt dosyasında düzenli bir şekilde alt alta topluyorsun.Ardından bu dosyayı kaydediyorsun.
    Daha sonra internet download manager ı açıyorsun görevler al .txt dosyasından diyorsun ve ardından indirtiyorsun.Bundan önce de rapid hesabını programa tanıtman gerekir.Bunu da şöyle yapacaksın idm i açıyorsun indirilenler seçenekler site bağlantıları yeni adresehttp://****.com kullanıcı adı ve şifreni yazarak yapıyorsun.Kolay gelsin

Süper faydalı bir özellikmiş hemmen indirdim İdman ı, peçledim de bi güzel sonra deneme amaçlı 7 tane rapit linkini attım bi text dosyasına, indiriver dedim gayrı resmen sömürüyor be 115 le indiriyor 1 gbs bağlantıyla. Sırayınan indirivermesi de hoş bir seda tabii baki kalan bu kubbede, velevki,

Teşekkürler müdür tüyo için.

• yanlız arkadaşlar diğer topiclerden örendiğim kadarıyla, idm olsun diğer download programları sizin indirmek istediğiniz şeyi, 7-8 parçaya bölüm indirdiği için rapid in kotasını daha fazla dolduruyomuş...
    bu yüzden böyle programlarda tek tek indirin o zaman rapid kotasını boşu boşuna doldurma çok aza iniyormuş
  • En ideali bende RapGet.
    Ben 100 link koyuyorum
    sabah uyandığımda hepsi inmiş beni bekliyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rat.planet

En ideali bende RapGet.
    Ben 100 link koyuyorum
    sabah uyandığımda hepsi inmiş beni bekliyorlar

bağlantın kaç acaba dostum??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.