Şimdi Ara

Rapid Premiumu ortak Kullanma devri bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premiumları aynı anda 1 IP ile indirme sınırı koymuşlar herkese 1 hesap artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 25 Haziran 2008; 16:48:53 >

• Nolamaz dogru mu bu haci
  • quote:

NayirNolamaz
  • Gerçek mi bu?
  • evet bugün ben indiremedim. sonra tekrar açıldı. bi anlam verememiştim.

aynı ip ile değil biz 4 arkadaş aynı şifreyi kullanıyoruz. farklı yerlerdeyiz. sanırım artık aynı hesapla aynı anda birden fazla indirme olmayacak...
  • Rapid sapıttı iyice
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

Rapid sapıttı iyice

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluemoon

Gerçek mi bu?

The premium account 3226479 is already in use within another ip network. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

Gerçek
  • Rapid-Share kadar uyuz olduğum bir site yok.
  • O zaman ucuzlatsınlar.
  • RAPİD'İ KULLANMIYORUZ EYLEMİ YAPALIM
  • ya suraya bak iki arkadas aynı anda tek premium la indiremiyoruz
    ne uyuz bişey ya

premium olmasıan ramen rapid
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

RAPİD'İ KULLANMIYORUZ EYLEMİ YAPALIM

Kullanmayalım diyorsun da keşke bir çok site paylaşımlarını bu lanet site üzerinden yapmasa. Maalesef kapasitesi büyük ve Upload'ı kolay ve hızlı diye hep bu site tercih ediliyor ama görüyorsunuz ki site Çin işkencesinin sanal sürümünden başka bir şey değil. Özellikle ücretsiz kullanıcılara.

Bir forum sitesine, Warez sitesine veya program sitesine giriyorum. Şaka gibi %90'ı Rapid-Share'den... Allah'tan bazıları başka siteleri tercih etmiş.
  • evde download acık bırakıyorum hep

şirkettende arada bi kaç şey indirmem icabediyodu, artık tarih oldu yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

RAPİD'İ KULLANMIYORUZ EYLEMİ YAPALIM

Kullanmayalım diyorsun da keşke bir çok site paylaşımlarını bu lanet site üzerinden yapmasa. Maalesef kapasitesi büyük ve Upload'ı kolay ve hızlı diye hep bu site tercih ediliyor ama görüyorsunuz ki site Çin işkencesinin sanal sürümünden başka bir şey değil. Özellikle ücretsiz kullanıcılara.

Bir forum sitesine, Warez sitesine veya program sitesine giriyorum. Şaka gibi %90'ı Rapid-Share'den... Allah'tan bazıları başka siteleri tercih etmiş.

Başka bir siteye aşırı yüklenme olunca onlar da bunun gibi birşey yapar büyük ihtimalle ama en kolayı herkes shareonall.com'u kullansa çok daha iyi olabilir.
    Dosyayı 1 kere yolluyorsun o senin yerine 5 tane sitede link oluşturuyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Premiumları aynı anda 1 IP ile indirme sınırı koymuşlar herkese 1 hesap artık

Nasıl bir IP ya.Hadi olduda ben PCye format attım.Şifre gidecekmi yok artık ebesinin.
  • yaşasın rapid freemium
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

quote:

Nasıl bir IP ya.Hadi olduda ben PCye format attım.Şifre gidecekmi yok artık ebesinin.

Hesap boyunca 1 IP değil bir hesaptan 1 IP ile aynı anda dosya indirilebiliyor sadece yani 2. bir IP ile indiremiyorsun.
  • youtube u kapatana kadar şu poposu kalkık siteyi kapatsınlar
    mega-upload kapandıydı mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 25 Haziran 2008; 17:12:23 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SeHZaDe64

quote:

Hesap boyunca 1 IP değil bir hesaptan 1 IP ile aynı anda dosya indirilebiliyor sadece yani 2. bir IP ile indiremiyorsun.

Ha o zaman başka. Ama yinede Rapid eşşeğin gözüne suyu iyice kaçırdı.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.